søndag, august 29, 2010

Kapitel 49

Da de kom tilbage til hotellet i Hamburg hen ad aftenen, hjalp Andreas og Bill hende ind på sit hotelværelse. Hun havde ligget foroverbøjet hen over Bills skød og sovet hele vejen hjem, mens han stille havde nusset hende, så træthed var ikke det, hun led mest af. Hun var dog stadig bare lidt medtaget af sin medicin.
Bill hjalp hende ind og lagde hende på sengen. ”Er der noget, jeg skal gøre, skat?” spurgte han og lænede sig ind og hende, som hun lå der rastløs på sin seng. Hun lavede et tegn med sine hænder og hentydede til hendes gave, hun havde fået tidligere. Blok og farverige kuglepinde. ”Jeg kommer med det” smilede han og forlod soveværelset og gik ind i stuen. Hun hørte, han snakkede stille og roligt med Andreas, der rodede i nogle af hendes ting for at finde blokken frem.
Andreas stak hovedet frem i døren til soveværelset. ”Hey you” klukkede han og smilede stort. ”Bill er lige ved at finde dine ting, så jeg kom lige for at sige godnat” smilede han og gik ind til hendes seng. Hun nikkede og vinkede ham over ved siden af sig. Andreas kunne se, at hun begyndte at prøve og rejse sig op, og derfor hjalp han hende op og sidde i sengen. ”Tak for i dag” smilede han og lagde hovedet på skrå. Hun rokkede lidt med hovedet og lagde armene rundt om ham. ”Et lille godnat kram, måske?” klukkede han og krammede hende ind til sig, men han var dog alligevel lidt nervøs ved hende, da han ikke vidste, hvor meget hun kunne tåle.
”Sådan” sagde Bill og kom ind i soveværelset igen. ”Lad hende være, Andreas” drillede han og puffede til ham.
”Det var hende, der begyndte, du” grinede han og rejste sig fra sengen.
Chrizza smilede stort og legede uskyldig. ”Din frækkert” grinede Bill og strøg hende kort over kinden. Han kiggede hende i øjnene og blinkede.
”Ej, det gider jeg altså ikke se på, det der” sukkede Andreas ironisk og smilede. ”Jeres små romantiske kærlighedslege, må i gerne holde for jer selv”. Bill vendte sig om og gav ham en lammer på overarmen. ”Det var da i hvert fald ikke en af de lege”.
”Du kan da godt få en til” smilede Bill truende og skulede til ham.
”Så går jeg bare igen” klukkede Andreas lavt og vinkede ned til Chrizza. ”Hej hej”, mumlede han og gik ind i stuen. ”Bill” råbte han.
”Hvad?”
”Vi ses” råbte han ligeså lystigt tilbage og smækkede døren i.
Der blev igen stille på værelset, og Bill satte sig ned på kanten af sengen. Chrizza sad stadig oprejst, så han satte sig så tæt som overhovedet muligt mod hende og lagde en hånd på hendes lår. ”Jeg er virkelig glad lige nu” smilede han ærligt og nussede blidt hendes lår. ”Jeg… Hmm…” Han rynkede på panden og rystede forvirret på hovedet. ”Det røg lige ud, det jeg ville sige” klukkede han og himlede med øjnene. ”Nå, men jeg elsker dig i hvert fald, skat” smilede han og kyssede hendes læber.
Chrizza tog sin blok frem og skrev:
Jeg elsker dig! <3
Bill kiggede ned på blokken, læste beskeden og kunne ikke lade være med at smile. ”Åh, skat”. Han kiggede op på hende igen og rejste sig fra sengen. ”Du er simpelthen så dejlig” indrømmede han smilende og kiggede ned til hende og gik ind i stuen. Han rumsterede med nogle ting og kom tilbage ind til sengen igen med et glas vand og en lille æske, hvor hendes piller var i. Han satte sig ned på sengen igen og gav hende glasset. Hun surmulede lidt nu, men tog imod det alligevel. ”Du bliver nødt til det, skat” sagde Bill og trak på skuldrene. ”For min skyld” smilede han og gav hende en pille efter den anden.
Chrizza drak halvdelen af vandet fra det fyldte glas. Bill sad lidt i sin egen verden, mens hun slugte sine piller. Han kunne ikke lide at se hendes ansigtsudtryk, når hun skulle have de forholdsvis store piller ned igennem hendes ømme hals. Hun prikkede ham hårdt på låret, og han kom straks ud af sin trance og kiggede på hende. Hun smilede hemmelighedsfuldt og hældte vandet direkte i hans hoved. Bill fik store øjne og kunne ikke lade være med at grine. Nu var hun da blevet frisk. ”Hvad fanden…” sukkede han og grinte til hende. ”Du er kun ude på ballade, skat”. Hun smilede stort og nikkede. ”Årh, nu er jeg jo helt våd” beklagede han sig og smilede frækt til hende. ”Du gjorde det med vilje” sagde han og rejste sig op fra sengen, trak flirtende sin t-shirt over hovedet, hvorefter han smed den over i den anden side af værelset.
Chrizza rødmede og kiggede ned i sengen. ”You like what you see?” spurgte han drillende og lod sig posere lidt foran hende. Hun kiggede op på ham og hendes mundbevægelser sagde: ”UH LA LA”. Bill grinede og rystede på hovedet over hende, hvorefter han overfaldt hende og lagde sig oven på hende. Han lagde sine læber mod hendes og kyssede hende blidt og langsomt. Han var ikke helt så meget for, at han lå oven på hende, så han rullede om på ryggen og fik hende med sig, så hun nu lå oven på ham. Derved ville han også have mere kontrol over, hvis hun nu fik det dårligt eller havde smerter. Han kunne ikke være forsigtig nok med hende.

Ingen kommentarer: