lørdag, august 28, 2010

Kapitel 40

Chrizza kom tilbage til Bills værelse, åbnede døren forsigtigt og lukkede den ligeså forsigtigt igen. Hun stillede sin taske, som hun skulle have med tilbage til Danmark, i gangen og puttede sine to hotelkort ned i sin pung. Det gav et sæt i hende, da hun vendte sig om på stuen og Bill stod ligeså charmerende i døråbningen med armene over kors og lænede sig op af dørkarmen. Han smilede til hende og nikkede hende over til sig. Hun rejste sig op gik stille hen til ham.
”Hej” smilede han til hende og tog fat i hendes hænder. ”Har du sovet godt, skat?” spurgte han lavt og stillede sig helt tæt op af hende, mens han lagde deres hænder op mod hans bare brystkasse.
”Ja” sagde hun kort og lagde panden mod hans.
”Godt, for det har jeg også” smilede han stort og kyssede hende kort, hvorefter han krammede hende tæt ind mod sig. Han gik lidt væk fra hende, men blev ved med at holde hende i den ene hånd. ”Skulle jeg gøre endnu mere lækker?” klukkede han.
”Hvis du vil, skat”
”Selvfølgelig, vil jeg det” smilede han og placerede hende på en stol foran det store spejl i stuen. Chrizza sagde ingenting, men hørte bare efter hvad Bill sagde, mens hun lydløst fulgte hans bevægelser i spejlet.
Bill begyndte at ligge en sød og diskret make-up på hende, mens hun havde fået besked på ikke at se sig selv i spejlet, før hun var helt færdig. David ringede midt i det hele for at sikre sig, at hun var oppe og klar til at tage af sted, når hun ville blive hentet en halv time efter.
”Bill, skat, jeg skal af sted om et kvarter” sagde hun lavt og kiggede ham i øjnene. Bills smil blev lavet om til en lige streg på munden. Han nikkede diskret og fandt en stol, som han satte sig på lige foran hende. Han smilede lidt, mens han sad der tæt på hendes hoved og kiggede med begejstring på hende.
”Bill, du stirrer på mig” grinede hun og kiggede kort væk, men endte alligevel med at kigge ham i øjnene igen. Det var alligevel svært at holde sig væk fra hans smukke, fredfyldte, brune øjne. Men han blev ved med at stirre på hende. ”Bill…” sukkede hun og lagde sin hånd på hans lår.
”Jeg tjekker” smilede han og uden at blikke.
”Nej, du gør i hvert fald ej, Bill” grinede hun og lænede sig helt hen til hans hoved. ”Du stirrer”, sagde hun bestemt med et glimt i øjet. Hun rejste sig halvt op, men en hurtigt bevægelse fra Bill, fik hende til at sætte sig på stolen igen.
”Nu kan jeg se, hvad det er, du mangler, skat” udbrød han og kiggede ned i hendes make-up pung, der stod på bordet. Han rodede lidt i den og sukkede lydløst. Han vendte igen sin opmærksomhed på Chrizza og lænede sig over mod hende. Han kiggede søgende på hende og det fik hende til at blive genert. Så hun kiggede ned i sit skød, mens hun klukkede lavt. Bill fnes og tog hånden under hendes hage og løftede stille hendes hoved op. ”Jeg ved lige, hvad du mangler, før du er helt færdig, skat” smilede han hemmelighedsfuldt til hende. Han lænede sig endnu tættere på hende og kiggede hende dybt ind i de blå krystal-agtige blå øjne, hun nu engang var blevet skabt til at have. Han pressede sine læber mod hendes og lod sine hænder holde omkring hendes hoved.
”Tak”, mumlede hun og smilede kort, hvorefter hun vendte sig om mod spejlet og så, hvad Bill havde gjort imod hende. Hun smilede og nikkede fornøjet, tog sin make-up pung og gik ud i gangen for at ligge den i sin taske.
”Undskyld” sagde han lavt, da hun kom ind i stuen igen. Han kiggede ned og så trist ud. Chrizza lagde hovedet på skrå, men løb så hurtigt hen og satte sig på hans skød – med fronten mod ham – og lod sine læber presse imod hans. Han kiggede med store øjne på hende og rystede opgivende på hovedet. ”Det er jo din straf, Chriz, ikke min” grinede han og rullede øjne af hende, men hun trak bare på skuldrene og gjorde afstanden mellem deres hoveder lidt større.
”Men nu må jeg også, ok…” sagde hun og lagde armene rundt om ham, så hun havde en bedre balance på hans skød. Hun kiggede ind i det store spejl ved siden af dem og beundrede hendes flotte resultater af Bills magiske kunstner. ”Det er rigtig flot, Bill” smilede hun og fik øjenkontakt med ham i spejlet. ”Tak” mumlede hun lavt og lagde hovedet mod hans skulder, mens hun stadig havde øjenkontakt med hans spejlbillede.
”Du ser rigtig sød ud, skat” smilede han og aede hende på ryggen.
”Hvis vi bare kunne blive i dette øjeblik for altid” sagde hun lavt og lukkede øjnene. Bill vendte hovedet ned mod hendes og kyssede hendes hår.
Der var stille i nogle minutter, hvor de bare sad og nød hinandens nærvær og kærlighed. Indtil Bill afbrød stilheden og spurgte: ”Har du dit kamera i din taske, skat?”
Hun åbnede øjnene igen og kiggede på Bill. ”Ja, hvis Tom ikke stadig har det efter min fødselsdag”.
”Prøv og tjek” smilede han og slap grebet om hende.
”Smiiil” udbrød Chrizza, da hun kom tilbage med sit kamera i hænderne. Hun tog straks et billede af Bill, som han sad der kun i sine boxershorts, helt paf over snart at skulle sige farvel til sin kærlighed for en stund.
”Ej” klukkede Bill og rakte sine arme ud efter hende.
Chrizza kiggede på billede, mens hun gik over til ham igen. ”Hvorfor ser du altid så godt ud på billeder, Bill” sukkede hun og skulle lige til at sætte sig på stolen overfor ham, da Bill lagde sine hænder på hendes hofter og trak hende over til sig og ned på sit skød igen. Han holdt omkring hende, mens han snedigt tog kameraet ud af hendes hænder. Hun lagde den ene arm rundt om hans skuldre og fik øjenkontakt med ham i spejlet.
”Så er det din tur, smukke” smilede han og tog et billede af Chrizza. Han kiggede på det og sukkede dybt, ”Det sender du til mig”, smilede han og kyssede hende på kilden. Han tog kameraet op foran dem begge to og tog et billede af dem.
”Paparazzi” klukkede hun og smilede til ham.
”Ok, nu skal vi se dumme ud” grinede han og de lavede begge et mærkeligt ansigt, mens Bill trykken på knappen og en blitz blindede dem begge.
”Hvordan skal vi se ud nu?” spurgte hun og lagde sin anden hånd mod hans bare, varme brystkasse.
”Bare smil og se godt ud, skat” fniste han, ”ok”. Hun nikkede kort og Bill tog et billede af dem. Chrizza kiggede hen på uret på væggen, imens Bill blev ved med at tage billeder af dem. Hun kom ind i sin egen verden i nogle få sekunder. Der var nu kun 5 minutter til hun skulle begyndte at pakke sine ting sammen og komme af sted ned i lobbyen, hvor der skulle komme en mand og køre hende til lufthavnen. Hun sukkede lydløst og kyssede Bill på kinden. ”Oh ja” udbrød han, ”gør det igen” grinede han og Chrizza kyssede ham igen blidt på kinden, mens han strakte kameraet op i luften og tog et billede af dem.
”Hmm” klukkede hun og smilede skævt.
”Det kan ikke være andet end godt” grinede han og tjekkede billedet ud.
Hun rullede øjne af ham og sagde så: ”Du morer dig rigtig nu, hva?” spøgede hun og rystede på hovedet af ham.
”Jeg har det bare godt, skat” smilede han og blinkede til hende. ”Prøv at vende hovedet den vej” sagde han lavt, og hun gjorde som han sagde. Han strakte endnu engang kameraet i luften og kyssede hende på kinden, mens han tog endnu et billede. ”Nøj, hvor ser jeg dum ud” sukkede han og skar ansigt.
”Hold din kæft, Bill” grinede hun og tog kameraet fra ham. ”Smil” kommanderede hun og tog et billede af ham. Hun kiggede ned på skærmen og klukkede.
Bill nåede lige at se sit billede, inden det forsvandt væk fra skærmen. Han kiggede ned sagde med en lav stemme: ”Ingen kommentarer”.
”Hmm” mumlede hun og nikkede.
”Du duer slet ikke til det der, Chriz” drillede han og tog kameraet ud af hendes hænder igen.
”Årh, hvor er du frisk, skat” smilede hun og lænede sig over mod ham. Hun lukkede øjnene og kyssede ham. Og i det samme tog Bill et billede af dem. ”Styr dig nu lige lidt med det kamera, dreng” sukkede hun ironisk og puffede kærligt til ham.
”Ej, undskyld skat. Det er bare hyggeligt” smilede han og vådtede sine læber med sin tungespids. ”Det sidste billede, smukke… ok?”
”Ok, hvordan skal det så se ud?”
”Kys mig”, smilede han genert, men blinkede alligevel selvsikkert til hende.
”Det har jeg lige gjort” sagde hun og lagde hovedet på skrå.
”Så kys mig da for helvede igen, kvinde” grinede han og lænede sig forover, så der kun var få centimeter mellem deres læber. ”Hmmm” mumlede Bill og smilede til hende. Han strammede grebet omkring hende og lukkede øjnene, hvorefter han kyssede hende intenst.
Sådan sad de i flere minutter og hyggede sig. Og Bill kunne slet ikke koncentrere sig med at tage det billede af dem, så han lagde forsigtigt kameraet på bordet ved siden af, og tog begge arme omkring hende og holdt hende tæt ind mod sig, mens hans tunge tog en lille sving om med Chrizzas. Det gav hende gåsehud når hans tungepiercing ramte hendes tunge, men det føltes godt. Lige indtil hendes alarm begyndte at ringe…
Chrizza gjorde afstanden mellem deres ansigter større og hun kiggede ned. Hun sukkede dybt og rejste sig fra Bills skød for at slukke sin alarm på mobilen, der lå ude i hendes taske i gangen. Hun gik ind i stuen igen til Bill og kiggede over på ham med et lille påklistret smil. ”Jeg bliver nok nødt til at gå nu, Bill” sagde hun lavt og gik over mod ham.
Bill rejste sig op fra stolen og nikkede. ”Skal jeg følge dig ned, skat?” spurgte han og lagde armene omkring hende. Hun rystede på hovedet og kiggede ham i øjnene. Smerte. Bill tog begge hendes hænder i sine og lagde op på sin brystkasse. ”Det er på grund af dig, det her” sagde han lavt, og hun kunne mærke hans hjerte banke hurtigt. ”Du gør noget imod mig” smilede han.
”Unds… jeg mener, det er jeg ked af, Bill” rettede hun sig selv og tog sin ene hånd til sig. Der var nu kun to minutter, til hun ville blive hentet nede ved lobbyen. ”Jeg må nok hellere…” hun ville ikke afslutte sætningen, men kiggede bare ned i gulvet.
”Du lover, du kommer i morgen… så snart du er tilbage igen, ikke?” spurgte han og lagde sine hænder på hendes hofter.
”Selvfølgelig” smilede hun let og stillede sig lidt på tær, så hun kunne kysse ham. Egentlig behøvede hun ikke at stå på tær, men gjorde det alligevel mange gange.
”Er du sikker på, jeg ikke skal følge dig ned, smukke?”
Hun tøvede og nikkede. ”Bliv du hellere heroppe… sov lidt mere eller noget…” smilede hun og slap ham. ”Sig hej til de andre fra mig, skat” Hun vendte sig om og tog sin taske over skulderen.
”Hov, Chrizza. Vent!” Bill løb ind i stuen igen, ”Dit kamera”. Hun lagde det ned i sin taske og sagde en sidste gang farvel til Bill. ”Vi ses i morgen, smukke” smilede han til hende, da Chrizza gik ud på gangen.
”Vi ses, handsome”
”Jeg ringer til sig senere” smilede han og Chrizza vendte om mod elevatoren.
Mens hun stod der og ventede på, at elevatoren ville komme, kiggede hun sig tilbage, og der stod Bill stadig i døren og kiggede efter hende. Han stod hun i sine boxershorts og smilede til hende. Han sendte hende et luftkys, hvorefter hendes mundbevægelser sagde ”LOVE YOU”.
Elevatoren kom og dørene åbnede sig. Hun sukkede og gik ind og vendte sig om, så hun kunne vinke en sidste gang til Bill. ”Vi ses, skat” sagde han og smilede til hende. Hun trykkede på knappen til lobbyen og vinkede kort til Bill, hvorefter dørene lukkede i.

Ingen kommentarer: