onsdag, september 01, 2010

Kapitel 62

”Hej sexy”, smilede Tom sødt og gik hen og lagde armen om Chrizza skuldre, da de var på vej ud til bilen på parkeringspladsen.
”Hej selv sexy”, smilede hun.
”Har du ikke et eller andet godt at sige, jeg føler mig helt tom”, sukkede han. Chrizza kiggede hurtigt op på ham. Hun prøvede ikke at virke alt for åben. Var det virkelig så tydeligt, at hun faktisk havde noget vigtigt at sige.
”Hmm”, tøvede hun. ”Hvad så? Hvad sker der med dig?” klukkede hun lavt. ”Du plejer at have alle de saftige news, Tom”. Han trak på skuldrene og sukkede. ”Men ikke i dag, nej…”
”Ej, sig et eller andet vi kan grine over, Chriz. Mangler noget energi”.
”Mandy skrev jo i går… Hun har været sammen med en anden… igen”.
Tom fik store øjne og kiggede direkte ud i luften. ”IGEN!?”
”Hallo, hun er sgu da ligesom dig, mand. Det eneste der er forskellen er, at du ikke har en kæreste, Tom”, grinede hun og puffede til ham.
”Hallo, selv! Det er da ikke den eneste forskel, kvinde”.
”Hmm, hvad så?”
”Skal du sige, jeg er en fucking TØS, Chrizza?” grinede han og rystede på hovedet over hende.
”Tja… måske”, klukkede hun og smilede stort til ham. ”Men det må du jo vide bedst… sammen med halvdelen af jordens piger”.
”Minus dig”.
”Ja, minus mig”, gav hun ham ret i og smilede med hovedet på skrå.
”Føler du dig ikke udenfor?”
”Naa…. Jeg stoler på dig, Tom”.
Han kiggede ned på hende. ”Du ville altså ikke se for dig selv?”
”Ellers tak”, smilede hun og aede ham kort på kinden, hvorefter hun løb de få meter hen til bilen, hvor Gustav og Bill allerede stod og ventede.
”Hej skat”, kunne man høre Bill sige med en glad stemme, mens han lagde sine arme rundt om hende. Tom kiggede hen imod dem, men han flyttede hurtigt blikket igen, da Bill plantede sine læber mod Chrizzas læber. Det gjorde ondt at se på. Det havde det altid gjort. Nu var det bare endnu værre… Tom var jo virkelig vild med hende!
”Hør lige!” sagde David og alle lagde deres koncentration på ham. ”Ok, jeg skal lige ud til hurtigt et møde med Universal her om en halv time… Så I har fri til klokken 4”.
”Hvad er klokken nu?” spurgte Georg lavt.
”Den er lige ved at være halv 1”, svarede David. Georg kiggede overrasket op på ham og nikkede. Han havde nok ikke lige regnet med, at han havde hørt ham. ”Men kan vi ikke aftale, at hvis I bliver her på grunden, så når jeg kommer tilbage, så snakker vi lige kort om mødet. Så kan vi tage ud og spise bagefter”.
”Og så hotel bagefter?” spurgte Tom.
”Ja”.
”Ihh”, sukkede han og skar ansigt.
”Hvorfor det?” spurgte Gustav og rynkede på panden.
Tom kiggede hen på Chrizza, der kiggede hen på ham. ”Chrizza og jeg havde en date”.
”Date?” udbrød Bill, der sad overfor hende.
”Haha”, grinede hun og rystede på hovedet. ”Vi havde bare en aftale om at være sammen. Rolig nu, Bill”.
”Nå, nå…” mumlede hun og var straks en smule roligere.
”Derfor IH”, udbrød han og lagde armene over kors. Han sukkede og faldt tilbage i stolen.
David rettede hovedet mod Chrizza og Tom og sagde så: ”Ved I hvad… Hvis Bill”, han kiggede kort hen på Bill, ”tillader det, kan I tage ud og spise sammen”. Tom rettede sig op i stolen igen og fik straks et smil på læben. ”Nu var Bill og Chrizza jo ude forleden, det satte jo mange historier i gang”, alle nikkede og skar ansigt. ”Det ville jo faktisk ikke gøre noget, hvis I gik ud sammen, så”, sagde David og tænkte tingene igennem en ekstra gang.
”Det ville jo faktisk være ret smart”, indskød Georg og nikkede over den smarte idé, der hurtigt var blevet tænkt godt igennem.
”Jeg ved ikke rigtig…” sagde Bill og kiggede med et nedtrykt ansigt over på Chrizza. ”Jeg mener…”, han opgav og trak på skuldrene. ”Ok så. Jo, jo. Tag af sted”, sukkede han og kiggede ned i sit skød.
”Det lyder næsten som om du ikke stoler på os, Bill”, sagde Chrizza langsomt, og det fik ham til at rettede blikket hurtigt mod hende.
Han rynkede på panden og åbnede munden, men der kom inden lyd ud.
”Hun har faktisk ret, Bill”, sagde David og nikkede. ”Men kan I ikke finde ud af det her sammen? Jeg bliver nødt til at gå nu”.
”Jeg skal nok bevare kontrollen over det hele”, smilede Gustav.
”Godt, Gustav”, grinede David. ”Vi ses senere, unger”.
”Hej, David”, råbte de i kor.
Tom kiggede hurtigt over på Bill, der sad og stirrede over på Chrizza. Han sukkede lydløst og vendte så også hovedet mod hende. ”Men så kan vi vel bare være sammen i morgen, Chriz, hvis det skal være sådan her”.
”NEJ!” udbrød Bill og rejste sig fra bordet.
”Bill, bliv nu”, bad hun og løb hen foran døren, så han ikke kunne flygte fra virkeligheden igen.
”Nej, gå med dig”, sukkede han og prøvede med små bevægelser at flytte hende.
”Bill, vær nu sød at hør på mig”, bad hun lavt og lagde sine hænder mod hans kinder. ”Vil du ikke være lidt rolig nu?” Han gav op og kiggede dybt i hendes øjne. ”Du bliver nødt til at stole på os, ikke. Du skal stole på Tom. Han er din bror. Du har altid stolet på ham, Bill. Hvorfor ikke gøre det nu også?”. Hun smilede til ham. ”Du skal stole på mig, fordi…” hun trak diskret på skuldrene. ”Fordi du elsker mig. Jeg elsker dig”, han nikkede og kiggede ned i gulvet. ”Og i går…” hviskede hun, og han kiggede straks op på hende og smilede. ”Please…”
Bill lagde armene rundt om hende og pressede blidt sine læber mod hendes. ”Ok, skat”, smilede han. ”Undskyld, og undskyld, Tom” sagde han og kiggede ned på ham. ”Jeg ved ikke lige, hvad der gik af mig”, sagde han og trak uvidende på skuldrene.
”Skal vi så på date?”, smilede Tom stort.
Chrizza kiggede ned på Tom og så tilbage på Bill igen. ”Lad os kalde det en middag”, smilede han og kyssede hende på kinden.
”Fair nok”, grinede han og trak på skuldrene.
”Det klarede jeg da meget smertefrit”, sagde Gustav stolt ovre fra siddelinjen og nikkede til Georg.
Georg sparkede hårdt ud efter hans ene ben under bordet og Gustav skreg op. ”Stadig smertefrit?”, grinede han og lagde op high five til Tom. Og han tog imod den med et smil.
”Tak”, hviskede hun til Bill og krammede ham ind mod sig. Hun kyssede hurtigt hans hals, hvorefter hun slap ham igen. Hun trak i håndtaget og åbnede døren ud til gangen.
”Hvad skal du, sexy?” spurgte Tom interesseret.
”Tisse”, sagde hun lavt og smilede.
”Du har sgu da lige tisset, kvinde”, grinede Georg og himlede med øjnene.
”Ja”, tøvede hun. ”Og nu skal jeg igen”.
”Det var ligesom med mig i går… jeg sked 5 gange”, skreg han af grin.
”Ej”, sukkede hun og væmmedes af informationen og skyndte sig ud på toilettet. Væk fra deres alt for direkte informationer. Bare for en kort stund.
Da hun kom tilbage igen – få minutter efter – åbnede hun døren til et lokale, hvor alle sad og skralgrinede. Georg måtte have fortalt endnu en af sine sære historier. Det kunne godt lyde sådan. Hun satte sig stille ned på sin plads ved siden af Tom igen og kiggede skiftevis på hver af drengene, hvis lunger næsten ikke kunne holde til mere.
”Hvor er du vammel, Georg”, skreg Tom og slog sig på lårene. ”Seriøst… Chriz, har du ikke en tilståelse?”
”Tilståelse?”
”Ja, noget som du ikke kan lide, eller sådan noget”, smilede Bill til hende.
Gustav indskød, ”Eller noget du godt kan lide…”
”Øhh…” mumlede hun og tænkte sig om.
”Hvad kan du ikke lide?” spurgte Tom.
”Ok, denne her er latterlig…”
”Kom med den”, sagde Georg og slog i bordet, mens han smilede stort.
”Ok… jeg har aldrig været glad for at prøve tøj… altså, i et prøverum”.
”Hvorfor ikke?” spurgte Tom overrasket.
”Hver gang da jeg var ude med min mor… hun skulle altid trække det der latterlige gardin fra, selvfølgelig lige 4 sekunder FØR jeg havde fået mit tøj på, ikke…” klukkede hun og trak på skuldrene.
Tom begyndte at grine højt. ”Din mor er sej”, grinede han og puffede til hende.
”Det er sgu da ikke sejt, Tom. Hallo! Det er utrolig pinligt at stå derinde, mens man er ved at tage nogle bukser på, ikke, og så trækker hun bare fra. Så står man der og bliver total rød i hovedet. Virkelig!”
”Må jeg ikke komme med dig og din mor ud og shoppe, skat?” grinede Bill og blinkede til hende.
”Ejjj, Bill!” udbrød Tom. ”Gider du lige styre dig og dine klamme fantasier”.
”Siger DU!” grinede Bill og himlede med øjnene.
Hun rystede på hovedet over dem. ”Men det var i hvert fald ret øv. Specielt når man skulle prøve BH’er”, sukkede hun og skar ansigt.
Bill lænede sig tilfredst tilbage i stolen og foldede hænderne. Han smilede stort og fik øjenkontakt med hende. ”UH LA LA”, grinede han og blinkede flirtende til hende.
”Så stopper du, Bill”, grinede Georg og gav ham en lammer.
”Ha!” grinede han bare og trak på skuldrene.
”Så du kan ikke lide at være nøgen?” spurgte Tom dumt.
”Sgu da ikke foran folk jeg ikke kender… på den måde, der… Eller foran min mor… Hallo!?”.
”Men det ændrer sig nok, Chriz”, smilede Gutav.
”Ændrer sig?!”
”Når du en dag finder en dreng, som du vil give din tiltro til, der kan tage din fordømte mødom fra dig, så vil du sikkert ikke tænke på den måde mere… Tro mig, Chriz. Du vil være immun overfor det hele”, klukkede han og nikkede bestemt.
”Det kan da godt være, du har ret, Tom”, sagde hun lavt og trak på skuldrene.
”Bill”, sagde Georg og rettede sig mod ham, ”Nu må du sgu til at tage dig sammen. Din dame vil ikke prøve sit tøj, før du har ordnet hende”.
Tom flækkede af grin og pegede fingrer af Bill, der bare lænede sig endnu mere tilbage i stolen, mens hans flirtende kiggede smilende mod Chrizza.
”Men jeg har også hørt, at I får ondt i røven efter den første gang”, sagde Tom og puffede til hende. ”Det er jo også et minus”.
”Det er sgu da kun, hvis hun får den i røven, mand”, udbrød Gustav og himlede med øjnene.
Bill og Chrizza trak bare begge på skuldrene og smilede til hinanden. De kunne snart ikke holde masken længere, men de prøvede lige til det sidste.
”Hallo… hvorfor siger I ikke noget?” spurgte Gustav pludseligt.
”Ej, er der noget I ikke har fortalt os?”
Bill kiggede over på hende, og hun nikkede diskret med hovedet. ”Måske…”, klukkede han lavt og smilede stort.
Tom fik store øjne og vendte hele kroppen over mod Chrizza. ”HVAD SIGER I?” udbrød han overrasket. Hun trak smilende på skuldrene og klukkede. ”Har du bollet min bedste veninde, Bill?” spurgte han og grinte.
”Tja… det kom jeg måske lidt til, ja”, sagde han lavt og kiggede ned i sit skød. Smilende.
Tom rettede sit blik mod hende igen og spurgte: ”Er det rigtigt?”
Hun rømmede sig og nikkede, mens hun sagde: ”Ja”.
”RAAAAUW”, råbte Georg og klappede i sine hænder. ”Sådan, venner.”
Tom rystede overrasket på hovedet og kiggede med store øjne mod Chrizza. ”Mener du det helt seriøst?” spurgte han og smilede skævt.
”Ja”.
”Hvordan var det?”
”Ej, for helvede, Tom!” udbrød Gustav.
”Hvad!?”
”Du vil vide, hvordan det er, at være sammen med din egen lillebror”, klukkede Georg og himlede med øjnene over ham.
”AD, nej! Det var jo ikke sådan, jeg mente det”, udbrød han og skar ansigt.
Chrizza rejste sig op fra bordet og smilede til Tom. ”Hvad skal du, skat?” spurgte Bill og rakte ud efter hendes hånd.
Hun tog sin hånd i hans og svarede: ”Jeg vil bare gerne lige lidt ud og have lidt frisk luft”.
”Skal jeg gå med?”
”Nej, nej. Bliv du bare herinde”. Hun slap hans hånd og gik ud af værelset.

Ingen kommentarer: