søndag, juni 19, 2011

Kapitel 216

Drengene kom fra scenen og skyndte sig om backstage, hvor deres familier ventede på dem. Det havde været en godt show, og der var ikke rigtig noget, der var gået galt, da det dog alligevel var nogle dage siden, de havde optrådt med deres show.
I det samme som Tom fik øje på Chrizza, løb han imod hende og greb fat omkring hende. Det gav et lille sæt i hende, som han trak hende op til sig og svingede hendes ben omkring hans liv. Han så hende i øjnene og smilede. ”Hej skat”, klukkede han og kyssede hende.
”Du var rigtig god i aften”, sagde hun lavt mod hans læber, hvorefter de kyssede igen. Hun gjorde afstanden mellem deres læber større og så ham i øjnene. ”Kunne jeg ikke komme ned igen, Tom? Bare et forslag”, klukkede hun, og blev sat ned igen på gulvet. ”Mange tak”.
”Alt for dig, min pige”. Han tog hendes hånd i sin og gik hen mod de andre igen. ”Nu skal vi bare tilbage igen og ligge i sengen og hygge os, skat”, han blinkede til hende og flettede sine fingre fint i hendes.
”Du skal vel i bad først”.
”Lugter jeg?”, fnes han.
”Nej, det er ikke slemt… men du er lidt klam og svedig, skat”, hun smilede sødt til ham.
Hun kunne dog ikke lade være med at grine, da han prøvede at spille fornærmet. ”Du plejer da ikke at have noget imod, at jeg er klam og sveder, når vi er i sengen”, og han kørte sin hånd ned over hendes røv, mens han blinkede til hende.
”Du lugter godt nok, Tom, men du skal i bad… om jeg så skal hjælpe dig derud”.
”Du må godt hjælpe mig, skat”, hviskede han mod hendes øre og kyssede flirtende hendes tinding et par gange. Hendes håndflader blev en smule varme, og hun vidste ikke, om det var på grund af Toms varme hænder, eller om hun rent faktisk blev en smule tændt af hans flirtende kys. ”Jeg kan mærke, du kan lide det, frække”, hviskede han og blinkede til hende endnu engang.
”Det bliver der altså ikke noget af i aften, skat”.
Han trak underlæben ud og rokkede med hovedet. ”Jeg vil også allerhelst bare ligge med dig hele natten… have dig i mine arme endnu en nat, det ville bestemt ikke gøre mig noget, skat… for jeg elsker dig”.
Hun så ham i øjnene. ”Det har du sagt mange gange nu, Tom”.
”Jamen, det er da fordi, jeg mener det, skat”, svarede han ærligt. ”Jeg mener det, når jeg siger, at jeg elsker dig”, og så hende direkte i øjnene. ”Jeg ville ikke sige det, hvis jeg ikke mente det, skat, og jeg vil ikke have, at du skal tro, jeg ikke gør det… jeg vil ikke have, du skal tro, jeg er ligesom i dine drømme, for han elskede dig ikke. Det gør jeg!”.

Klokken var blevet halv 11 om aftenen, og Chrizza sad inde på hotelværelset med Tom og Bill. De havde siddet derinde i godt en time og snakket lidt frem og tilbage, da hun så hen mod Bill og smilede lidt. ”Vil du også være der på torsdag?”.
”Nej, desværre”.
Hun trak underlæben ud. ”Hvorfor ikke?”.
”Fordi det er Toms tur i år, sunshine… men jeg vil gerne være ved din side, så snart ud kommer herned på den rigtige side af grænsen igen”, klukkede han. ”Jeg tror også gerne, Tom vil have dig lidt for sig selv på din fødselsdag, hvis jeg kender ham ret”.
Han klukkede sødt og klemte hendes hånd, som han havde i sin. ”Det er lige før, jeg ikke engang vil sende dig i skole, skat”. Hun fik store øjne og nikkede ivrigt med hovedet. ”Åh nej… det skulle jeg vist ikke have haft sagt”, grinte han og blinkede. ”Du skal passe din skole, nu hvor du har fået fri i morgen”. Pause. ”Men så er du altså også min resten af tiden, skat”
”Er du sikker på, du har tid til at komme op, skat?”.
”Ja”, nikkede han. ”Vi skal indspille musikvideo i morgen og på tirsdag, og så kommer jeg op til dig i løbet af onsdagen, skat. Det er der ingen problemer i, trust me”, han sendte hende et smil. ”Så skal jeg også bare ud og finde en gave til dig”.
”Det behøver du ikke”, skyndte hun sig at sige.
”Sludder!”
”Jeg mener det, Tom”.
Han kærtegnede hendes kind. ”Du skal have en gave på din fødselsdag, sådan er det bare”, hans stemme var bestemt og han nikkede afsluttende, hvorefter han kyssede hende kort og så hende i øjnene. ”Kan vi snakke om noget andet nu?”, fnes han og så hen mod Bill, der bare sad med et smil på læberne over dem.

Chrizza: Du tager bare med på onsdag, hvis det er, bassen :’) Vi skal nok finde på noget.
Bill: Nej, jeg må nok hellere blive hjemme. Men jeg vil tænke på dig på torsdag skat :-*
Chrizza: Aww <3 Vi ses i morgen bedste ven. Godnat :-)

”Hvem skriver du med skat?”, spurgte Tom nysgerrigt, da han kom ud fra badeværelset kun iført sine boxers. Hun lagde sin mobil på natbordet og så hen mod ham. Hun smilede bare sødt og satte sig op i sengen. ”Kan du lide, hvad du ser?”, klukkede han og gik hen til sengen, hvor han satte sig på sengekanten. ”Hvorfor siger du ikke noget?”.
Hun lagde sin hånd mod hans lår og smilede til ham. ”Fordi du gør mig målløs”, klukkede hun. Tom lagde sin hånd over hendes og nussede den blidt. ”Kommer du ikke med i seng, skat?”, spurgte hun roligt og tog sin hånd til sig igen.
”Jo”, hviskede han og kyssede hendes pande. Han rejste sig fra sengen og trak hende med sig op, hvorefter han rev lidt i hendes tøj. ”Du skal vel ikke have så meget tøj på…”, klukkede han og trak hendes bluse af hende.
”Der bliver altså ikke noget sjov i aften, skat”, sagde hun ærligt og så ham i øjnene.
Han rystede på hovedet og smilede. ”Jeg vil også bare gerne ligge og hygge lidt, inden vi skal sove”, og man kunne rent faktisk høre på hans stemme, at han mente det. Hun så på ham og kunne ikke lade være med at smile; var han helt seriøs?
”Jeg vil bare være sammen med dig”, hviskede hun og kyssede ham blidt, og mens de kyssede, kunne hun mærke Tom åbne hendes bukser. Hun så ham i øjnene og lagde en hånd mod hans kind. Han skubbede hende forsigtigt ned i sengen og trak bukserne af hende. ”Kom”, hviskede hun og rakte ud efter ham.

”Vi burde virkelig sove”, fnes hun mod hans bryst. Hun løftede ikke hovedet for at se ham i øjnene, men blev bare liggende, mens han fortsatte med at nusse hende. Hun lod sin ene hånd hvile mod hans bare mave, hvor hun tegnede små mønstre med sin fingerspids.
”Hm…”, brummede han og klukkede.
Hun lukkede sine øjne og kyssede hans bryst. ”Det har været en dejlig dag”, hviskede hun.
”Endnu en perfekt dag sammen med dig, skat”. Pause. ”Jeg er verdens heldigste fyr, vidste du godt det?”, men hun svarede ikke. ”Jeg har æren af at elske dig og forkæle dig hver dag, og jeg elsker dig mere og mere for hver dag”.
”Jeg elsker også dig”, hviskede hun hæst.
”Jeg vil ikke give slip på dig igen, og jeg vil ikke gøre dig ondt på nogen måde, for du fortjener så meget mere… du fortjener så meget bedre, skat”. Hun vendte hovedet til den anden side og så ham i øjnene, stadig med hovedet hvilende mod hans bryst. ”Nogle gange tænker jeg… at du fortjener bedre end mig”.
”Nej, det må du ikke sige, skat”, svarede hun lavt. ”Jeg elsker dig, Tom, det gør jeg virkelig, og hvis der er nogen, der fortjener noget bedre, så er det dig”. Hun løftede sit hoved og så ham stadig dybt i øjnene. ”Du må ikke sige sådanne”, hviskede hun.
”Jamen… du fortjener en, der vil sætte dig i første række, skat”. Hun prøvede at skjule hendes skuffelse, selvom hun godt vidste, at hun ikke var i Toms første række, men hun var pludselig i tvivl om, om hun overhovedet var i hans anden række. ”Du ved jo godt, at musikken kommer i første række, skat”.
Hun nikkede. ”Ja”.
”Gør det dig ked af det?”, spurgte han forsigtigt.
”Nej”, rystede hun på hovedet. ”Jeg forstår dig godt, Tom”. Hun så ham i øjnene og sendte ham et lille smil. ”Jeg troede bare aldrig, at du ville falde for en som mig”.
”Jamen… det er en som dig, jeg vil have”.
”Hvorfor?”
Han tænkte ganske kort. ”Fordi du er så nede på jorden hele tiden, og du behandler mig godt… anderledes end alle andre. Du ser mig ikke som den kendte person; du ser mig, som den person jeg virkelig er”. Pause. ”Du er sådan en pige, som jeg ventede på, skat. Du er den pige, som jeg vil slå mig ned sammen med og blive gammel sammen med”.
”Mener du det?”.
”Jeg havde aldrig troet, at jeg ville forelske mig, Chrizza. Jeg troede ikke, det var muligt for mig, for jeg har aldrig været rigtig forelsket, før jeg mødte dig”. Han lagde sin hånd mod hendes kind og kærtegnede den blidt. ”Jeg ved godt, jeg ikke har været den helt perfekte kæreste for dig, skat, men jeg prøver virkelig”.
”Ingen er perfekte”, tilføjede hun lavt.
Han sendte hende et lille smil. ”Du ser ellers meget perfekt ud i mine øjne”, fnes han og kyssede hende en enkelt gang. ”Jeg var så bange for, at du ville forlade mig… sammenligne mig med dit forhold med Bill”, han sank en klump. ”Jeg prøvede at gøre mig bedre end ham ved at give dig gaver, men det ville du jo ikke engang have”, klukkede han.
”Du må ikke gøre dig så umage med at elske mig, skat. Du skal bare være dig selv… det er sådan, jeg kan lide dig”. Hun smilede sødt til ham og lagde sin hånd over hans. ”Jeg elsker dig… også selvom du glemmer vores dates”.
Han fik et uskyldigt blik i øjnene. ”Det er kun sket én gang, skat!”, forsvarede han sig selv.
”Og hvis det sker igen, så vil jeg stadig elske dig, Tom. Jeg elsker dig for den person, du er. Du er klodset og højtråbende. Du behøver opmærksomhed, men samtidig er du følsom og romantisk på din helt egen måde”, hun tog sin hånd til sig igen, og hans fulgte efter. Han flettede sine fingre i hendes, som hun fortsatte: ”Du skal have din vilje, og du elsker at diskutere. Jeg beundrer alt det overskud du har; du lever et stresset liv, hvor du både skal lave musik samtidig med at gøre dine fans tilfredse… og alligevel har du tid til mig”.
”Jeg vil altid have tid til dig”, skyndte han sig at sige og klemte hendes hånd.
”Men du må ikke glemme Bill”.
”Nej, selvfølgelig”, smilede han. ”Jeg vil aldrig glemme Bill, skat. Aldrig, han er jo min bedre halvdel”, han klukkede og fortsatte: ”Jeg har prøvet at være væk fra ham, og det var ikke godt for mig, så derfor sørger jeg selvfølgelig også for, at jeg har tid sammen med ham”.
Hun rynkede diskret på panden. ”Hvad skete der?”, spurgte hun forsigtigt.
Tom blev bleg i ansigtet, og  man kunne se på ham, at han egentlig ikke havde lyst til at snakke om det. ”Kan vi ikke snakke om det en anden dag, skat? Klokken er mange, og vi må nok hellere sove”, undskyldte han og sendte hende et halvt smil. Men hun kunne se igennem hans smil; der var noget galt. Hun nikkede bare og smilede tilbage. ”Kom her, skat”, sagde han lavt og lagde sig om på siden.
”Ok”, mumlede hun nærmest hviskende.
Hun lagde sig ind i hans arme, og de lå i ske. ”Jeg skal nok fortælle dig det en dag, skat. Bare rolig”, hviskede han mod hendes øre. ”Lige nu er bare ikke et så godt tidspunkt, ok…”, hun nikkede diskret og lukkede sine øjne. ”Lov mig, at du ligger her ved siden af mig, når jeg vågner i morgen… at du er det første jeg ser”. 

Ingen kommentarer: