tirsdag, august 31, 2010

Kapitel 57

Bill åbnede forsigtigt døren til hendes hotelværelse. Han var stået ekstra tidligt op, så han kunne få lov til at vække hende – for en gangs skyld. Han havde følt sig lidt dårlig tilpas over den måde, han havde behandlet hende på den foregående morgen, hvor han havde virket en smule afvisende overfor hende. Det måtte aldrig ske igen, havde han aftalt med sig selv. Og ville nu prøve at gøre det godt igen ved at vække hende stille og roligt.
Der var godt 2 timer til, de skulle mødes med de andre og af sted til studiet, hvor en lang arbejdsdag stod foran dem. Det ville blive 2 timer, hvor hun kunne få lov til at vågne ordentligt op, og Bill håbede selv på, at hun var ligeså meget i hygge og nusse humør, som han var.
Han lagde sig op i hendes seng og lagde sig helt tæt op af hende, som hun lå der på siden i den venstre side af sengen. ”Chrizza, my sunshine”, sagde han lavt og lagde armene omkring hende. Han løftede hovedet og kyssede blidt hendes hals et par gange, hvorefter han kunne mærke, at hun begyndte at bevæge på sig. Bill løsnede sit greb en smule, og hun vendte sig om, så hun havde fronten mod ham. ”Godmorgen skat”, smilede han og forventede egentlig ikke noget svar.
”Hvad laver du herinde… så tidligt?” spurgte hun forsigtigt. Hun ville nødig virke negativ omkring hans lille overraskelse. Hun syntes tværtimod, at det var utrolig sødt af ham. Hun elskede at vågne op sammen med ham. Og denne vækning toppede da det hele!
”Jeg vil gerne lige nå at være sammen med dig inden vi tager af sted”.
”Hmm”, mumlede hun og smilede. Hvor var det sødt! ”Hvornår skal vi da af sted?”
Bill klukkede og lagde panden mod hendes. ”Om 2 timer”. Hun himlede med øjnene og smilede sødt til ham. ”Jeg var bare sådan i godt humør”.
”Og det smitter”.
”Men jeg tænkte på… skal vi ikke bare ligge her og nusse lidt, indtil vi skal til studiet, skat?”, han klemte hende tæt og smilede skævt. ”Det er lidt lang tid siden, vi bare har lukket os inde og været os selv”.
Han smilede med det smil, som hun elskede. Det smil man kunne blive helt svimmel af. Han var jo så sød mod hende, og han mente hvert eneste ord, han sagde til hende. Han behøvede ikke at få noget på den dumme – så længe han kunne se hende og hedes søde smil, så var det nok for ham. Det var nok det, man kaldte, ægte kærlighed.
”Jeg elsker dig, Bill”, hviskede hun og kyssede hans læber blidt.
”God start, god start”, klukkede han lavt og begyndte at nussede hende lidt op og ned af ryggen.
”Hvad vil du så lave?” spurgte hun lavt og lod sit hoved læne sig ind mod hans pande.
Bill trak på skuldrene og smilede bare. ”Lad os lave ingenting”, hviskede han og trak hende oven på sig. Hun smilede og lagde hænderne om bag hans hoved.
Det var behageligt og rart at ligge der med ham i sengen. Oven på ham. Hun ville ønske det kunne vare for evigt. Men det var der intet, der kunne... det vidste hun godt. Hun vidste også godt, at det heller ikke ville hedder Bill og Chrizza for evigt – selvom hun ønskede det inderligt lige nu. Hun vidste selvfølgelig godt, at på et eller andet tidspunkt – hun ville ikke tænke på hvornår – men så ville de ikke være sammen mere.
Hun fik et trykket ansigt og kneb øjnene sammen. Det gjorde ondt at tænke på. Hun ville tænke på noget andet. Nu! Så hun kiggede straks ned på Bill og blev straks blændet af hans øjne.
”Hvad tænker du på, skat?” spurgte han stille og smilede til hende.
Hun kunne ikke lade være med at smile tilbage. Det smittede alt det han gjorde. ”Noget jeg ikke vil tænke på”, sukkede hun lavt og trak underlæben ud.
Bill klukkede og kom nærmere med hovedet. ”Åhh, smukke”, fnes han og kyssede hende. ”Du er så sød, når du gør det der”. Hun skar ansigt og kyssede ham. Hun ville ønske, hans læber kunne sidde fast som klister mod hendes resten af dagen. Det var virkelig en skøn følelse, hun havde nede i maven.
”Jeg tror, det bliver en god dag i dag”, smilede hun og trak på skuldrene. ”Jeg kan ligesom mærke det”. Hun rokkede lidt med hovedet og nikkede så. ”Jo, det er rigtig nok, skat. Det bliver en god dag”. Hun lagde sine hænder mod hans kinder og smilede. ”Du startede min dag, det er det bedste, man kunne ønske sig”.
”Jeg kunne finde på en masse andre bedre ting, der ville være bedre end at vågne op med mig”, klukkede han og blinkede til hende.
”Handsome”
”Oh yeah, that’s me”, grinede han og lavede et sexet ansigt.
”Lige netop, basse”.
Hun rejste sig langsomt op i sengen og kiggede ned på ham. Han tog hende i hånden og spurgte: ”Hvad skal du, mus?”
”Jeg har lidt ondt i min ryg. Det har været hårdt at skulle ligge ned så meget her på det sidste”, klukkede hun og trak underlæben ud.
”Det er ikke godt, skat”, sagde han og satte sig op i sengen. ”Skal jeg gøre det godt igen?”
Hun rystede på hovedet af ham. ”Og hvordan vil du gøre det?” Han himlede med øjnede og satte sig klods op af hende og tog hendes hoved mellem sine hænder. Han pressede blidt sine læber mod hendes og lukkede øjnene. ”Det hjalp ikke helt”, hviskede hun og håbede på endnu et kys. Og det virkede. Han kyssede hende igen, og hun blev helt svimmel.
Bill gjorde afstanden mellem deres hoveder lidt større og kiggede hende i øjnene. ”Hvad så?” Hun rystede på hovedet og sukkede dybt. ”Aha”, sagde han lavt og smilede til hende.
”Hmm?”
”Læg dig ned på maven, Chriz”.
”Ok”, mumlede hun.
I det hun skulle til at lægge sig ned i sengen igen, greb han fat rundt om hende og holdt hende oppe. ”Tag din bluse af først”, sagde han lavt og rev lidt i den. Hun sagde ingenting, men gjorde bare som han bad hende om. ”Sexy, sexy”, grinede han lumskt og blinkede til hende, da hun lagde sig ned på maven. ”Du lover at sige til, hvis jeg kommer til at lægge for meget vægt på dig, ok?”
”Bill, det vil ikke ske”, sukkede hun ironisk og klukkede lavt.
”Så sætter jeg bare mit fede læs oven på dig”, grinede han og satte kun lidt af sin vægt på hendes bag lår. Han ville ikke ligge alt vægt på hende, da han jo selvfølgelig godt vidste, at hun var skrøbelig.
”Fede læs…” gentog hun og rystede diskret på hovedet. ”Gider du godt snakke ordentligt?”
Han klukkede og svarede ikke. ”Ok, skat”, klukkede han og lod sine hænder glide blidt op ad hendes ryg. ”Bare nyd det…” sagde han lavt.
”Hmm…” mumlede hun og lukkede tilfreds sine øjne i.
”Ja… men jeg ved ikke engang, om jeg er god til det her. Lad os kigge op det”, smilede han og trak på skuldrene.
Bill lod i få sekunder sine hænder glide lidt op og ned – frem og tilbage mod hendes ryg. Det var behageligt. Han lod sine hænder glide op mod hendes BH, og han smilede lidt skævt, da han stille åbnede den. Det lod ikke til, at det betød noget for hende. Han smilede stort og lod stropperne falde ned ad hendes arme, så han kunne komme til at massere hende.
Efter godt 10 minutters stilhed, hvor kørt sine hænder godt og grundigt overalt i forskellige former og bevægelser, afbrød Chrizza med en lav stemme og sagde: ”Det er ret dejligt, Bill”. Hun sukkede dybt af ren velbehag, da Bill bare blev ved.
”Mhh, det var også meningen, skat”. Han lod sig læne sig forover og kyssede hendes kind.
”Tak”, sagde hun lavt og smilede.
Bill trak hendes BH på plads igen og lod sig falde ned på ryggen ved siden af hende. ”Så kan få lidt mere senere igen”, smilede han og trak hende tæt ind til sig.
”Det behøver jeg ikke”, smilede hun og lagde sig om på maven, så hun kunne kigge ham i øjnene.
Han vrængede sarkastisk på næsen og sagde så: ”Hvad hvis nu jeg har lyst til det, måske”. Han smilte til hende og lagde begge arme rundt om hende, løftede hende oven på sig og kyssede hende blidt.
”Du er lidt sød”.
”Tsh, det vil jeg slet ikke høre på”, grinede han snobbet og himlede med øjnene.
”Aww”, hun trak på skuldrene og smilede stort, ”Du er dejlig”.

Ingen kommentarer: