lørdag, maj 28, 2011

Kapitel 207

Tom: Jeg elsker dig skat :-*
Chrizza: Jeg elsker også dig, Tom.
Tom: Virkelig skat. Jeg kan ikke fungere uden dig.
Chrizza: Aww skat, jeg glæder mig til at se dig senere :-*

Hun stod i lufthavnen, da han kom gående ud i ankomsthallen. ”Hej skat”, og han kunne ikke lade være med at smile lidt, da han så hende. Hun kyssede ham og låste sine hænder bag hans nakke. ”Jeg elsker dig”, hviskede han og kyssede hende igen.
”Elsker dig”, hviskede hun igen og tog ham i hånden.
”Lad os gå, skat. Jeg har fået et hotelværelse henne på Hilton”, og de begyndte at gå.
”På Hilton… hvorfor?”, spurgte hun forvirret. Han svarede ikke, men prøvede bare at ignorere hende. ”Tom, vær nu sød at svar mig”, bad hun og klemte hans hånd blidt. ”Åh”, sukkede hun.
”Skat, jeg vil ikke snakke om det lige nu, ok. Kan du vente 10 minutter, så skal jeg nok forklare dig det, ok…”. De gik stille hen til hotellet ved siden af lufthavnen. ”Du må ikke være sur på mig, skat”, bad han.
”Jeg er ikke sur”, skyndte hun sig at sige. ”Jeg er bare bekymret, Tom”.
Han rokkede med hovedet og fik checket sig ind på hotellet. De gik op til hans etage og fik låst sig ind på hans værelse. Han tog begge hendes hænder i hendes og så hende bare i øjnene, som de sad overfor hinanden i enmandssengen.
”Det er ingen nem måde at sige det her på, skat, men jeg har virkelig dummet mig denne her gang”, han sank en klump og sukkede lydløst. ”Vi var til den der åbning forleden, og vi havde fået af vide, at vi ikke måtte drikke, fordi vi havde koncert næste aften. Men så mødte jeg denne her pige, som jeg begyndte at snakke lidt frem og tilbage med”.
”Ja”, svarede hun hæst.
”På et eller andet tidspunkt har hun fået fyldt godt med alkohol i mig, for jeg kan intet huske af aftenen. Kun ganske få ting”. Hans blik flakkede, og han kunne mærke, hvordan hans håndflader blev svedige i hendes hænder.
”Tom…”.
Han så hende i øjnene. ”Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det, skat, for jeg ved ikke, hvordan det er sket…”, han holdt en kort pause. ”Jeg kom til at tage med Trina hjem, og vi havde sex”, sagde han med en lav stemme. Chrizza fik et tomt ansigt, og hun sad bare og stirrede på ham. I et kort øjeblik var han bange for, at hun ikke trak vejret. ”Jeg er virkelig ked af det, skat”, prøvede han at sige, mens hendes øjne blev våde.
”Hvordan kunne du?”, udbrød hun og trak sine hænder hurtigt til sig igen. Tårerne trillede ned af hendes kinder, og hun så skuffet på ham. ”Jeg troede, du elskede mig, Tom”, og hun rejste sig fra sengen.
”Chrizza, vent”, han skyndte sig op af sengen og trak fat i hendes hånd. ”Jeg elsker dig rigtig højt, skat, men du bliver altså nødt til at høre på mig. jeg bliver nødt til at forklare det”, og lagde sine arme omkring hende.
”Slip mig, Tom. Jeg vil ikke høre på dig!”, vrissede hun, mens hun prøvede at komme fri fra hans greb omkring hende. ”Tom, slip mig nu”, prøvede hun igen, men han holdt stadig fast omkring hende.
”Slap af, skat”, bad han roligt. Han kunne mærke, hvordan hun begyndte at lægge mindre kræfter i det. ”Du bliver nødt til at høre på, hvad jeg har at sige, Chrizza”, sagde han lavt.

Tom: Jeg hader officielt mit liv.
Bill: Det må du ikke sige. Hvordan har du det, Tom?
Tom: Hun vil aldrig tilgive mig, Bill. Jeg har spildt mine chancer.
Bill: Kom tilbage, du kan snakke med mig om det :-)

”Du bliver altså nødt til at snakke med Chrizza”, sagde Tom ærligt og så på ham. ”Hun vil ikke lytte på mig, og jeg har altså virkelig brug for, at hun ved, hvad jeg virkelig føler”. Han rynkede på panden og sukkede. ”Jeg troede aldrig, jeg ville miste hende på denne her måde”.
”Hvad vil du have, jeg skal gøre ved det, Tom?”
Han trak på skuldrene. ”Kan du ikke bare prøve at snakke med hende. Dig vil hun da lytte til, og desuden så kan du også få hende for dig selv nu, for jeg er helt færdig i hendes øjne”.
”Stop, Tom”, udbrød han og så hårdt på ham. ”Du gør det kun sværere for dig selv, når du siger sådanne”. Pause. ”Du bliver nødt til at komme op på hesten igen og snakke med hende selv. Jeg vil ikke snakke med hende for dig”.
”Men hun vil jo ikke høre på mig…”.
”Så må du få hende overtalt, Tom. Jeg snakker ikke med hende for dig”, svarede han bestemt og nikkede afsluttende. ”Det kan godt være, at du ødelagde det hele for jer begge, Tom, men du skal ikke miste modet”.
”Hun var det bedste for mig”, pep han.
”Så må du kæmpe for hende, Tom. Du må bevise for hende, at du er den rette for hende, som hun er den rette for dig. Jeg kan kun sige, at hvis du virkelig prøver at kæmpe for hende, så viser du meget af dig selv over for hende”.

Bill: Jeg er ked af, hvad der er sket imellem jer, skat :’(
Chrizza: Lad være med at mind mig om det.
Bill: Undskyld.
Chrizza: Jeg er bare så ked af det, Bill. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.
Bill: Snak med ham om det, skat. Du kunne ende med at tilgive ham.
Chrizza: Jeg vil ikke se ham!
Bill: Det mener du ikke, Chrizza :-* Du må snakke med ham.
Chrizza: Nej… og hvis du bliver ved, så vil jeg heller ikke snakke med dig.
Bill: Rolig nu, skat.
Chrizza: Undskyld :’(
Bill: Jeg forstår godt, du er ked af det, skat. Jeg er her for dig :-* Altid.
Chrizza: Mange tak, Bill. Dig kan jeg stole på. Bedste ven :’)

”Fik du snakket med hende i dag?”, spurgte David senere på dagen, da de skulle af sted til hallen, hvor de skulle holde koncert. Han nikkede bare uden at sige noget. ”Du bliver nødt til at sige noget, Tom, for jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre?”.
”Hvad vil du have mig til at sige, David? At hun blev pisse sur på mig, at jeg fik hende til at græde, at hun ikke ville høre på, hvad jeg havde at sige til hende? Og nå ja… fik jeg nævnt, at hun aldrig vil se mig igen?”.
David sendte et blik til Bill og så tilbage på Tom igen. ”Det er jeg ked af at høre, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det, Tom. Det ved jeg ærlig talt ikke… Jeg havde nok allermest håbet på, at I kunne klare det selv”.
”Det er nok lidt svært, når tøsen ikke vil samarbejde”, vrissede han.
Bill slog ud efter hans baghoved. ”Snak pænt om hende, Tom”, sagde han bestemt.
Han sukkede dybt. ”Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og jeg har så mange tanker oppe i mit hoved lige nu… jeg vil bare gerne have lidt tid til at tænke over, hvad der er sket, og hvad der skal komme til at ske”.

Tom: Jeg er virkelig ked af alt det, jeg har gjort imod dig, Chrizza. Hvis du bare havde villet blive og hørt på, hvad jeg havde at sige, så behøvede jeg ikke at sidde her og skrive en dum sms til dig… men jeg elsker dig virkelig, virkelig højt, og jeg mener hvert et ord, jeg har sagt til dig, for du er virkelig speciel for mig. Hvis du bare ville se mig i øjnene igen, så ville jeg fortælle dig lige det, du vil høre :-* Du er den pige, jeg elsker, Chrizza. Og jeg hader mig selv for at have gjort dig ondt. Jeg fortryder alt…
Chrizza: Jeg prøver at glemme dig og det dine syge lyster har gjort mod mig, Tom. Det her gør det ikke ligefrem bedre... Kan du ikke bare forstå, at jeg ikke vil se dig igen. Og jeg vil ikke have sådanne beskeder fra dig, når jeg er sur, oprevet og ked af det! :’(
Tom: Undskyld skat. Jeg ville ønske, vi kunne starte forfra.
Chrizza: Lad mig nu være, Tom. Jeg mener det! :’( Jeg har brug for tid…

Ingen kommentarer: