lørdag, august 28, 2010

Kapitel 36

Chrizza og Bill var kommet smilende ind i festlokalet igen. De havde modtaget en sms fra Tom om, at David var taget hjem, så nu var der ”fri bane”, og derfor havde Bill taget chancen til at gå hånd i hånd med sin kærlighed. Der var mange af gæsterne, der havde lagt mærke til, at Chrizza manglede, så da hun kom tilbage igen, var alles øjne på hende… og på Bill… og deres hænder, der ligeså fint var flettet smukt ind i hinanden.
Festen var blevet ved indtil langt ud på natten, da Chrizza trak sig tilbage. Hun var blevet træt og ville hellere hjem og sove. Det var nok også et godt tidspunkt, hun havde trukket sig tilbage på, da Bill op til flere gange havde været nødt til at løbe ud på toilettet for at køle af. Der var bare noget ved Chrizza, der gjorde hende helt speciel. Bill havde aldrig før prøvet at blive så vild i varmen og tændt over at sidde og kysse romantisk med en pige. Hun lagde jo slet ikke op til ham, men alligevel mente udstyret altså bare, at det var på tide…
En af de sidste gange Bill havde rendt ud på toilettet, havde han trukket Chrizza med sig derud. Han hade ikke i sinde art køle ned denne gang, han ville bare ignorere at den voksede ligeså stille opad og bare nyde romantikken og deres blide kys.
Da de var kommet hjem til hotellet igen, havde Bill været nødt til at aflyse deres aftale om at sove sammen. Han var bange for, hvad der ville komme til at ske, og han ønskede ikke, at han muligvis ville komme til at dumme sig. Han ville have lidt tid for sig selv og lidt tid til at køle ned og prøve at tænke på nogle andre ting, så han kunne blive nogenlunde sig selv igen, indtil de igen skulle ses næste dag.
Efter et par timers arbejde i studiet næste dag, og en dag uden Bill havde været nødt til at løbe ud på toilettet, var klokken ved at nærme sig 20. Han havde fået overtalt Chrizza til at komme ind til sig, så de kunne ligge lidt sammen og nyde hinandens nærværd, inden de skulle sove.
Bill lå i sengen, da Chrizza kom ind på hans hotelværelse, og i det samme han så hende, sprang han op af sengen og løb hen i hendes arme, som om han ikke havde set hende i længere tid. ”Sunshine” smilede han til hende og krammede hende tæt ind til sig.
”Hvad sker der?” klukkede hun og puttede sig ind til hans overkrop.
”Jeg er bare glad for, at jeg endelig kan holde om dig igen… uden der sker noget” smilede han og slap grebet om hende, for i stedet at holde hende i hånden. Han aede den blidt, mens han trak hende med ind til sengen.
”Hvorfor har du det altid så koldt herinde?” spurgte hun og kiggede hen på vinduet, der overraskende nok var lukket.
”Fryser du?” spurgte han og fik et store øjne. ”Her er altså varmt”.
”Nej, her er koldt” brokkede hun sig og smilede til ham.
Bill slap hendes hånd og lagde sig ned på sengen. ”Jeg vil med glæde varme sig, skat” smilede han og rakte armene ud efter hende.
Hun klukkede let og trak på skuldrene. ”Du gør det med vilje, gør du” sagde hun lavt og lagde sig ned til ham. Hun puttede sig godt ind til hans varme overkrop og lukkede øjnene.
Der gik et stykke tid, hvor Bill bare lå og nussede hende op og ned ad ryggen og i håret. Han vidste, at det ville få hende til at slappe fuldstændig af. ”Chrizza” hviskede Bill og lagde sin ene hånd på hendes lænd. Han lukkede sukkende sine øjne kort og åbnede dem igen. Der var pludselig en frygt-agtig-fornemmelse i hans blik. ”Jeg er virkelig ked af, hvad jeg gjorde i går, skat. Det var slet ikke min mening, at det skulle gå så galt… jeg burde slet ik…”
”Bill…” sagde hun lavt, men Bill fortsatte bare.
”Måske fortjener jeg bare din kolde skulder, og jeg fortryder det hele… men jeg fortryder ikke dig, skat” smilede han til sidst og lukkede hurtigt øjnene. Han sukkede lavt og åbnede øjnene igen, da han kunne mærke, Chrizza flyttede på sig.
”Bill” sukkede hun og aede skiftevis hans kind, tindinger og hår. ”Jeg vil ikke have, du skal tænke mere over det, skat. Det hele var en misforståelse, og du er tilgivet”.
”Mener du det?” spurgte han usikkert og lagde panden mod hendes. Hun smilede, hvilket han tog som et ja. ”Hvad så med… udstyret…” han klukkede let, ”er det også tilgivet?”
Chrizza tøvede kort og grinte. ”Ja”.
”Men det er også din egen skyld faktisk” sagde han med en lav stemme og forførte sin ene hånd de få centimeter fra hendes lænd ned på hendes røv. ”Du river en total med… fordi du er så røv lækker, skat” smilede han og pressede sine læber mod hendes.
Sådan lå de i flere minutter og hyggede.
”Bill” afbrød hun og gjorde afstanden mellem deres hoveder større. Han smilede, mens han kiggede hende i øjnene. ”Vil du lige have mig undskyldt?” lukkede hun og kyssede ham ganske kort, før hun rejste sig op fra sengen og gik ind i stuen.
Hun kunne høre Bill gik efter hende, og hun vendte sig om mod ham. ”Hvad skal du, skat?” spurgte han nysgerrigt og lagde sine hænder mod hendes hofter.
Hun låste hænderne bag hans nakke og nussede hans hår kort. ”Piller” sagde hun lavt og vendte ryggen til ham igen. Hun gik hen til bordet, der stod op ad væggen, hvor hun havde set nogle glas stå tidligere. Der var tilfældigvis et stort spejl foran hende, så hun kunne ikke lade være med at ligge mærke til, at Bill fulgte nøje efter, hvad hun gjorde. Hun smilede til ham inde i spejlet, mens han stillede sig tæt op ad hende. ”Skal du smage?” klukkede hun drillende og kunne ikke lade være med at grine af Bills reaktion på spørgsmålet. Han rystede ivrigt på hovedet og skar ansigt. Chrizza sendte hurtigt et blik ned på glassene, der ganske rigtigt stod på bordet.
”Nu skal jeg” sagde Bill og skyndte sig at tage et glas. Han småløb ud på badeværelset og fyldte vand i. Han kom tilbage med et halvfyldt glas og smilede usikkert, ”Jeg vidste ikke, hvor meget du skulle bruge”.
”Det er helt fint, skat. Tak… gentleman” smilede hun og trak genert på skuldrene.
”Sunshine…” hviskede han og blinkede til hende. Bill gik igen om bag ved og stillede sig helt op af hende. Han kiggede på hendes spejlbillede, og han kunne ikke lade være med at smile, da han så sig selv stå sammen med hende. Han kunne godt lide synet. Han lagde armene rundt om hendes liv og smilede til hende.
”Det kan altså godt være, jeg bliver lidt træt, efter jeg har taget de her piller, ok…” smilede hun lidt bekymret og tog en lille tår af vandet.
”Du er dejlig alligevel” smilede han og klemte hende kort ind til sig. Han lod hovedet hvile på hendes ene skulder, mens hun tog den første pille i munden og sank den med noget vand. Og bagefter kom den næste pille. ”Skal du have mere vand?” spurgte han, da hun tømte glasset. Hun rystede på hovedet, og vendte sig mod ham og kyssede hans kind. ”Tak” smilede han genert og gav hende et lille klem.
Chrizza gik ud af hans arme og stillede glasset ude på badeværelset. Bill fulgte hendes bevægelser i spejlet, mens han bare stod ligeså stille og smilede. Hun vaskede sine hænder, slukkede lyset og lukkede døren til badeværelset igen. ”Ahh” klukkede hun sagte og trak genert på skuldrene.
”Kom her, skat” smilede han og tog hendes hånd, men slap den hurtigt igen, da han kravlede ind over sengen og satte sig op ad væggen, mens han med et stort smil klappede sig let på lårene som tegn på, at hun skulle sætte sig der.
”Hvad nu…” sukkede hun drillende og kravlede op i sengen. Lige inden hun skulle til at sætte sig på hans lår, gled han ligeså stille længere ned i sengen, så han lå halvt ned. ”Du er da også kun ude på problemer, hva?” grinede hun og rettede sig efter Bills nye stilling. Bill nikkede og sagde sine hænder på hendes hofter, og trak hende op, så hun sad overskrævs. Hun lagde sine hænder på hans brystkasse og gispede. ”Du er jo virkelig varm, Bill”. Han kiggede ned på sin brystkasse og trak på skuldrene.
”Jeg har det også ret varmt” sukkede han med et glimt i øjet.
”Ej, det kan vi altså ikke have, skat” klukkede hun og fjernede hænderne fra hans brystkasse for i stedet at lægge dem ind på hans mave. Hun pressede stille sine hænder op ad hans mave og T-shirten fulgte med. Bill slap grebet om hende og rakte hænderne ud, så han kunne få sin bluse helt af, hvorefter han lagde sine hænder på hendes lænd igen.
”Nu er jeg jo helt nøgen”. Han kunne godt selv høre, hvor dumt det lød.
”Du har en sjov måde at være nøgen på så, skat” klukkede Chrizza let og lagde sine hænder blidt på hans brystkasse igen.
”Du ved godt, hvad jeg mener, Chriz” sukkede han drillende og blinkede til hende.
”Hmm”. Hun lænede sig forover og låste hænderne bag hans hoved. Hun smilede sødt til ham og pressede blidt sine læber mod hans.
Det blev til et kys mere… og et til. En gang til og mange gange mere… I starten var det blide, romantiske kys, men jo mere de kom i gang, blev det til – rent ud sagt – det rene snaveri. Bill rodede rundt i Chrizzas hår, og der kom nogle tilfredsstillende lyde fra dem begge. De vidste begge to godt, at på et eller andet tidspunkt ville Bill ikke kunne holde til det mere, og hans gode ven ville begynde at brokke sig nede i bukserne, men da den tid kom, ignorerede Bill det fuldstændig. Chrizza kunne godt mærke at det gik ham på, men blev alligevel ved, også selvom hun også selv kunne mærke, at bulen under hendes røv voksede. Hun smilede bare af det og lod det ligge.
Og selvfølgelig bankede det pludseligt på døren. De åbnede begge øjnene og stoppede brat op, da det blev ved med at banke. Bill smilede til Chrizza og aede hende blidt hen over ryggen.
”Hallo, Bill. Sover du?” råbte Tom ude fra gangen.
Bill sukkede og kiggede undskyldende på hende. ”Sæt hellere dit hår op, skat” smilede han og rejste sig fra sengen.
”Åben nu” vrissede Tom og bankede på igen.
Hun kunne høre, at Bill fik åbnet døren, mens hun rejste sig op i sengen. Hun strøg hånden over sit hår og kunne mærke, at det var helt uglet og sikkert utroligt misforstående. Hun fniste let, mens hun satte sit hår op i knold.
”Hvor har du gjort af mit kort” vrissede Bill frustreret og gik ind i stuen med Tom i hælene, men han svarede ikke.
”Sov du, siden du dårlig nok har t…” Han kiggede med et selvsikkert smil hen i døråbningen til soveværelset, hvor Chrizza stod lænet op af væggen.
”Hej, Tom” smilede hun og Tom gik hen imod hende, mens han lagde armene over kors.
”Jeg burde have vist, du var her, Chrizza” grinede han og gav hende et hurtigt klem. Hun klukkede bare og trak på skuldrene over Toms kommentar.
”Tom” sukkede Bill og satte sig på kanten af sofaen. ”Hvad vil du?”
”Jeg ville bare lige sige godnat” smilede han sødt til sin bror.
”Men jeg vil også til at smutte så” smilede Chrizza og kiggede hen på Bill. Han så ikke ligefrem lykkelig ud mere.
”Jeg følger dig derned. Jeg har noget til dig også” klukkede Tom lystigt og Bills ansigtsudtryk med stift. ”Bare rolig, bror, du vil nok også blive glad for det”.
Bill rejste sig op fra sofaen og gik hen imod Chrizza. ”Behøver du at gå nu?” spurgte han og lagde armene rundt om hende. Han holdt hende tæt ind mod sig og kiggede hende dybt i øjnene. Hun nikkede og smilede skævt til ham. ”Hmm” mumlede han og sukkede dybt. ”Tak for i aften” hviskede han og klemte hende ind til sig.
”I behøver altså ikke holde jer tilbage på grund af mig, venner” grinede Tom og vendte sig om mod døren.
Chrizza lagde hånden mod Bills ene kind og den anden mod hans brystkasse og kyssede den let. ”Vi ses i morgen, Bill” sagde hun lavt og smilede til ham, hvorefter hun pressede sine læber mod hans.
Tom stønnede sarkastisk og lukkede op ud til gangen. Bill tog hendes hånd og fulgte hende ud til døren. ”Godnat, skat og godnat, Tom” smilede han. ”Og sov godt”. Bill slap hendes hånd og vinkede diskret til hende. Han lukkede døren efter dem og løb ind i sin seng igen. Han lagde hovedet på sin hovedpude og kunne ikke lade være med at smile. Den duftede af hende. Han byttede hovedpuderne om og begyndte at ligge og holde omkring hendes hovedpude.

Ingen kommentarer: