søndag, august 29, 2010

Kapitel 51

Dagene gik hastigt fremad, og det kunne tydeligt mærkes at der skete store fremskridt med Chrizza og hendes tilstand. Hun var mere positiv og fik også mere og mere energi. Pludselig kunne hun selv tage sit tøj på, børste sine tænder og gå selv uden nogen form for at støtte sig op af nogen, hvilket stort set altid havde været Bill.
Blokken, som hun havde fået på dagen, hvor hun var blevet opereret, var færdigbrugt og blevet erstattet med en ny blok og var også ved at være færdig. Tom mente, at hvis hun kunne bruge hele 2 blokke på de godt 8 dage, der var gået på det tidspunkt, så snakkede hun for meget i virkeligheden. Hvilket nok også var rigtig nok, men det ville hun slet ikke høre på.
Det var blevet december måned, og julen stod for døren. Dog var der stadig godt 2 uger til juleaften, men alle var kommet i et godt og grundigt julehumør. Det var skønt med alle de smukke udsmykninger hele Hamburgs centrum var blevet pyntet op med. Nu manglede der bare det sidste touch på julen; sneen!
Bandet var meget af tiden i deres studie for at ligge deres sidste kræfter på deres kommende album. Der var en masse papirarbejde, der skulle laves og en masse telefonopringninger og diverse møder, der også skulle overstås, før de kunne få deres album udgivet.
Imens måtte Chrizza blive på hotellet, da hun var blevet bedt om at holde sig langt væk fra musik, der evt. kunne lokke hende til at synge med på sangene. ”Sangere og musikere synger med på sange, altid”, havde lægen sagt, ”De er ikke bevidste om det, da det starter inde i hovedet, og så pludselig tager de sig selv i at synge med”.
Derfor måtte hun blive tilbage på hotellet, mens drengene lavede det hun allerhelst ville lave. Og hun glædede sig til hun kunne komme tilbage til studiet og arbejde videre med albummet sammen med dem alle sammen.
Men egentlig gjorde det hende ikke så meget, at hun var tvunget til at holde sig inden døre. Da det jo som sagt var blevet jul, havde Andreas og Tom lavet en lille julekalender til hende, hvor de kom ind og gav hende en lille gave hver morgen. Nogle gange var det Tom, andre gange kom Andreas ind. For det meste var det Tom, da Andreas tog tidligt af sted, da han havde en skole, der skulle passes.
Andreas og Tom havde været ude og købe de første 3 sæsoner af hendes yndlingsserie, ”Scrubs”. Det kunne hun så få lidt af tiden til at gå med, indtil de ville komme hjem til hende og underholde hende selv.
Hver morgen fik hun en gave, hvori der var en DVD med 4 afsnit af serien. Det fandt hun utrolig sødt og godt. Dog skulle hun passe på med at falde for meget i staver, når hun så det, da hun jo stadig ikke måtte sige noget; deri var grin også inklusiv!
Men helt fri havde hun dog ikke… Chrizza skulle stadig passe sin skole. Når hun ikke kunne være i Danmark, havde David fundet en lærer, der kunne komme og undervise hende 5 gange om ugen. Han ville ikke have nogle klager fra hendes skole om, at hun havde glemt alt, hvad hun havde lært, eller at hun var kommet bagud, mens hun havde været væk.
Derfor kom Frau Keller hver dag – minus weekenden – i 2 timer og underviste hende. 14-16! Og hun kunne godt lide Frau Keller, hun var en flink dame, der tog sig godt af hende. Nogle gange havde hun endda blevet lidt hos Chrizza, hvis hun havde tid til det. Det var dejligt med lidt selskab, og Frau Keller var god selskab! Hun var rigtig glad for hende.
Selvom Chrizza aldrig havde været glad for at gå i skole hjemme i Danmark, var denne form for hjemme undervisning lige noget for hende; 2 timer skolegang om dagen og ingen lektier! Det betød ingen dumme, latterlige og dødsyge historie tekster om 2. Verdenskrig, og hvor dårligt et folk Tyskland havde, ingen stile eller dumme matematik opgaver, hun alligevel ikke kunne finde af. Det kunne simpelthen bare ikke blive bedre…
Når Frau Keller tog fra hotellet, var der kun omkring en halv time til at Andreas ville komme tilbage fra skole. Han gik på et gymnasium lidt udenfor byen, første år på en musikskole.
Hver dag kom han ind til Chrizza, og var sammen med hende, indtil drengene ville komme hjem. Nogle gange kom de først hjem sent om aftenen, og andre gange kom de tidligere hjem. Det var meget forskelligt. Men lige meget hvor længe de var væk, var Andreas inde hos hende, indtil de kom tilbage, eller hun sov. Han havde lovet Bill, at være ved hendes side, når han ikke kunne være der.
Men Andrea kunne godt lide at være sammen med hende, så det gjorde ham ikke spor, at Bill havde givet ham lidt ansvar over hende. Det beviste også, hvor meget Bill stolede på sin bedste ven. Dog havde han alligevel været lidt nervøs over at lade hende alene med ham, efter hvad han havde sagt til hende til deres fødselsdag. Men det var jo snart længe siden, og Andreas var fuld, Bill tog det for ilde op, og Andreas havde også forsikret Bill, at han aldrig kunne finde på at røre hans pige. Bill vidste jo også godt, at han slet ikke var sådan, så han stolede jo selvfølgelig på ham.
Klokken var ved at være mange, og Andreas var ved at lave sine lektier, da han pludselig fik en sammenkrøllet papirkugle lige i panden, som han sad der rigtig koncentreret ved spisebordet. Det gav et mindre sæt i ham, og han skulede over mod Chrizza, der bare sad i sofaen og smilede helt uskyldigt til ham.
Andreas himlede med øjnene og foldede papiret ud.
Hej, vil du være min ven? :D
Han kiggede over på hende, og hun begyndte at smile stort, mens hun vinkede til ham. ”Du keder dig, hva?” klukkede han og rystede opgivende på hovedet over hende. Chrizza nikkede ivrigt og vrængede på næsen. ”Jamen, hvad vil du så lave?” spurgte han og rejste sig fra bordet. Hun trak på skuldrene. ”Mine lektier?” jokede han og gik over til hende i sofaen. Chrizza rystede ivrigt på hovedet og sukkede dybt. ”Jeg tror også snart, de er hjemme igen”, sagde han og satte sig ned i lænestolen, der stod overfor sofaen. ”Nå, hvad så?” smilede han og kiggede over på hende.
Fortæl noget sjovt.
”Hmm… noget sjovt?” gentog han og tænkte sig lidt om. ”Det kan jeg ikke på kommando, Chriz, det ved du også godt” klukkede han lystigt og satte sig til rette i stolen. ”Aha” udbrød han, ”Vi kan stille hinanden spørgsmål” smilede han og Chrizza kiggede dumt på ham. ”Hvad?”. Hun pegede på sin hals og hentydede til at hun ikke kunne snakke. ”Hallo, hvorfor tror du, du fik blokken” klukkede han og rystede på hovedet over hende. ”Blondine”, sukkede han og smilede til hende.
Du skal have lyst hår!!!
Hun holdt blokken frem for ham og smilede. ”Chrizza, din naive, lille blondine… det er jo ikke et spørgsmål”, grinede han og himlede med øjnene. ”Har du ikke nogle spørgsmål, overhovedet?” spurgte han overrasket. Hun tog blokken ned til sig igen og skrev:
Ikke på kommando xD
”Ikke på kommando” læste han højt og skulede sarkastisk på hende. ”Hvor er du dum” klukkede han og kløede sig i håret. ”Lyshåret”, mumlede han for sig selv og prøvede at forestille sig det. Chrizza nikkede og smilede stort. ”Hmm… det vil jeg overveje”.
SUPER-DUPER-SEXY-HEXY-MAN :D
”Ha”, udbrød han og rystede på hovedet. ”Du er lidt for overgearet lige nu, eller hvad?” Hun nikkede og rokkede lidt fra side til side i sofaen. ”Ej, stop så” grinede han, ”Jeg bliver jo helt søsyg af at kigge på dig, Chrizza”, klukkede han og himlede med øjnene over sin egen dårlige joke.
Spørgsmål?
”Ja, hvis du gider”, smilede han og rokkede lidt med hovedet. ”Så finder vi ud alt muligt ubrugeligt og ligegyldigt om hinanden”. Chrizza trak på skuldrene og tøvede lidt. ”Kom nu…”, bad han og prøvede at se uskyldig ud.
Ok
”Jeg har da et par spørgsmål, hvis du er frisk”.
Tør jeg?
Hun smilede til ham og hendes ansigtsudtryk var en smule usikker og nervøs. ”Ha! Jeg skal bare have nogle saftige news”, grinede han og vrikkede kort med øjenbrynene. ”Ej”.
Hvad vil du vide?
”Bill…” begyndte Andreas, men stoppede igen. Han tænkte sig om. ”Hmm…” mumlede han, mens han med lidt sammenknebne øjne kiggede på hende. Hun skar ansigt og begyndte at skrive på blokken.
Nej, jeg har ikke været i seng med ham, Andreas!
”Ej, du kan læse mine tanker, tøs” grinede han og var overrasket over hendes evne.
Jeg kender dig… du en dreng, I tænker ikke på andet.
”Så du hentyder til, Bill ikke er en dreng, Chrizza” klukkede han og kiggede lystigt på hende.
Hvad mener du?
”Du siger, du ikke har været sammen med ham, så tænker han jo heller ikke på sex, vel… og hvis alle drenge tænker på sex, så er han jo ikke en dreng”. Chrizza rystede på hovedet over ham og fnes.
BILL ER EN DRENG!
Hun rev papiret af blokken og smed den lige i brystkassen på ham. Han læste det og grinte lidt. ”Hvordan ved du så det, hvis du ikke har set den?”
Jeg har mærket den :D den er, hvor den skal være.
”Ej, for helvede, Chrizza” grinede han.
Du startede selv, Andreas ^^’
”Ja”, tøvede han og tænkte sig lidt om. ”Det fortryder jeg måske lidt så”, klukkede han og trak på skuldrene på samme tid som Chrizza. Det grinte de lidt over, og lidt tid efter blev der lidt mere stille igen. ”Men hvorfor, tror du…”, han stoppede igen og vidste ikke rigtig, hvordan han skulle spørge. ”Jeg mener… Hmmm”, han rynkede på panden og kløede sig lidt i håret. ”Hvorfor?” Chrizza lagde hovedet på skrå og forstod ham ikke rigtig. ”Det rager ikke mig… undskyld”, smilede han uskyldigt.
Sig frem…
Chrizza viste blokken frem og smilede skævt. Nu var hun nysgerrig. ”Ej, jeg tænkte bare på… hvorfor I ikke har været sammen endnu… altså, I er vel egentlig en slags kærester, er I ikke?”
Det havde hun aldrig tænkt på. Jo, de elskede hinanden, men de havde jo egentlig aldrig sagt ligeud, at de var kærester. Ingen havde taget skridtet og spørge. Hun tænkte sig lidt om og begyndte så at skrive.
Han vil ikke xD
”Det er så løgn, det der, Chrizza”, udbrød han højt og skulede sarkastisk mod hende. Hun vrængede på næsen og nikkede. Ja, det var løgn! ”Mig kan du ikke snyde”, grinede han.
Jeg tror bare, vi tager et skridt ad gangen. Det haster ikke… for mig (:
Bill vil gerne, jeg kan mærke det på ham, men han ved også godt, at det bliver min første gang. Måske det afskrækker ham? Jeg ved det ikke? Mmh, men jeg tror ikke, det gør mig noget. Han er god ved mig og forkæler mig. Han er … en dreng xD
”Bill vil meget gerne, ja. Det er der ingen tvivl om, Chrizza”, smilede han forstående. ”Jeg tror sgu ikke, det afskrækker ham på nogen måde. Det må du endelig ikke tro”. Chrizza nikkede og smiledel lidt. ”Han sagde til mig at han var usikker, fordi du betyder så meget for ham. Han kan ikke forstå, hvordan han kunne være så heldig at få kærligheden ved første blik”, han smilede til hende, ”Han vil ikke gøre noget forkert med dig, hvis det nu skulle få ham til at miste dig”.
Noget forkert? Han gør jo alt rigtigt…
”Hvis han pressede dig til at have sex med ham… hvis vi nu siger du var sammen med Tom, ikke. Det ville jo være noget helt andet”. Hun kunne godt se, hvad Andreas mente nu. ”Han vil ikke presse dig til noget, som han eller du måske vil fortryde senere… Sådan har han altid været”. Chrizza rynkede på panden og nikkede lidt med hovedet. ”Altid tænker han på andre, før han skænker sig selv en tanke”.
Han er et godt menneske, og jeg elsker ham <3
”Det er han i hvert fald, Chrizza. Og jeg ved, han også elsker dig”. Han smilede til hende og smilet smittede. Hun klappede lidt i sine hænder og var glad. ”Men nu skal du i seng”. Hun stoppede brat op og skulede mod ham. ”Klokken er halv 1. Jeg skal i skole i morgen”. Hun sukkede dybt og rejste sig fra sofaen. ”Skal du have hjælp, eller klarer du den selv i dag?” spurgte han. Hun lagde sine hænder på brystkassen og smilede, hvorefter hun vendte sig mod soveværelset. ”Lad være med at tage på dig selv, Chriz, Bill er ikke hjemme endnu”, grinede han lystigt og fandt det selv ret så komisk. Chrizza vendte sig om mod ham og slog ham kærligt i hovedet, hvorefter hun igen gik ind i soveværelset for at finde sit nattøj frem, så hun kunne komme i seng.

Ingen kommentarer: