mandag, juni 27, 2011

Kapitel 218

Det var blevet aften, og Tom og Chrizza var gået tidligere i seng, end de plejede. De havde ligget i sengen og hygget, mens de så en film, som hun absolut ikke havde været vild med. ”Du ved jo godt, at jeg ikke kan lide sådanne film, Tom”, brokkede hun sig kort og trak underlæben ud. ”De er væmmelige”.
Tom klukkede og lagde sig oven på hende, som han hev dynen med sig over dem. ”Så vidste jeg bare, at du vil give mig mere opmærksomhed end filmen”, hviskede han mod hendes hals, som han kyssede blidt.
”For du får slet ikke noget opmærksomhed, nej”, fnes hun og lagde sin ene hånd mod hans nakke. Han vendte hovedet mod hende igen og smilede, som hun diskret begyndte at nusse ham blidt, mens han lod sin næse gnide mod hendes.
”Glæder du dig til din fødselsdag, skat?”. Hun trak lidt på skuldrene og sendte ham et lille smil. ”Du skal ikke begynde med dit jeg-behøver-ikke-at-blive-fejret-pis, for det gider jeg bestemt ikke at høre på”, grinte han.
”Jeg kan bare ikke se, hvorfor der skal gøres så meget ud af det”, indrømmede hun ærligt. ”Du tager hele vejen til Danmark for at være sammen med mig på min fødselsdag”.
”Det er da fordi, jeg gerne vil være sammen med dig, skat. Du er min kæreste, og jeg vil gerne være ved din side, når du skal fejres… det er jo ikke hver dag, man bliver 12, vel?”, jokede han og blinkede til hende.
Hun fnes. ”Du er så dum”.
”Ja”, nikkede han, og kyssede hende blidt. ”Jeg har også fundet en gave”.
”Nej, Tom”. Han nikkede roligt med et stort smil på læben. ”Jeg sagde jo til dig, at du ikke skulle give mig noget”.
”Jamen… jeg sagde også til dig, at du heller ikke skulle give mig noget… og hov… hvad var det lige du havde fundet til mig? Et ROLEX ur… come on, skat”, klukkede han. ”Det er jo den anden bedste, jeg nogensinde har fået”.
”Virkelig?”.
Han tænkte sig om. ”Nej, den tredje”, rettede han.
”Bill… og hvad mere? Din guitar?”.
”Nej, fjolle”, fnes han. ”For godt halvandet år siden mødte jeg denne her søde pige. Helt tilfældigt. Og jeg blev gode venner med hende, men det samme gjorde min bror. Jeg prøvede at lade være med at være for ligeud, men jeg faldt for hende… igen, det samme gjorde min kære lille bror”, han fnes og kyssede hende blidt.
”Fortæl mere omkring hende”.
”Jeg udsatte hende for nogle grimme ting, og jeg viste mig for en helt forkert side, men hun tilgav mig, og jeg prøvede at være der for hende, når hun havde brug for mig. Hun var en helt speciel pige, der fik mig til at føle noget, som jeg ikke havde prøvet før”. Pause. ”Hun lærte mig, hvordan jeg skulle elske”. Hun nikkede diskret med hovedet og kunne ikke lade være med at smile. ”Jeg blev mere og mere forelsket i hende, og jeg tænkte, at jeg måtte have hende, så jeg fortalte hende, hvordan jeg havde det”.
”Hvad gjorde hun?”.
”Hun blev bange… chokeret over at jeg kunne finde på at ringe til hende og fortælle min følelser, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Hun ville ikke komme ned til mig, så jeg kunne se hende i øjnene, mens jeg fortalte hende det… så jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle gøre”. Pause. ”Som jeg sagde… hun var helt speciel, og hun tilgav mig endnu engang for mine dumheder”.
”Hun lyder som en sød pige”.
Tom nikkede. ”Hun er en engel”, hviskede han og kyssede hende. ”Jeg har været så heldig at få hende kun for mig selv, selvom min bror gerne vil dele”, han vrængede på næsen. ”Og jeg elsker hende mere og mere for hver gang, jeg ser ind i hendes smukke øjne, og jeg lader min hånd glide igennem hendes lyse, bølgede hår”.
”Tror du også, hun elsker dig?”.
”Det håber jeg da”, fnes han sødt. ”Selvom jeg ikke har været en god kæreste over for hende, så har hun alligevel tilgivet mig i alt det rod, jeg har lavet. Og hun gør det, fordi hun vil være sammen med mig…”
”Det tror jeg, du har ret i”.
”Chrizza…” Hun så ham dybt i øjnene uden at sige noget.  ”Elsker du mig?”.
”Ja”, hviskede hun hæst. Han kyssede hende blidt et par gange og smilede. ”Hvorfor skal du hele tiden have bekræftet min kærlighed, skat?”, sagde hun blidt og smilede til ham. ”Du ved jo godt, jeg elsker dig, fjollehoved”.
Han trak på det. ”Du elsker mig… det lyder bare for godt til at være sandt. Jeg tvivler tit på mig selv, fordi jeg indser, hvor skidt en fyr jeg har været over for dig… og det er jo faktisk lige siden vi mødte hinanden”.
Hun rystede på hovedet. ”Sludder. Du skal ikke tvivle, skat. Jeg elsker dig”.
”Jeg elsker også dig, min pige”, og han kyssede hendes læber blidt.
Hun fnes. ”Jeg kunne godt lide din lille historie, skat”, svarede hun ærligt og nussede sin næse mod hans. ”Hvornår har du lært at være så romantisk?”.
”Det var nok siden du forlod mig alene på et hotelværelse i København, skat”. Hun fik et bekymret blik i øjnene. ”Jeg tænkte over, hvad jeg havde gjort for dig af romantiske ting, og jeg kom hurtigt frem til, at jeg ikke har gjort det helt store for at beholde dig”.
”Det er ikke de ting, du gør for mig, der får mig til at blive hos dig, Tom. Det er dig”.
Han sendte hende et lille smil. ”Jeg vil ikke miste dig igen, og jeg har snakket lidt med Bill… jeg vil være romantisk”, pause. ”Og jeg vil invitere dig ud mindst én gang om ugen, skat”. Hun fik store øjne. ”På min regning”.
Hun sukkede dybt. ”Det lyder frygtelig dyrt”.
”Der er intet, der er for dyrt til min pige”, indrømmede han uden at fjerne blikket fra hendes, og han lod derefter sine læber ramme hendes. ”Jeg vil bevise, at jeg godt kan være en god fyr. Og jeg vil elske dig til den dag, døden os skiller”.
Hun fnes lidt. ”Det lyder jo næsten som om, at vi skal giftes, skat”.
”Vil du det?”, hans stemme var pludselig meget seriøs.
”Øhh…”, mumlede hun og sank en klump.
”Vil du giftes med mig en dag?”, spurgte han igen og smilede lidt.
Hun trak på det uden at være for lige ud med et ja eller nej. ”Det ved jeg ikke… men så er der jo ikke noget sex indtil, Tom”, huskede hun ham på og blinkede til hende.
Han så skræmt ud. ”Vi skal ikke giftes, skat. Jeg er ked af det, men jeg kan ikke få min verden til at gå, hvis jeg skal ligge her i sengen sammen med dig hver aften… se dig skifte tøj… bare være i nærheden af dig… og så uden at få sex”. Han sukkede dybt. ”Det kan jeg altså ikke, skat”. Chrizza grinte bare og kyssede ham roligt. ”Men vi behøver vel heller ikke at være så traditionelle, vel? Gift dig med mig alligevel, skat…”.

Klokken var 23.22, og de lå i sengen og hyggede. Chrizza lå halvt oven på ham, og hun havde sin hånd mod hans bryst. Det føltes så rart at ligge sammen med ham, og hun følte virkelig ikke for at tage væk fra ham den næste dag. Det var nu egentlig lidt som om, hun var nyforelsket efter deres ”genforening”. Hun elskede ham, og det var der åbenbart intet, der kunne lave om på.
Han fnes flirtende og lagde sin egen hånd over hendes. ”Du gør noget ved mig, skat”, grinte han og pressede sine læber mod hendes igen. Hun gjorde afstanden mellem dem en smule større, så hun kunne se ham i øjnene, og hun kunne se, at han sendte hende sit forførende blik. ”Mærk selv”, sagde han næsten hviskende og førte hendes hånd ned ad hans mave og hen over hans boxer shorts.
”Hold da op”, grinte hun og bed sig i læben.
”Det er din skyld, frække”. Han blinkede til hende og kyssede hende. Han bed lidt fat i hendes læbe, og deres tunge begyndte efterfølgende at lege fint med hinanden. ”Ohhh!”, stønnede han pludselig, da han mærkede hendes hånd køre ned langs hans mave igen. Hun smilede sødt og hemmelighedsfuld på samme tid, som han åbnede øjnene og så på hende. ”Chrizza”, hviskede han hæst.
”Bare slap af, skat”, smilede hun uskyldigt og kyssede hans hals. Hun vidste, at han ikke ville kunne modstå det. Og han pressede sine øjne hårdt sammen, da han mærkede hendes hånd mod hans skridt, hvor hun kørte hånden lidt over. Blide berøringer.
”Jeg kan i… ikke slappe af, nå… når du gør sådanne”, fik han endelig stønnet sig igennem.
Hun klukkede sødt og kyssede ham på munden. ”Så må du jo lade være med at slappe af, skat”, grinte hun og begyndte skiftevis at kysse ham på det forbudte sted på halsen, ansigtet og hans læber.
”Ohhh”, stønnede han igen, da hun endelig fandt vejen ind under hans boxershorts, og der kom nogle tilfredsstillende lyde fra Tom. Hun vidste ikke, om det ville blive til nogen succes, men han havde da ikke bedt hende om at stoppe endnu, så helt dårligt kunne det da ikke være.
”Åh Tom, shh…”, klukkede hun mod hans læber, som der begyndte at komme højlydte støn. Hun kunne godt mærke, at hun snart skulle stoppe, men hun blev alligevel ved med at tilfredsstille ham, indtil han selv ville sige fra.
Hun rejste sig efterfølgende fra sengen og så sig over skulderen, hvor Tom lå helt forpustet og fladede ud i hele sengen. Han havde sine øjne lukket, men åbnede dem, da han kunne høre hendes søde latter. ”Oh skat”, sagde han og rakte ud efter hende. ”Hvor er du fantastisk”. Hun smilede bare til ham og fortsatte ud på badeværelset, så hun kunne få vasket sine hænder.
”Tom”, sagde hun en smule forskrækket og vendte sig om mod ham, som han pludselig stod i døren. Hun gik hen til ham og lagde mærke til, at han ikke havde sine boxershorts på mere. ”Du ved godt, du får med rumpen bar, ikke?”, fnes hun og smilede flirtende til ham.
Han nikkede. ”Det er for din skyld”, klukkede han og tog et fast greb omkring hende og bar hende ind i sengen, hvor han lagde sig oven på hende. ”Og nu skal du føle den samme nydelse, skat”, sagde han med en hæs stemme, mens han hurtigt trak hendes trusser af. 

Ingen kommentarer: