tirsdag, august 31, 2010

Kapitel 54

Allerede dagen efter – onsdag den 13. december – startede Chrizza til stemme genoptræning, mens drengene var i studiet. Hun ville allerhelst være sammen med dem og arbejde, men det ville lægerne ikke tillade. Selvfølgelig vidste hun også godt, at det ville der alligevel ikke komme noget godt ud af. Det var nu vigtigt at hun fik genoptrænet sin stemme ordentligt, for nu gjaldt det virkelig.
Natten til fredag var hun gået hen og fået høj feber. Det gjorde dem alle meget bekymrede. Heldigvis havde Andreas været ved hende, da hun begyndte at få det dårligt, så hun ikke var alene. Drengene havde været i studiet og blev hurtigst muligt ringet efter, så de kunne komme tilbage til hotellet. En læge blev tilkaldt kort tid efter, David havde været inde og se til hende, og han mente, han det ikke var speciel alvorligt.
”Hun skal bare ligge i sengen i et par dage, indtil feberen falder”, havde lægen sagt. Men hvad så med det store velgørenhedsshow om lørdagen? Ein Herz für Kinder. Det var der så ikke noget af gøre ved. Chrizza måtte blive hjemme i sin seng og se det på TV i stedet.
Fredag eftermiddag kom hendes veninde, Mandy, på besøg. Det var efterhånden længe siden, hun havde set hende. Det var et godt møde med hende, og det var lidt ligesom om Chrizza følte sig bedre igen. Men da hun så gik igen sent om aftenen, blev hun dårlig igen. Hendes forstand ville vel havde hende til at være stærk, mens hun havde gæster… hvem ved?
Lørdag eftermiddag tog drengene og David af sted til velgørenhedsshowet, hvor de både skulle donere nogle penge og optræde. Bill var ikke meget for at tage af sted uden hende, da hun virkelig havde glædet sig til at komme til det show. Men han trodsede sin dårlige samvittighed og forlod hende sammen med de andre.
Andreas var snart ved at være vant til at være sammen med hende. Det gjorde ham ingenting, og de var også begyndt at komme rigtig tæt på hinanden, hvilket var godt på alle mulige måder. Det glædede selvfølgelig Tom og Bill, at deres bedste ven kunne så godt sammen med hende. De skulle jo se meget mere til hinanden fremover. Heldigvis…
Søndag formiddag følte hun sig meget godt tilpas, og det virkede også som om, hun var frisk igen. Hendes temperatur blev taget, og ganske rigtigt; hun var uden feber igen!
Chrizza sprang ud af sengen og skyndte sig at tage tøj på, ligge en hurtig make-up, og derefter løb hun ned til Bill, der stadig lå og sov i sin seng. Hun vidste selvfølgelig godt, at han stadig sov, men hun havde virkelig en stor træng til at drille ham lidt. Hun var virkelig frisk igen.
Hun åbnede forsigtigt døren ind til hans hotelværelse og stoppede op for at sikre sig, at han sov, ved at lytte til de tunge åndedræt der lød inde fra soveværelset af. Hun smilede og rokkede lidt med hovedet. Han sov stadig! ”Super”, mumlede hun stillede og lukkede forsigtigt døren til igen. Hun vidste endnu ikke, hvad hun ville gøre, men en ting var da i hvert fald sikkert; han skulle ikke sove mere. I hvert fald ikke nu når hun var blevet frisk igen. Nu skulle der være fest og farver!
Hun listede ind i soveværelset og stoppede op, da hun stod ved fodenden af hans seng. Hun lidt og kiggede ned på ham, som han lå der på ryggen og sov sødt. Han havde et lille smil på læben, og hun tænkte på, hvad han mon drømte om. Hun vidste hver fald, hun drømte om ham. Vågen! Hun fnes og trak smilende på skuldrene, før hun hoppede op i hans seng og kravlede akavet over ham og satte sig overskrævs på ham. Hun tog hans hænder og i sine og rystede dem lidt frem og tilbage.
Bill flakkede med øjnene og åbnede dem. ”Hmm…” mumlede han og kiggede op på hende med sammenknebne øjne.
”Godmorgen, buller” klukkede hun og rokkede lidt fra side til side.
”Hvad laver du?” spurgte han stønnede og tog sine hænder til sig.
”Vækker dig”, smilede hun og bøjede sig lidt forover.
”Jamen, jeg vil ikke vækkes”, sukkede han og lagde hænderne foran sit ansigt.
”Nåå”, klukkede hun og fjernede ligeså lystigt hans hænder. ”Men det er for sent nu, Bill. For nu skal du lege med mig!” grinede hun og smilede til ham.
”Nej”, sukkede han opgivende og kneb sine øjne sammen.
”Ihh, jo, du skal så”, sagde hun og lagde sine hænder på hans brystkasse.
”Kan du ikke gå ind til Gustav, han er alligevel oppe”.
”Nej!”, hun begyndte at blive lidt vred nu. ”Bill, helt ærlig, gider du ikke godt vågne”. Bill åbnede øjnene og kiggede op på hende. ”Jeg vil gerne være sammen med dig”, sagde hun lavt og fik øjenkontakt. ”Jeg har det godt igen”, smilede hun skævt og trak på skuldrene.
”Åh, skat. undskyld”, smilede han og lagde sine arme rundt om hende. ”Jeg er vågen nu”, sagde han lavt og trak hende helt ned over sig. ”Hvad vil du lave?” spurgte han og placerede sine hænder på hendes røv.
”Det du vil, Bill”, sagde hun lavt og lagde hovedet på skrå.
”Så læg dig ned, skat” drillede han. ”Vi skal sove”.
”Eeej”, udbrød hun og skulede til ham. ”Biiiill!”
Han fnes og blinkede til hende. ”Rolig skat, jeg driller bare”.
”Jeg kan godt gå ned til mig selv, hvis det der så vigtigt for dig at sove”, sukkede hun og skar ansigt. Hun lavede skuespil.
”Nej, Chrizza, du skal blive her hos mig”, sagde han lavt og smilede til hende. ”Jeg vil ikke have, du skal gå”.
”Hmm hmm”, mumlede hun, ”Så bliver jeg”, smilede hun og lagde sin pande mod hans.
”Tak smukke… Må jeg få et kys?” spurgte han genert. Hun smilede til ham og pressede blidt sine læber mod hans. ”Jeg elsker dig”, hviskede han og følte sig lykkelig.
”Jeg elsker dig”.
”Så du showet i går? Du sov, da vi kom hjem. Jeg ville ikke vække dig”.
”Jeg så lidt af det, ja”.
”Jeg er altså ked af, du ikke kunne komme med, skat”.
”Naa, ja, men det var der jo ikke noget at gøre ved. Dumme sygdom”, sukkede hun og trak underlæben ud.
”Du er så sexet, når du gør det der”, klukkede han og rystede på hovedet. Chrizza skar ansigt. ”Også der!” grinede han.
”Stop, Bill”, sukkede hun og grinte.
”Hvad tid skal du til genoptræning, skat?”
”Når I kører. David ringer efter dem, når han ved, hvornår I kører”.
”Jeg vil melde mig syg i dag. Jeg vil være hos dig”, smilede han og viste et ærligt ansigt.
Hun kunne ikke lade være med at smile. Han var jo virkelig sød. ”Nej, Bill, du skal af sted, igen i dag”. Bill skar ansigt og trak underlæben ud. ”Jeg skal med i studiet i morgen”.
”Skal du?!” udbrød han og blev pludselig mere glad.
”Ja, det har jeg fået lov til”, smilede hun stolt.
”Jeg glæder mig allerede”.

Ingen kommentarer: