tirsdag, august 31, 2010

Kapitel 55

”Chrizza! Chrizza! Chrizza!”, råbte Tom og Georg i munden på hinanden, da de rev døren op indtil hendes værelse. De kom løbende ind med Gustav og Bill lige i hælende.
”Hvad så? Hvad sker der?” spurgte hun forskrækket og smilede til dem.
”Vi lavede interview i dag”, smilede Gustav og nikkede ivrigt med hovedet.
”Wow, newsflash”, klukkede hun og kiggede over på Tom, der så ud som om, han ville gå i dybden.
”Ja, men det var ikke bare et helt almindeligt interview”, sagde han lumskt og løftede det ene øjenbryn. ”Det var… DANSK!” råbte han og løb hen og løftede hende op i sine arme.
”Ha, fedt, mand!” grinede hun og håbede inderligt på, at han ville sætte hende ned igen. Hun havde det ikke godt med at blive båret rundt på. Og det vidste de udmærket godt, det var jo derfor de gjorde det så meget.
”Tom, sæt hende ned”, kommanderede David, der kom ind på værelset.
”Tak”, mumlede hun og smilede til ham. Bill stillede sig om bagved Chrizza og lagde sine arme rundt om hende. ”Hej, handsome”, hviskede hun, da David skulle til at sige noget.
”Godt så…” begyndte han og kiggede skiftevis på dem alle. Men blikket blev hængende på Chrizza, og han sagde: ”Som du nok allerede har fået af vide, så var der et interview til Danmark i dag. Det vil så også sige, at vi skal være meget påpasselige med, hvad vi gør. Altså, det tager ikke lang tid at få nyheden om dig til dit hjemland, så derfor bliver vi nødt til at lave diverse aftaler og lignende med pressen, ok?” Chrizza nikkede. ”Jeg vil gerne gøre det for dig, men du bliver også selv nødt til at være en del af arbejdet”.
”Naturligvis”.
”Godt nok”, smilede han venligt. ”Klokken er 6, I må selv finde noget mad i dag. Jeg har en aftale med min søster og svoger i aften”.
”Ok”, sagde de alle sammen i kor, og David forlod værelset.
”Nej, hov. Vent!” råbte Bill efter ham og løb ud på gangen til ham.
”Hvad skal vi lave?” spurgte Tom. Der var ingen, der svarede. ”Hvad skal vi så have at spise?” spurgte han. Både Georg, Gustav og Chrizza trak på skuldrene.
”Chrizza, kommer du ikke lige?” spurgte Bill, der pludselig var kommet tilbage igen. Han stod i døråbningen til gangen og vinkede hende hen til sig.
Hun gik over til ham, og han tog fat i hendes hånd, trak hende med ud på gangen og lukkede døren lidt til indtil værelset, så de andre ikke kunne høre – ligeud – hvad det var, han ville. ”Hvad sker der, Bill?” spurgte hun og smilede til ham.
”Jeg tænkte på… hhm… Vil du ikke med mig ud og spise i aften?” spurgte han og kiggede lidt genert i hendes øjne. De kunne begge ikke lade være med at smile lidt over situationen.
”Åhh, jo”, smilede hun og lagde hovedet på skrå. ”Men hvad med pressen?” spurgte hun lidt forsigtigt og fik et bedrøvet ansigt. ”De må jo ikke vide noget, Bill”.
”For os er det en date”, smilede han og lagde sine arme omkring hende. ”Men for alle vidner, er det bare en middag mellem to venner”.
”Hvordan det?”
”Jo, vi lader bare være med at virke forelskede. Ingen hænder eller noget som helst”, han trak på skuldrene. ”Det bliver svært, men jeg er villig til det hele, skat. Vi har endnu ikke været ude og spise sammen”.
”Jeg vil meget gerne”, sagde hun lavt og låste sine hænder bag hans hoved. ”Hvor skal vi så spise henne?”
”David ringer og bestiller bord nede hos Hilton. Til klokken 19.30” smilede han og trak hende tæt ind til sig. ”Det er om halvanden time, det er nok, ikke?”
”Det er mere end nok”, klukkede hun og pressede sine læber mod hans.
”Sex, sex, sex”, sukkede Tom ironisk, da han trak døren op og så ud på gangen, hvor sin bror og bedste veninde, stod og kyssede. Bill slog ud efter ham, men uden at tage øjnene fra Chrizza.
”Nå, men så finder vi da også bare selv noget at spise, når I ikke vil være sammen med os”, sukkede Georg ironisk, og det gik op for dem, at de havde stået og lyttet efter, hvad de havde sagt.
”BUSTED”, grinede Gustav.

Ingen kommentarer: