onsdag, september 01, 2010

Kapitel 71

KEND DIN PLADS, KÆLLING
Hamburg Innerstadt – Til alle jer skrigende fans, der bare længes efter at vinde Bill Kaulitzs hjerte; Listen up, we got news for you…
Søndag aften blev Tokio Hotel-forsangeren nemlig set hånd i hånd sammen med den dansk/svneske kollega og nye flirt, Chrizza. VI bragte jer alle de eksklusive billeder i mandagsudgaven af BILD. Men det ser ud til, at flirten ikke varede ved, for allerede i går aftes blev Chrizza spottet til en hyggelig og romantisk middag sammen med Bills tvillingebror og bandmedlem, Tom Kaulitz. Og for at det ikke skal være løgn… Tom holdt sin arm rundt om hende, da de forlod restauranten. Kan det virkelig passe, at denne unge dame er så løs på tråden?
Efter sigende skulle Chrizza og Tom have været ankommet til restauranten sammen klokken 19.00. Men nu er spørgsmålet så, hvem er denne anden pige? Hun ser tilsyneladende ud til at flirte godt og grundigt med Hr. Kaulitz. Og det ender også med at han giver hende en lille papir seddel. Hmm… tænker vi så: Mon ikke om det ikke skulle være hans mobilnummer, han gav hende?
Ved en 21.15 tiden er snakken godt i gang, og det lader til, at de hygger sig gevaldigt. Tom bestiller dessert, mens Chrizza i stedet trækker sin mobil frem og sms’er med en – åbenbart – meget vigtig person. Mon det kunne have været Bill… Hendes smil på disse billeder viser i hvert fald, at det er en, hun har meget kært.
Omkring 22.10 forlader Kaulitz og sin nye erobring restauranten og bliver mødt at en hel del paparazzier. Men de ser ikke ud til at skænke dem en tanke og lader som ingenting. Tom lægger armen om hende, og trækker hende ind til sig. Måske på grund af kulden, eller måske er det starten på en hyggeligt nat sammen på hans hotelværelse…
Men den hyggelige atmosfære stopper brat op, da paparazzierne alle råber i munden på hinanden med diverse spørgsmål. Men speciel ét spørgsmål bliver de to unge mennesker distraheret af.
Ud af ingenting bliver der råbt højt og tydeligt: ”Kend din plads, kælling”, og det får Tom til at koge over. Det næste der skete, vil Peter Schneider fortælle om, da han var på stedet i går aftes:
”Der blev råbt og skreget, da de træder ud af restauranten. Alle vil have billeder og svaret på deres spørgsmål, men de ignorer dem fuldstændig. De begynder at gå hjem mod deres hotel, da der pludselig er en kvindelig stemme, der råber: ”Kend din plads, kælling”. Tom vender sig derefter hurtigt om og begynder at pege fingrer af de her paparazzier, da der er ingen, der ved, hvem det er, der har råbt det. Og jeg må sige, han forsvarede Chrizza vældig godt, hvorefter de med hurtige skridt fortsatte hjem til deres hotel”, fortæller Peter Scheider til BILD.de.
Men hvem er denne kvinde, der gav Chrizza den – uforskammede – anklage? Og hvad gik det egentlig ud på? Hvad kan dette betyde? Her på redaktionen har vi prøvet at få kontakt til Tokio Hotel-lejeren, men uden held. De er gået under jorden og taget på juleferie…

Bill lukkede avisen sammen og smed den hen i den anden side af sædet. Han ville ikke læse mere. Det kunne han ikke holde til. Tårerne var allerede på vej, og han følte en underlig følelse indvendig. Han kunne ikke forstå, hvordan man kunne være så respektløs, så umoden at råbe lige netop de ord til en pige som Chrizza. Hun var jo følsom, hun tog alting personligt. Men det vidste de jo selvfølgelig ikke. Men alligevel… hvor var det respektløs.
Og hvad fanden gik det også lige ud på… kend din plads, kælling. Bill rystede på hovedet. Det sagde man ikke bare ud i mængden. Der måtte være en mening med det hele. Der måtte være noget, hun ikke havde fortalt ham. Noget der fik det hele til at hænge sammen.
Men hvad hvis nu det var en af deres fans, der havde sagt sådanne til hende? Kunne de ikke lide hende? Var det sådan, det skulle forstås. Var det en advarsel? Han gøs og ville ikke tænke mere over det. Han ville slet ikke tænke på hende. Han ville allerhelst bare væk herfra og så starte forfra et helt nyt sted, hvor han ikke blev mindet om hende… eller kærlighed. Et sted som drømmeland. Og det skete; Bill faldt i søvn på taxaens bagsæde på vej væk fra virkeligheden og dramaet i Hamburg til en afslappet jul hos sine forældre i Loitsche…

Ingen kommentarer: