lørdag, september 18, 2010

Kapitel 97

Hvis man så bort fra den episode med Toms kæreste, Trina, tidligere på aftenen, så havde det været en helt perfekt aften. Familien havde ikke været andet end venlige og åbne for Chrizza, og det havde gjort dem alle super glade. Det kunne virkelig gøre hendes humør så meget bedre, og det havde det i hvert fald også.
Da klokken var blevet cirka 23.30 var de alle så småt begyndt at tage hjem. Oskar var faldet i søvn på sofaen, hvor han havde set Disney tegnefilm sammen med Chrizza og Bill, der bare havde siddet og holdt om hinanden, som to forelskede unge mennesker. Som de også var!
Tom og Trina havde man ikke set meget til den aften. De havde faktisk slet ikke vist sig i stuen, men havde i stedet bare været inde på værelset hele aftenen. Da Bill blev sendt ind og hente Tom, da deres familie skulle hjem, var han blevet smidt væk igen. ”Sig farvel fra mig”, havde han råbt og fortættet med at tilfredsstille Trina i sengen.
Dårlig tidspunkt, tænkte Bill og kunne ikke lade være med at grine. Så kunne de lære det, men alligevel havde han det også dårligt over det. Altså, at Tom og Trina var sammen nu. Det kunne på ingen måde gøre ham glad at hans bror var i slæng med sin kærestes værste fjende. Det kunne der simpelthen ikke komme noget godt ud af. Og han var bange for fremtiden. Hvad mon der ville ske? Og hvor længe havde Chrizza tænkt sig at holde det hemmelig for Tom?
Da alle gæsterne var taget hjem, hjalp Chrizza og Bill til med at rydde det værste op, sådan så Simone og Gordon ikke stod med det hele den næste dag. ”Hvor er du blevet hjælpsom efter du har fundet Chrizza”, havde Gordon sagt og grint af ham, da de stod og vaskede op. Bill havde ikke rigtig sagt noget, men havde nu egentlig også selv lagt mærke til, at han var blevet en helt anden, men det var jo kun godt. For så længe hans familie ikke sagde, han var forandret sig på en dårlig måde, så kunne han ikke andet end følge dem.
”I kan bare smutte ind på værelset, hvis I vil”, sagde Simone og smilede til dem, da hende og Gordon satte sig ind i stuen for at slappe lidt af, før de også ville gå i seng. Det havde jo trods alt været en lang – men hyggeligt – dag.
”Der er ikke mere?” spurgte Chrizza.
”Nej, I har hjulpet fint til. Tak for hjælpen i dag”.
Bill tog fat i Chrizzas ende hånd og klemte den tæt. ”Så godnat da”, smilede han til sine forældre.
”Godnat”.
”Godnat, unger”, smilede de voksne og satte sig til at se lidt TV.
Chrizza og Bill åbnede døren ind til gangen, hvor de to værelser var. De blev velkommet med nogle lidt ubehagelige lyde – endnu engang – inde fra værelset overfor Bills. Det var da lige godt utroligt, tænkte de begge og ville allerhelst bare forsvinde langt væk fra dem og deres støn og andre lyde. Så de skyndte sig ind på Bills værelse og lukkede hurtigt døren efter dem.
”De er sindssyge derinde”, grinede Bill og kyssede hende på munden. Chrizza sagde ingenting, men traskede bare stille hen i sengen, hvor hun lagde sig godt til rette på ryggen. ”Er du træt, skat?” spurgte han og gik hen og satte sig på sengekanten. Han lagde sin hånd mod hendes mave og lavede nogle små mønstre med sin fingerspids.
”Nej”, svarede hun kort og lod sig støtte på sine albuer.
”Hvad så?” spurgte han og lænede sig lidt ind over hende. Hun trak bare smilende på skuldrene og kyssede hans næsetip. ”Kys mig lidt længere nede”, hviskede han, lagde sin hånd bag hendes hoved og skubbede hendes ansigt helt tæt på hans. ”Please…”
Hun smilede til ham og kyssede ham blidt et par gange, indtil det bankede på døren. Og ind brasede Tom og Trina, der var måske lige lidt for højrøstede. ”Skal I med i byen?” spurgte Tom og kiggede på dem begge.
”Nej, det skal vi i den grad ikke”, svarede Bill surt og skulede til Trina, der stod og kiggede hånligt på Chrizza. ”Og gider I godt skride ud lige med det samme!” vrissede han.
”Slap af, mand”, sukkede Tom og smækkede døren i.
”Undskyld”, hviskede han og smilede skævt til hende. ”Jeg bliver bare så sur, når jeg ser hende”. Hun nikkede bare og kyssede ham igen. ”Men jeg vil ikke tænke mere over det. Vi skal have det så godt… fra nu af… mens du er her”.
”Jeg har haft det rart i dag”, smilede hun overbevisende.
Han lagde hovedet på skrå. ”Jamen, jeg vil ikke udsætte dig for Trina, så i dag tæller ikke rigtigt, skat”.
Hun klukkede sødt. ”Du skal lade være med at tænke på det, Bill. Du er alt for urolig”, hun satte sig op i sengen og tog fat i hans hånd. ”Bare slap af, skat”.
”Hvordan kan jeg slappe af, når jeg ved, at min bror er sammen med en som hende?” spurgte han skeptisk.
”Du skal slet ikke tænke på det, Bill. Bare lad som ingenting”. Hun lod sin ene hånd glide igennem hans hår, mens hun bare kiggede ham i øjnene. ”Tænk på, hvor meget jeg elsker dig”, smilede hun sødt. ”Og så skal det hele nok gå”.
”Du er virkelig optimistisk”, smilede han. ”Og det elsker jeg dig virkelig for, min skat”, hviskede han og kyssede hende. Og kyssede hende lidt mere. Og lidt mere… ”Kan du huske aftalen med, at jeg skulle give dig gengæld, smukke?” klukkede han lavt og smilede flirtende til hende.
”Hvornår blev det til en aftale?” spurgte hun grinende.
”Det er det lige blevet til, for du er ved at tænde mig fuldstændig”.
Hun smilede til ham og kyssede ham. ”Aha…”
”Og det der gjorde det lige endnu være”, grinede han, og så kom tungen med i spillet.
Han skubbede hende bagud, så hun kom til at ligge ned i sengen igen, hvorefter han lagde sig oven på hende. De kyssede i nogle minutter og gramsede lidt på hinanden her og der, da hun pludselig kiggede smilende på ham og hviskede: ”Jeg kan mærke dig”. Hun klukkede sødt og kyssede ham igen.
”Er det for meget?” spurgte han usikkert, men håbede stadig på det bedste.
Hun tøvede ironisk og smilede så: ”Nej”, og hun kyssede ham igen.
Chrizza lod sine hænder glide ind under hans bluse og rev det forsigtigt af ham, mens hendes overdel ligeså hurtigt blev kastet ned på gulvet. Bill satte sig med ret ryg over hende, mens han sexet og flirtende forførte hendes nederdel af. Deres bevægelser var hastige, som om det bare ikke kunne gå hurtigt nok.
Han kunne godt selv mærke, hvor betaget af situationen, han var, da han åbnede sine bukser og grinte sødt, da han smed dem ned på gulvet. Kun få sekunder efter blev det sidste stykke undertøj smidt ned på gulvet, og nu lå de helt nøgne og kyssede hinanden meget intenst.
Deres åndedræt blev tunge og høje, mens de havde gang i det helt store forspil. De tænkte slet ikke over, at der var andre i huset, men nok de tænkte nok allermindst på, at døren ikke var låst, så der kunne komme nogen brasende ind, hvornår det skulle være og se noget, som der nok ikke var nogen, der havde lyst til at se. Men de elskede hinanden, og det beviste de i hvert fald her!
Det var som om, de ikke længere var bange for at passe på hinanden. Eller Bill var i hvert fald ikke blid mod hende mere. Der var ikke længere nogle nervøse træk for at skåne hinanden. Det var mere som om, det var noget, de havde gjort altid. Det var virkelig gået hurtigt.
Og ligeså hurtigt begyndte det helt store spil at gå i gang. De blev mere og mere tændte og var friske på det hele, så hvis der havde været et kamerahold for at filme, ville der lige have blevet sagt: ACTION!

Ingen kommentarer: