onsdag, september 01, 2010

Kapitel 59

Badeværelsesdøren blev åbnet og Chrizza gik lydløst ind i stuen til Bill. Han sad endnu engang i sofaen og så TV. ”Hej smukke”, smilede han og kiggede tilbage op på hende, som hun kom gående imod ham.
Hun stillede sog bag ved ham ved sofaen, lænede sig fremover og lagde endnu engang sine hænder mod hans bryst. ”Hejsa”, sagde hun lavt ind i hans øre. Det gæs i ham. Det var behageligt. Hun klappede ham blidt og rejste sig op igen. Hun gik ind og smed sig i sengen, hvorefter hun sukkede dybt og lukkede sine øjne.
”Det lyder hårdt”, klukkede Bill og rystede sagte på hovedet. Chrizza ignorerede ham og rakte ud efter sine mobil, der lå på sengebordet ved siden af.
”Helt ærlig…” udbrød hun beklagende og efterfulgt af et højtlydt støn.
”Hvad er der galt?” spurgte han og slukkede for tv’et. Han rejste sig fra sofaen og gik ind til hende i soveværelset.
Hun kiggede op på ham og himlede med øjnene. ”Mandy…”
Bill sukkede og himlede selv med øjnene. ”Ikke igen!” mumlede han og lagde sig ned på siden.
”Hun savner Jimi…” Hun læste videre i beskeden fra Mandy. ”… og hun er kommet til at have sex med en eller anden knold til en fest… Surprise, det er Mandy, vi snakker om…” sukkede hun og læste beskeden færdig. Chrizza kiggede hen på Bill, der lå ved siden af hende og stirrede på hende. ”Skal jeg svare hende?”
”Hvad kan du svare?” klukkede han mistroisk, og hun trak på skuldrene.
Chrizza skrev en hurtigt besked og prøvede på ikke at virke alt for uinteresseret i hendes sag. Hun lagde ingen mobilen fra sig og kiggede hen på Bill, der stadig lå og kiggede på hende. Hun smilede og lagde hånden mod hans kind. ”Er du træt, handsome?” spurgte hun lavt og nussede hans kind blidt.
”Nej”, tøvede han og smilede lidt. Han tog hendes hånd væk fra sin kind og flettede sine fingre i hendes. ”Jeg ligger bare og tænker lidt”, mumlede han og kyssede blidt hendes hånd.
”Hvad tænker du på?”
Han tøvede og lagde sig om på maven. Lod sin overkrop holde sig oppe på sine albuer. Han kiggede ned i puden og skar ansigt. ”Ingenting…”, mumlede han bare og rokkede lidt med hovedet.
Chrizza kiggede skeptisk på ham og smilede med et tiggende smil. ”Kom nu, Bill”, sagde hun sødt. ”Kom nu”, tiggede hun igen og lagde sin anden hånd mod hans arm.
”Ej… jamen, det er bare noget, jeg har gået og tænkt lidt op… det er ingenting, Chriz”, smilede han overbevisende og prøvede at aflede hendes interesse og opmærksomhed.
”Omkring hvad?... mig?” Bill nikkede og smilede skævt. ”Så spørg, Bill. Spørg!” klukkede hun og arede hans arm lidt.
”Jamen, det er faktisk ligegyldigt, skat. Jeg behæver ikke at vide det faktisk…” mumlede han og kiggede væk. ”Du må ikke kigge på mig på den der måde, Chriz,”sagde han genert og kiggede forsigtigt over på hende, men ligeså hurtigt kiggede han væk igen. ”Chrizza!” beklagede han sig og lagde hovedet ned i puden.
”Ok, ok. Jeg kigger ikke på dig, Bill. Jeg lukker mine øjne”.
”Nej”, grinede Bill og løftede hovedet igen. ”Så falder du i søvn”.
”Hvor er du dog besværlig”, grinede hun og skubbede til ham, så han ’faldt’ ned på maven.
”Jeg behøver ikke at vide det, skat. Lad os snakke om noget andet, ok…” smilede han usikkert og lagde sig om på ryggen. Han gav et højtlydt støn fra sig og grinede. Chrizza kiggede på ham og rystede opgivende på hovedet. ”Mandy, ikke…” begyndte Bill og hev Chrizza tæt ind til sig.
”Hmm…” mumlede hun og lagde sig trygt i Bills arme.
”Har hun det ikke svært?”
”Tjo… Jo, eller nej. Det ved jeg faktisk ikke… vi hører jo faktisk kun om alle de dårlige ting, hvis du ligger mærke til det, ikke…”
”Hvad er det, der er galt med hende? Hun virker så…” han stemme døde ud. Han havde ingen ord, der kunne beskrive det lige nu.
”Emo?”
”Nemlig! Ja, emo er nok det rigtige”, smilede han og klukkede sagte.
Der var et stille øjeblik, indtil Chrizzas mobil igen begyndte at vibrere ovre fra natbordet af.
”Åh, jeg gider ikke lige nu”, sukkede hun og lod den ligge.
”Chrizza?” spurgte Bill og arede hendes hår blidt.
”Hmm…”
”Hvad er det egentlig, Mandy altid gør forkert?”
Hun vendte sig om, så hun havde ansigtet mod Bill. ”Hun er ekstremt jaloux… Hun er… jamen, for eksampel nu her,… Hun g¨r til fest og drikker sig stang stiv, fordi hun savner Jimi, ikke. Hun tror, hun kan komme til at glemme ham på den måde. Og så går hun i seng med alle mulige, så hun også på den måde kan komme til at glemme ham. Det er virkelig fuldkommen latterligt”. Hun rynkede på panden og smilede skævt. ”Hun er jo faktisk værre end Tom”, klukkede hun og rejste sin overkrop op i sengen og støttede sig på sine albuer.
”Ja, det er faktisk rigtigt. Vi har fundet Toms overmand”, grinede han og lagde sin ene hånd bag Chrizzas hoved.
”Jeg troede faktisk ikke, det var muligt”, smilede han og løftede kort det ene øjenbryn.
”Ja”.
”Men hør… er de ikke sammen mere, eller hvad er det, der sker?” spurgte Bill forvirret. Men Chrizza var ligesom Bill – uviden.
Hun lagde sit hoved mod hans brystkasse og lagde sig godt til rette. Han lod sine arme holde rundt om hende, mens hun lyttede til hans regelmæssige hjertebanken. De lå begge meget stille og begge med lukkede øjne. Sådan lå det i længere tid, lige indtil Chrizzas mobil begyndte at vibrere igen. Det gav et sæt i dem begge, og hun rejste hovedet op fra hans bryst igen.
”Undskyld”, mumlede hun usikkert og rakte ud efter sin mobil. Hun kiggede ikke, hvem det var, men slukkede den bare. Hun regnede jo nok med, at det bare var Mandy igen. Hun lagde den tilbage på natbordet igen og sukkede dybt.
”Sov du, skat?” spurgte han lavt og rakte ud efter hendes hånd. Hun lagde sig ned til ham igen, og han aede hendes kind blidt. ”Bliver hun ikke sur over, du bare ignorerer hende?”
”Det er jeg ikke så nervøs over”, sagde hun tøvende og lagde sit hoved ned på hans bryst igen og placerede sine hænder ved siden af.
Der var stille et par minutter igen.
”Chriz?”, sagde Bill lavt og lagde hånden bag hendes hoved og aede hendes halvvåde hår blidt og langsomt.
”Hmm…” mumlede hun og løftede hovedet for at kigge op på ham.
”Hvad var det du er så nervøs for?”
”Nervøs?”
”Du sagde, du var nervøs for at være sammen med mig”.
”Nåå”, hun tøvede, kiggede ned ned og trak på skuldrene.
Han hev blidt i hendes hår, så hun fik hovedet vendt om ham igen. ”Skat, sig det”, smilede han og nikkede. ”Så siger jeg også det, jeg ville sige”.
”Hmm…” Hun skar ansigt og sukkede dybt. ”Jeg overhørte dig og Toms samtale i dag”, sagde hun lavt og kiggede væk fra Bills blik.
”Hvilken samt… OOH” udbrød han og fik straks et uskyldigt ansigtsudtryk. ”Det var ikke meningen, skat. Undskyld, undskyld, undskyld”.
”Nej, Bill… det er lige meget”.
”Tom og jeg fortæller bare hinanden alt, ikke. Så han spurgte ind til det. jeg blev nødt til at være ærlig overfor ham, det forstår du godt, ikke?” spurgte han lidt bekymret, men lettede helt op da hun nikkede og smilede skævt til ham. ”Men undskyld, smukke. Jeg er ked af, du skulle gå rundt og være nervøs over det”.
”Naa, det er … du ved” hun trak på skuldrene og smilede.
”Men så bliver jeg vel også nødt til at bringe min ting på banen”, sagde han lavt og så ikke helt cool ud med det. ”Hmm….” begyndte han men endte bare med at lave et suk i stedet. Han tøvede og bed sig selv i læben. ”Jeg tænkte på… hvorfor er det egentlig… at du stadig er… du ved… hmm… jomfru?” Han mumlede det sidste ord og kiggede op i loftet, så han ikke kunne se hendes reaktion for sprøgsmålet. Hun rynkede på panden og så betænksom ud. Hvordan skulle hun forklare det? ”Ej, undskyld, smukke. Jeg skulle ikke have spurgt. undskyld”, sagde han lavt og kiggede endelig på hende.
”Nej, nej, Bill. Det’ ok”, sagde hun lavt og lænede sig helt op af ham, så hun lå halvvejs oven på ham. ”Hmm”, mumlede hun og rynkede på panden igen. Hun forsøgte at få øjenkontakt med ham, og til sidst fik hun det da også. ”Jeg ved det faktisk ikke, Bill… Jeg har aldrig rigtig tænkt over det heller. Altså, jo, d´jeg har tænkt ganske kort omkring det, efter eg mødte dig”, Bills ansigtsudtryk vidste en lille smule håb, ”Men jeg har jo aldrig rigtig haft en… kæreste. Det har aldrig faldet mig ind at gøre det. Det skal jo ikke bare være med hr-hvem-som-helst, vel”, smilede hun og fik et nervøst blik i øjnene. ”Men man kan ve godt sige, jeg er en smule bange for det… eller, altså, jeg er jo ret god til at være klodset… og har nemt ved at blive gjort til grin også. Og det vil jeg da sikkert også med det her”. Hun holdt en lille pause. ”Hvis du lægger mærke til det, ikke, så snakker jeg heller aldrig om sex, Bill”, sagde hun og trak let på skuldrene.
Han smilede til hende og nikkede lidt. Forstående. Han lukkede øjnene og udbrød: ”Hvor er det bare pinligt af mig!”
”Nej, Bill!” klukkede hun.
”Det er nok noget af det mest pinlige, jeg nogensinde har spurgt om, seriøst, Chriz. Hvorfor er du ikke sur på mig over det?”
”Fordi jeg stoler på dig, Bill”
”Jeg stoler også på dig, smukke”, sagde han lavt og smilede skævt. ”Åh, pinligt”, mumlede han og rystede opgivende på hovedet over sig selv.
”Nej, Bill. Ok, så spørger jeg dig om det samme… eller ikke helt det samme, så. Jeg går ikke ud fra, at du stadig er jomfru”, Bill rystede svagt på hovedet, ”så hvordan var din første gang?”
Han sukkede dybt og tog et fastere greb omkring hende. ”Katastrofe”, grinede han lavt. ”Det var med en pige, jeg havde kommet sammen med i nogle måneder…” Han sukkede igen og kiggede på Chrizza med et tomt blik. ”Jeg var alt for ung, eller… Det var måske nok bare lidt for tidligt. Vi vidste ikke, hvad vi havde gang i… Det var også hendes første gang…” Han klukkede og lagde den ene hånd på hendes lænd. ”Det er helt sikkert ikke noget, jeg vil tænkte tilbage på som noget godt”, smilede han. Hun sagde ingenting, men lå bare der og smilede lidt over has historie. ”Men Chrizza?”
”Hmm…”
”Vil du ikke love mig at din debut på det her område ikke. Tænkt dig godt om først. Lav ikke den samme fejl ligesom mig og en masse, masse andre… Gør det med en du stoler på, en du føler dig tryg med. En du ikke fortryder det med”, sagde han med en meget seriøs stemme, mens han kærligt aede hende op og ned ad ryggen. Hans hænder var dejlig varme mod hendes hud.
Der gik et øjeblik før hun svarede. Hun smilede med et lille smil på læben, mens hun lagde sin kind ned mod hans brystkasse igen. ”Sådan en som dig, Bill?...” mumlede hun. Det var egentlig ikke noget spørgsmål, det var nok mere bare en hentydning. Det stivnede i ham, da hun sagde det. Han kunne ikke lade være med at smile. Mente hun virkelig, at hun ville have sex med ham. Det var ikke bare noget hun hentydede til for sjov dengang på hospitalet. Hun mente det faktisk…
”Mener du det?” spurgte han usikkert men med håb i stemmen.
Hun løftede smilende sit hoved igen og pressede sine læber mod hans. ”Jeg stoler på dig, Bill”, sagde hun imellem to kys. Og det udviklede sig til flere kys. Blide og kærlige kys blev til våde og heftige kys…
Bill tog hånden på Chrizzas inderlår og svingede det over sine egne ben, så hun nu sad overskrævs og lænet forover hans overkrop. ”Chrizza…” sagde han lavt. Hun kiggede ned på ham og bøjede hovedet lidt længere bagud, så hun kunne se ham ordentligt. ”Du skal vide… jeg vil være forsigtig med dig. Og jeg vil behandle dig som var du et smukt og uerstatteligt stykke porcelæn”, hviskede han og lagde sine hænder mod hendes hofter. Han tommelfingre aede hendes hofteben under hendes t-shirt, mens hun stille rejste sig op, så hun sad med ret ryg over ham. Hun trak blidt hænderne ind under hans bluse og skubbede dem langsomt op ad hans bare, varme maven indtil hun nåede til hans brystkasse. Hun lænede sig fremover og lagde panden mod Bills. Hun smilede sødt og vådtede sine læber med tungen, hvorefter hun pressede dem imod Bills. Hans hænder havde skiftet placering – de var nu godt plantet på hendes røv. Sådan lå se og kyssede og snavede i nogle minutter… indtil det bankede på døren.
To lange bank efterfulgt af to korte bank; det var Tom!

1 kommentar:

OneBigUncontrolableMess sagde ...

CRAP MAN HVOR TOM BARE FORSTYRRER HELE TIDEN (KAN IKKE SKRIVE SMÅT... CAPS LOCK HAR SAT SIG FAST XD)