lørdag, august 28, 2010

Kapitel 34

”Endelig, mand” udbrød Tom smilende, da Chrizza og Bill kom ud af baglokalet. ”David er lige kommet, han leder efter dig, Chriz”. Hun rynkede på panden og sukkede. ”Jeg sagde, du var ude på parkeringspladsen” sagde Tom og trak på skuldrene. ”Jeg gik lidt i panik” klukkede han og gik hen og stillede sig imellem Chrizza og Bill, lagde armene rundt om skuldrene på dem, og førte dem op til døren, hvor der lige var kommet en større flok, der nu var ved at tage deres jakker af.
”Tom, jeg skal lige sidde ned lidt” hviskede Bill og slap ham, for at gå hen og sidde i en af sofaerne bag dem.
”Jeg ved ikke med dig, Chriz, men jeg tror, det bliver en rigtig god aften” smilede han ned til hende og blinkede. ”Du får en god aften” gentog han med en sexet stemme og kunne ikke selv lade være med at grine.
”Tom!” grinede hun og slap ham. ”Du skræmmer mig altså”. Hun stillede sig om bag ved ham og begyndte at prikke ham i begge sider.
”Ej, stop” grinede han, men vendte sig ikke om. Det kildede for meget. ”Ej, Chrizza! Det kilder, det der… Stop”…
”Spark ham” kunne ,man høre Bill råbe bagfra. Hun kiggede om på ham, og kunne ikke lade være med at smile. Han sad bare der i sofaen og smilede til hende med det der smil, der kunne stoppe en hel krig. Han så så fredfyldt ud, og hun glemte helt, at hun havde gang i at kilde Tom. ”Pas på!” råbte Bill så og det gav et sæt i hende. Tom lagde armene om livet på hende og begyndte at kilde hende. Hun grinede og undslap hans hævn.
”Jeg fanger dig” grinede Tom og løb efter hende.
”Neeej!” Hun løb rundt om sofaerne og endte med at stå foran Bill, hvor Tom stod på den anden side af sofaen overfor dem. De stod og skulede lidt til hinanden, da Bill pludselig lagde hænderne på hendes røv. Hun smilede og kiggede ned på ham. Hun lagde sine hænder oven på hans og kiggede tilbage på Tom igen. Men han var væk. Hun kiggede lidt til begge sider, men kunne stadig ikke finde ham.
”HA!” udbrød Tom og kom frem bag sofaen og løb direkte hen imod hende. Hun prøvede at få vinklet sine hænder ud af Bills, men han holdt hende fast.
”Vi er jo ikke brødre for ingenting, vel” grinede Bill og trak hende hastigt ned på skødet, hvorefter Tom få sekunder efter satte sig oven på Chrizza.
”Ej, hvor er I onde mennesker” klukkede hun og grinede højt.
”Nej, vi hygger os bare lidt, Chriz” grinede Tom og begyndte at bevæge røven lidt i nogle cirkler. Det så helt forkert ud.
”Av” mumlede Bill og kneb øjnene sammen.
”Tom” udbrød Chrizza og prøvede at få sine hænder væk fra Bills, men det gik ikke. ”Tom, flyt din store mås”.
”Tom” sagde Bill lavt stadig med helt sammenknebne øjne. ”Flyt dig”.
”Siger du noget, Bill?” spurgte Tom og grinede.
”JA!”
”Lad mig høre…” men han blev stadig ved med at sidde uroligt.
”Jeg… Jeg… Øhhh… Ja, Tom” prøvede han.
”Jeg hører” klukkede Tom og blev lidt vildere.
”Tom, jeg mener det… flyt dig”
”Hvorfor?” spurgte han med en fjoget stemme.
”Mit… jeg… øh… MIT UDSTYR” udbrød han og gav et lille støn fra sig.
Tom flyttede sig straks fra ham og hev Chrizza op. Bill rejste sig hastigt op og løb direkte ud på toilettet og smækkede døren efter sig. ”Ups…” mumlede Tom og smilede skævt ned på Chrizza.
”Hvad skete der?” spurgte hun forvirret og prøvede at lade være med at grine. Det var alligevel lidt sjovt.
”Jeg tror… Chrizza… Du ved godt, at når…. Nej….”
”Hallo! Sig det nu”
”Du gjorde min kære bror… liderlig”
Hun fik store øjne og kiggede bare hen i retningen af toilettet. ”Jeg gjorde sgu da ikke noget”.
”Tja… hvor havde du dine hænder, Chriz?” spurgte han og kiggede ned på hende med et stort smil på læben.
Hun tænkte sig om og kunne ikke lade være med at grine. ”Ej, Tom, for helvede. Det er jo din skyld så”.
”Det var da dig der rørte ved ham”
”Skal jeg ikke sige undskyld så?” spurgte hun og blev en smule bekymret.
”Vil du sige undskyld for, at du har fået Bill til at ville have dig endnu mere?” klukkede han og hun kunne godt selv høre, at det ikke ligefrem lød specielt fedt.
”Nej, du har nok ret” mumlede hun og trak på skuldrene.
”Men bare lad som ingenting, når han kommer igen. Bare smil af det og hyg dig. Han er rigtig glad for dig, Chrizza” smilede Tom og lagde armen om livet på hende. ”Men nu skal vi altså i gang med at feste” grinede han og trak hende med hen til baren.
”Hvad med Bill?” spurgte hun og pegede i den modsatte retning.
”Han kommer lige om lidt… han skal bare lige køle lidt ned”.
”Er alle kommet?” spurgte hun og kiggede rundt på de mange mennesker, der pludselig havde vendt deres opmærksomhed på hende og Tom.
”Ja, men dine tre venner kommer lige om ganske kort tid”. Hun nikkede og smilede op til Tom. ”Må jeg byde velkommen?”
”Hellere end gerne” mumlede hun og satte sig ned på en stol ved siden af det bord, som Tom kravlede op på.
Han slog på glasset og begyndte at byde folk velkommen. Alles opmærksomhed var på Tom eller Chrizza. Men så kom Bill tilbage. Hun havde ikke selv lagt mærke til ham, men lige pludselig kunne hun mærke en varm hånd ligge sig på hendes lænd. Hun kiggede tilbage og så Bill stå bag ved hende.
”Undskyld” hviskede han og blinkede diskret til hende.
”Undskyld” sagde hun og tog sin ene hånd om på ryggen og tog fat i Bills hånd. Han smilede og flettede sine fingre ind i hendes.
”… Og lad så festen begynde…” råbte Tom glad og hoppede ned fra bordet. ”Undskyld, Bill, jeg vidste det ikke” klukkede han lavt og lagde hånden på hans skulder. Han kiggede ned og så deres hænder var i hinandens. ”Og stop det der… I bliver opdaget for hurtigt” mumlede han og skilte deres hænder fra hinanden.

Ingen kommentarer: