lørdag, august 28, 2010

Kapitel 33

Det var nu lørdag den 11. november og der skulle holdes en ordentlig fest for Chrizza. Da drengene endnu ikke havde haft ordentlig mulighed for at introducere hende for deres nærmeste venner, mente de, at hvis de holdt en fødselsdags- og introduktionsfest for hende, ville det helt sikkert hjælpe på det. Tom og Bill havde godt nok haft muligheden for at vise hende frem til nogle af deres venner og veninder til deres fødselsdag, men de var kun få af dem, hvilket Tom mente ikke var nok. Så en fødselsdags- og introduktionsfest var lige det, der manglede!
Drengene havde selvfølgelig inviteret nogle af deres nære venner, som de mente også burde blive gode venner med hende – nogle af dem hun ikke havde haft mulighed for at hilse på til den sidste fødselsdag. Tom og Bill havde selvfølgelig inviteret Andreas med, selvom de godt vidste, at han, sidste gang de mødtes, havde lagt an på hende. Men de ville gerne give ham en chance til. Andreas var en meget vigtig brik i deres liv og derfor også ville være meget omkring dem, når han havde mulighed for at være sammen med sine to bedste venner. For Chrizza vedkommende betød det, at blive venner med Andreas, også meget.
Hun havde selvfølgelig også inviteret nogle af hendes egne gode venner med, som hun havde stolet nok på og fortalt hende ”anden identitet”. Det var dog kun (indtil videre) 3 personer; Malene, Erika og Alexander – hendes 3 bedste venner hjemme fra skolen af. Det var første gang, de skulle møde drengene, og hun glædede sig meget til det. Hun glædede sig også rigtig meget til at se dem, da hun ikke havde set dem i længere tid. Det betød også meget for hende, hvis drengene kunne lide hendes venner hjemmefra. Så hun ville gøre alt for at de skulle kunne klinge godt sammen.
Chrizza selv havde ikke været med til at stå for noget af planlægningen af festen, da det var en del af hendes velkommen- og fødselsdagsgave. Drengene og David stod for det hele, men selvfølgelig var det nok alligevel David, der havde lavet det meste af arbejdet selv. Dog havde drengene også kommet med nogle gode idéer hen ad vejen, indtil festplanlægningerne var helt færdige og invitationerne var blevet sendt ud til de godt 40 mennesker, de havde skrevet på gæstelisten. Tom mente dog ikke, det var nok mennesker, men David havde fået ham til at forstå, at 40 mennesker var mere end rigeligt, hvis Chrizza skulle have mulighed for at få et indtryk af dem alle sammen blot på en aften.
Klokken var blevet 8 de første par gæster begyndte så småt at ankomme til det lejede lokale i Hamburgs fyldte gader. Chrizza stod sammen med Tom og tog imod gæsterne. Hun var mere end spændt på at se sine 3 bedste venner, hun kunne næsten ikke vente til at vise dem frem til drengene. Men mest af alt så glædede hun sig bare til at se dem igen.
Bill var blevet sendt ud i baglokalet for at tilberede velkomstdrinksene, som han havde en helt speciel tanke om hvordan skulle se ud. Gustav og Georg var ude i lokalet ved siden af, hvor de fyldte skåle op med slik, chips og så videre… Tom var ikke så tryg ved, at det var dem, der skulle ordne slikket, da han havde en mistanke om, at når de to var færdige, så ville der ikke være mere tilbage til gæsterne, men han tænkte vist nok mest på, at der så ikke ville være mere – eller nok – til ham selv.
Tom tog sin arm om livet på hende og kiggede stadig ud mod indgangen. ”Jeg synes altså, det er lidt sjovt… med du og Bill” sagde han lavt. Chrizza kiggede op på ham og smilede.
”Tom…” sagde hun lidt mere seriøst, og han kiggede ned på hende. ”Gør det dig noget alt det her?”
Han tøvede og trak lidt på skuldrene. ”Jeg havde jo helst set mig sammen med dig, Chriz. Men så længe Bill er glad, så kan jeg leve med det” smilede han og klemte hende lidt ind mod sin side.
”Mener du det?”
”Bare du lover mig, at være min bror tro… og elske ham”.
”Ååh” mumlede hun og lagde armene omkring hans hals og klemte sig tæt ind mod hans brystkasse.
”Jeg har også sagt til Bill, at jeg sagtens kan dække over jer i aften, hvis der sker noget. Det er der intet problem i”. Hun sagde ingenting, men smilede bare til ham og sukkede af lykke. ”Gå hellere ud til ham inden der kommer for mange… David kommer også snart, så gå du hellere ud og kys din kæreste farvel” klukkede Tom og klappede hende blidt i ryggen.
Hun rystede på hovedet og klukkede. ”Vi er altså ikke… kærester, Tom” sagde hun med en usikker stemme og vendte ryggen mod Tom. Hun løb stillede ned til baglokalet og bankede forsigtigt på.
”Kom ind” råbte Bill og kiggede hen mod døren, hvor Chrizza stak sit hoved ind. ”Hej skat” smilede han, som om han ikke havde set hende hele dagen, og slap hvad han havde i hænderne.
”Må jeg komme ind?” spurgte hun og åbnede døren lidt mere.
”Du må blive” smilede han, mens han gik hen imod hende og trak hende væk fra døren. ”Bliv hos mig” sagde han lavt og blinkede til hende. Han lukkede døren igen og låste.
”Du er glad i dag…” klukkede hun lavt og låste hænder bag hans hoved.
”Det er dig, der har gjort mig glad, skat”. Han forførte blidt sine hænder nedover hendes røv, hvorefter han løftede hende op, og hun svingede benene omkring ham.
”Hvorfor det?” spurgte hun dumt og lagde sin pande mod hans.
Han gik langsomt hen mod bordet og satte hende men slap aldrig grebet om hende. ”Fordi du er min” hviskede han og pressede sine læber mod hendes.
”Der er kommet et par stykker” smilede hun og kiggede ham i øjnene.
”Nogen du kender?”
”Ingen” klukkede hun og sukkede ironisk. ”Tom siger, David kommer snart”, Bills blik blev mindre glad, ”Så han mente, jeg skulle gå ind til dig og sige farvel”.
”Farvel?” Han forstod ikke helt. ”Du skal ingen steder, skat!”
”Nej, nej… men når David kommer, må vi ikke være så tætte” smilede hun og beroligede ham ved at nussede ham blidt i nakken. Hun vidste, han elskede det.
”Du ved godt, at når David går igen… senere… så må jeg kysse og kramme og nusse med dig igen”. Han smilede stort og lagde panden mod hendes.
”Måske skulle vi vente til vi kommer hjem igen, Bill”
”Neeeeej” sagde han lavt, ”Jeg fortalte Georg og Gustav det tidligere i dag… så de ved godt, hvad der sker mellem os” Der gik et øjeblik før han sagde noget igen. ”Jeg vil bare så godt vise dig frem, Chriz. Du betyder for meget til at blive holdt hemmelig… alt for dejlig… for smuk, skat”. Han sukkede lavt og kiggede ned.
”Bill…” sagde hun lavt, og Bill kiggede hende i øjnene. Hun smilede til ham og kyssede ham blidt på læberne. Han kyssede igen.
Omkring et minut efter gjorde Bill afstanden mellem deres hoveder større. ”Du gør noget ved mig” smilede han og lod sine hænder glide ned på hendes lår.
”Jeg bliver nok også nødt til at komme ind til Tom igen” sagde hun lavt og smilede til ham. ”Vil du med?”
”Kun hvis jeg må være hos dig, ellers gider jeg ikke” klukkede han let og tog hendes arme væk fra hans nakke, så han kunne holde hendes hænder i sine. ”Så kan jeg ligeså godt blive herinde og lade som om, jeg laver noget”..
”Bill, din abe” grinede hun og rystede på hovedet. ”Vil du med?” spurgte hun sødt og smilede til ham. Bill nikkede og lavede en trutmund. Hun kyssede ham hurtigt på læberne, hvorefter hun hoppede ned fra bordet. Hun slap Bills ene hånd, og trak ham med hen til døren.
”Vent lige” sagde han og stoppede op lige før, hun skulle til at tage i dørhåndtaget.
”Hvad så?” spurgte hun og vendte sig om på ham.
Han kiggede på hende med et selvsikkert smil på læben og nedstirrede hende med et glimt i øjet. ”Chrizza” sagde han så med en lille, sukkersød stemme. Han svang deres arme blidt fra side til side, mens han med små skridt gik helt tæt på hende.
”Er det ok, jeg er lidt bange?” klukkede hun lavt og krøb lidt sammen, da Bill stod klods op af hende.
Bill nikkede bare og blev ved med at smile, mens han stille skubbede hende op af døren. De blev ved med at holde øjenkontakten og smilede begge. ”Vi skulle sige farvel… ikke?” spurgte Bill med en hviskende stemme, mens hans blidt forførte sine hænder ind under hendes bluse og placerede sig på hendes hofteben. Han lagde panden mod hendes og deres næsetipper mødtes. ”Lad os gøre det med stil, skat” klukkede han lavt og lagde sine hænder omkring hendes talje. Han blinkede til hende og pressede derefter sine læber imod hendes.
Efter et par minutter, hvor de havde stået der og kysset, havde Bill været nødt til at stoppe deres lille kysse leg. Man skal stoppe, mens legen er god, ikke sandt? … Bill var rent ud sagt blevet utrolig tændt af det, og kunne næsten ikke holde sig tilbage. Hans hænder var kommet langt op af ryggen på hende og han havde flere gange snittet hendes lås til bh’en. Men Bill ville ikke… han var ikke sikker på, om Chrizza ville det samme som ham… han frygtede hun ville se helt forkert på det, at han måske udnyttede hende… men det var jo ikke ham, der var sådan – det var jo hans bror!

Ingen kommentarer: