lørdag, august 28, 2010

Kapitel 29

Det bankede hårdt på døren, som om det var politiet, der advarede om, at hvis de ikke lukkede døren op lige med det samme, så ville de med glæde sparke døren ind. Det gav et sæt i dem begge. Både Chrizza og Bill var kommet til at falde i søvn.
Det bankede på døren igen, og nu råbte en stemme på Bill. ”Bill, vær sød at åbne døren”. Det bankede ligeså stille på igen. ”Det er bare mig… Tom” sagde han og stoppede med at banke, og der var stille i få sekunder. ”Hallo… Er du derinde, Bill?”
”Gå hellere ud til ham, Bill” sagde Chrizza, mens hun gabte. ”Det lyder ret vigtigt”. Hun løftede sig væk fra ham og smilede. ”Tak”.
Bill rejste sig fra sofaen og aede hende på kinden. ”Det skal du ikke tænke på. Jeg havde bare sådan en lyst til at holde om dig”. Han kiggede ned på Chrizza, hvorefter han skyndte sig ud i gangen for at åbne døren for Tom.
”Er du klar over, hvor urolig jeg har været, Bill?! Du tager ikke din mobil… Det er altså mig, der har ansvaret for dig, der er mig, der er den ældste! … Hallo, hører du overhovedet efter, hvad jeg siger til dig, mand?”
”Ja, jeg hører efter, Tom. Rolig, rolig! Jeg har det helt fint. Jeg har bare sovet… jeg faldt i søvn. Og min mobil er vel slukket, eller lydløs eller et eller andet… Men tak fordi du kom, bror”.
”Bill, jeg har altså ikke tæ… Gud, hej Chrizza. Jeg vidste ikke, du var her…”, han så forvirret ud, men få sekunder efter bredte der sig et smil på hans læber, og han puffede til sin bror. ”… sammen med Bill”.
”Naa…” mumlede hun, ”men jeg bliver vist også nødt til at gå nu, og nej, Tom, der er ikke sket noget” grinede hun.
”Nej, det siger de alle sammen jo, ikke?” sagde han nærmest hysterisk. ”Det er kun mig, der tør indrømme noget overfor jer…”
”Tom!” udbrød Bill surt.
”Hvad!?” han kiggede over på Bill. ”Altså, det er jo rigtigt. Du sagde i faldt i søvn. Ja ja… selvfølgelig. Men hvis det var mig, så va…”
”Tom!” udbrød Bill igen. ”GÅ!... lige med det samme!”
”Nå, ja, ok… hvis det skal være på den måde. Godnat så, også til dig, Chriz. Men husk det nu, vi ved det alle sammen godt, hvad I to har lavet… I tager ikke telefonen, og det tager en helvedes lang tid for jer at lukke op og je…” Bill smækkede døren i.
”Undskyld” sagde han og så lidt ked ud af det. ”Sådan er han altid”
”Bill?” hun ville se ham i øjnene. ”Det er ok. Så længe de morer ham, ikke…” hun smilede og håbede på at få et smil tilbage, men hans smil nåede ikke helt op og ramme glædes-gnisten i hans øjne. ”Hvad er der galt med dig, skat?” spurgte hun og gik helt over og stod foran ham. Hun tog fat i hans ene hånd og prøvede at få øjenkontakt.
”Det er bare…” han sukkede og kiggede kort i hendes øjne. Han tog begge hendes hænder og holdte dem fast ind mod hans brystkasse. ”Nej… ingenting”, han smilede skævt og rystede på hovedet. Han slap hendes hænder og satte sig i stedet over i den knap så lille lænestol, Chrizza havde siddet i tidligere på aftenen.
”Ej, kom nu, Bill” tiggede hun, mens hun traskede med små skridt over mod ham. ”Jeg vil ikke se dig så trist”. Hun stod lige foran ham nu med store øjne og et lille, usikkert smil på læben.
”Så sæt dig her” sagde han kort og rakte hun efter hendes hænder. Han trak hende stille ned på hans skød, så hun havde fronten mod ham og tog armene rundt om hende, låste hænderne på hendes lænd. ”Jeg er ynkelig, og du vil sikkert synes, jeg er en taber”.
”Bill, stop. Hvem tror du, jeg er? Du er ikke en taber, lige meget hvad du så end gør”.
”Hmmm” sukkede han og kiggede ned. ”Jamen, det er bare fordi…. Jeg har haft det sådan lidt… du ved… siden i går, skat” sagde han med lavt stemme og kiggede ned. ”Jeg har bare villet det her siden… ja, så lang tid siden, men det er bare ikke lykkedes rigtig endnu”. Han sukkede dybt og rystede diskret på hovedet.
”Hvad mener du, Bill?” spurgte hun forsigtigt.
”Jeg har virkelig lyst til at kysse dig, Chriz” sagde han ærligt og kiggede hende dybt i øjnene.
”Åhh” mumlede hun og smilede skævt til ham.
”Det er bare gået galt de sidste to gange”.
Hun låste hænderne bag hans nakke og lagde panden mod hans. ”3. gang er lykkens gang” hviskede hun og smilede.
”Tør vi?” spurgte han lavt. De sad begge og kiggede dybt ind i hinandens øjne uden at sige noget. Bill lagde sine hænder mod hendes kinder og smilede. ”Luk øjnene” hviskede han, hvorefter han pressede sine læber mod hendes. Han lukkede selv sine øjne og nød øjeblikket. 5 sekunder, hvis ikke mere. Hun kyssede ham igen.
Bill gjorde afstanden mellem deres hoveder større og blinkede til hende, mens han lænede sig tilbage i stolen og sukkede tilfredsstillende. ”Wow” hviskede hun og smilede til ham. Hun lænede sig fremover, låste sine hænder bag hans hoved igen. ”Må jeg tage min hævn?” spurgte hun drillende og Bill nikkede ivrigt. Hun lukkede og lukkede øjnene, hvorefter deres læber mødtes igen. Det var en længere hævn. Et langt kys, op til flere kys. Blide, romantiske kys. Ingen tunge!
Bill stoppede pludseligt og sukkede.
”Hvad er der galt?” spurgte hun med et genert smil og bed sig stille i underlæben.
”Ingenting… der er intet galt. Jeg har det godt! Men jeg tror, din mobil ringer”. Han grinede og rakte ud efter hendes mobil, der lå på bordet. ”Det er Tom”. Han skar ansigt. ”Du må nok hellere tage den, Chriz”.
”Nej!” sagde hun og rystede ivrigt på hovedet.
Han sukkede igen og tog mobilen op til øret. ”Hvad vil du, Tom?” næsten råbende.
”Oh my God! Nogle gange lyder du fuldkommen som Bill, Chriz. Sygt!” han grinede hysterisk. Han kedede sig åbenbart lidt for meget.
”Det er for, det er mig, din nar!”
”Åååh, ok”
”Hvad vil d…”
”Her er dit kort, sagde en ukendt damestemme i baggrunden”.
”Hvad har du gang i?” spurgte Bill og kiggede på Chrizza, der sad og kiggede på ham med et sødt smil. Tom svarede, men han hørte ikke rigtig efter, da hun stille lænede sig fremover og begyndte at kysse hans hals nogle få gange. Det tændte ham totalt, men kys måtte være nok for i aften, tænkte han, et skridt af gangen. Bill kunne slet ikke koncentrere sig og ham og Toms samtale, og der kom nogle tilfredsstillende lyde ud af Bill, som tegn på, at han godt kunne lide det. ”Tom… jeg bliver nok… nok nødt til… at gå nu…. Vi snakkes ved… i mor… i morgen… Farv….” Han skyndte sig at ligge mobilen fra sig, hvorefter han lænede hovedet tilbage og lukkede øjnene. ”Chrizza,” hviskede han og kiggede hende i øjnene. ”Jeg tror, Tom… har gang i noget”. Hun lagde sit hoved mod hans brystkasse. Hans hjerte bankede hurtigt.
”Dit hjerte… det banker hurtigt, Bill” grinede hun og kiggede op på ham.
”Det er fordi du … tilfredsstiller mig, skat” han smilede og aede hende på kinden. ”Åh, ok. Det lød forkert”.
”Det ok, Bill” smilede hun. Hun kyssede ham hurtigt, hvorefter hun rejste sig fra hans skød. Hun gik få meter en til vinduet og kiggede ud over Hamburgs gader. ”Se, det er fuldmåne” sagde hun lavt og tænkte tilbage på hendes barndom, hvor hendes morfar altid bildte hende ind, at når det var fuldmåne, så var det fordi, han havde haft tid til at finde sin stige frem og reparere månen. Når så den var halv, så havde han haft for travlt til at ordne det. Hun sukkede og tænkte på, hvor meget hun savnede sine bedsteforældre. Hun kiggede over på Bill, der sad og stirrede på hende. ”Det er fuldmåne” gentog hun og trak genert på skuldrene.
I det samme kom Tom brasende ind af døren. ”Jeg vidste det!” udbrød han uden at kigge på Bill eller Chrizza. ”Nu er jeg sgu beviser nok til at afsløre jer!”
”Tom…” sagde hun klukkende og gik over mod ham. ”Hvad snakker du om?”
”Jamen… du… og… og… Bill… mobilen… nej!”
Bill rejste sig fra hans lidt unormale siddestilling i lænestolen. ”Du har vist fået for meget cola her til aften”.
”Til aften?” udbrød Tom og tog sin mobil op af lommen. ”Klokken er altså lidt over 2… om natten! Bill, det er langt over din sengetid” sagde han og pegede bebrejdende på Bill, hvorefter han vendte blikket mod Chrizza. ”For slet ikke at tale om din sengetid, frøken”.
”Fuck” mumlede hun og strakte sig. ”Jeg må nok også hellere se at komme ned på mit eget værelse så… Vi ses i morgen, drenge”. Hun gik over for at kramme Bill godnat. Hun ville egentlig give ham et enkelt lille, hurtigt kys, men så havde Tom allerførst nogle beviser. Så i stedet lænede hun sig over til det modsatte side af, hvor Tom stod. ”Godnat, Bill” sagde hun lavt og tog blidt fat i hans øreflip med fortænderne.
Han klukkede let. ”Godnat” smilede han og fulgte dem begge ud til døren. ”Skal du ikke også i seng, Tom?”
Tom vendte sig om, og vidste ikke helt, hvad han skulle sige. ”Jo, det skal jeg vel? Men… jeg bliver jo nødt til at få jer i seng først”. Grinede han og klappede Bill på skulderen. ”Godnat, Bill. Kom Chriz, jeg følger dig lidt af vejen”.
”Ej, Tom. Det behøver du altså ikke” klukkede hun, ”Jeg kan godt gå selv” og snublede over dørtrinnet. ”Typisk” mumlede hun.
”Nej, det kan du tydeligvis ikke” grinede Tom, og tog den ene arm om livet på hende.
”Hvis det skal være på den måde… så kan jeg jo…” hun lagde en arm om nakken på Tom, så hun fik mere balance på benene.
Døren blev smækket bag dem, og de fik begge et chok. Var Bill sur nu? Chrizza fik en underlig fornemmelse i maven. Hvad var der galt ed ham, tænkte hun, mens hun gik der ned mod hendes hotelværelse støttende op af Tom.
”Bill bliver hurtigt jaloux” sagde Tom lavt og trak på skuldrene.
Hun sukkede og kiggede op på Tom. ”Fuck”, mumlede hun og tog sig til hovedet. Pludselig huskede hun, hvor mange smerter hun havde. ”Tom” hviskede hun, ”Hvad tror du, der er galt med Bill? Altså, hvorfor smækkede han med døren?”. Hun lagde sit hoved på hans skulder og sukkede dybt.
”DU har i hvert fald ikke gjort noget forkert, Chriz, bare rolig. Det er nok mere mig, der er en nar” klukkede han lavt.
”Nej, det vil jeg slet ikke høre på, Tom. Du er ikke en nar, du er bare lidt… irriterende, nogle gange” smilede hun. ”Men hvor har du overhovedet kortet fra?”
Tom ignorerede hendes spørgsmål. ”Hvor bor du overhovedet henne?”
”Der” hun pegede på den næste dør.
”Hvor er dit kort?”
”Jeg skal nok selv finde det, Tom, jeg er jo ikke helt handicappet” grinede hun og fik også Tom til at grine. ”Det er her i min baglomme”. Men Tom var hurtigere. Det gav et sæt i hende, da hun mærkede hans hånd mod hendes røv. Han åbnede døren, lukkede efter dem igen og trak hende ind på hendes seng.
”Tak” smilede hun.
”Er du ok?” spurgte han bekymret.
”Ja… jeg er bare træt. Har hovedpine, men jeg klarer mig, tak” smilede hun og rejste sig op fra sengen. ”Tak for hjælpen”.
”Må jeg få et kram inden jeg går?” spurgte Tom og smilede sødt til hende.
”Selvfølgelig”. Hun lagde armene omkring ham og lukkede øjnene. Hun duftede straks den parfume, hun havde givet ham i fødselsdagsgave.
”Tak” klukkede han lavt og slap grebet om hende.
”Du dufter godt, Tom”
Han nikkede selvsikkert og blinkede til hende. ”Tak. Nå, men godnat” sagde han og vendte ryggen til hende og gik hen mod gangen. ”Jeg skal nok selv lukke efter mig, Chriz, bare se at komme i seng, ok”.
”Tak, Tom. Sov godt”.
Døren blev lukket, og Tom råbte ude fra gangen af: ”I lige måde”.

Ingen kommentarer: