lørdag, maj 14, 2011

Kapitel 201

Hun åbnede døren og trådte ud. ”Tak, fordi du ville køre mig, Gordon”.
”Det var da så lidt”, og slog ud med hånden. ”Hils Tom, når du kommer op”.
”Det skal jeg nok gøre, og kør forsigtigt, ikke…”, hvorefter hun lukkede bildøren igen og vendte sig om mod lejlighedskomplekset, hvor man kunne se igennem vinduet i døren, at der var helt mørkt inde på gangen. Hun gøs og gik hen til døren, hvor hun fandt sin nøgle frem, som hun havde været så heldig at få.
Ikke engang deres mor har fået en ekstra nøgle, havde Simone sagt tidligere, da hun havde fortalt hende, at hun havde fået en nøgle til deres lejlighed. Chrizza havde bare smilt af det, mens de jokede lidt videre…
Chrizza låste sig ind i opgangen og rakte ud efter kontakten. Drengene havde fået en lejlighed i et helt nyt lejlighedskompleks, hvor der endnu kun var tre af lejlighederne, der var bosat; de to af dem var de to lejligheder i stueetagen, mens Tom og Bill boede på 3. sal.
Egentlig var der plads til hende oppe i lejligheden, og de havde også fået tilbuddet om, at de kunne få lejligheden ved siden af, hvortil væggen endnu ikke var blevet støbt helt færdig, så den kunne hurtigt blive slået ned, så det ville blive en – endnu større – lejlighed.
Det var ikke fordi, hun ikke havde lyst, for hun ville smadder gerne flytte sammen med Tom og Bill, men hun kunne ikke forestille sig selv flytte fra sin familie og sine venner i Danmark. Og desuden havde hun også stadig sin skole, som hun i forvejen havde sværere og sværere ved at passe. Dog havde de endnu ikke sagt nej til tilbuddet.
Men igen tænkte hun bare på, hvordan det ville være at bo under samme tag med både Tom og Bill… Hun ville rigtig gerne kunne ligge i samme seng med Tom hver nat og se ham ligge ved siden af sig, når hun vågnede, men på den anden side ønskede hun heller ikke, at hun skulle gøre Bill trist i sit eget hjem, når hun tilbragte en hyggelig stund med Tom.
Det hele var så forvirrende, og tanker fløj igennem hendes hoved. Snart skulle de tage stilling til, om de skulle sige ja til tilbuddet om at få revet væggen ned… Hun ønskede det, men hun havde dog ikke snakket med sine forældre om det endnu, og hvis hun kendte dem ret, så ville de ødelægge det hele for hende.
Hun gik roligt op af trapperne og stoppede op foran hoveddøren, der endnu ikke havde fået et navneskilt. Der var helt stille omkring hende, og hun var pludselig usikker på, om Tom mon var gået i seng, så hun hev sin mobil op for at se, hvad klokken var.
”22.47”, mumlede hun og rokkede med hovedet, som hun låste hoveddøren op, og hun fik helt automatisk et smil på læben, da hun kunne høre Tom sidde inde i stuen med sin guitar. Døren gik i, og hun tog sit overtøj af, hvorefter hun gik ind til ham. ”Hej skat”, sagde hun lavt.
Tom lagde forsigtigt sin guitar fra sig og rejste sig. ”Hej min smukke dukke”, svarede han hæst og lagde sine arme omkring hende. Han kyssede hende kort og smilede. ”Har du haft en god dag sammen med min mor?”
”Ja”, nikkede hun. ”Gordon kom og spiste sammen med os”.
”Åhh, du ved godt, jeg ikke kan lide, at du er sammen med andre mænd, når jeg ikke er der”, grinte han og vrængede ironisk på næsen. Han kyssede hende igen og lagde sin hånd i hendes.
”Jeg ved det godt, men jeg kunne ikke modstå tilbuddet”, klukkede hun bare, som han trak hende med over til sofaen.
”Er det stadig Gordon vi snakker om?”.
Hun prøvede at ignorere ham, da hun pludselig godt kunne mærke, at han nok tænkte på episoden fra weekenden før, hvor Bill og hende havde været ved at gøre noget rigtig dumt ude på badeværelset. Et flash-back fløj igennem hendes hoved, og hun gøs lydløst.
”Hvad laver du?” spurgte hun forsigtigt, da han tog sin guitar til sig igen.
Han begyndte at spille roligt, og hun så bare på ham og blev helt glad indeni, når hun så, hvordan han bare lukkede sig inde, når han spillede. Hun smilede og kunne pludselig høre, hvilken sang det var, han spillede.
”You’re the sun, and I’m the moon”, hviskede han.
Han så på hende og spillede videre. ”Jeg elsker dig”, sagde hun lavt og lagde sine hænder mod hans kinder, hvorefter hun kyssede ham blidt. Han blev afledt af at spille og lagde sin guitar ned på fladen på sine lår. Afstanden mellem deres læber blev større, og hun kunne ikke lade være med at smile. ”Har du siddet og lavet den i aften?” spurgte hun.
”Ja”, nikkede han. ”Jeg havde jo lovet dig, at jeg ville skrive noder til den”. Chrizza tog hans hånd i sin. ”Det er altså en rigtig sød sang, skat”, indrømmede han og klemte hendes hånd blidt, men hun ingenting sagde. ”Hvad har du tænkt dig med den?”
Hun trak på skuldrene. ”Jeg ved det ikke helt”, svarede hun ærligt. ”Jeg tror, jeg vil give den til ham, når jeg finder den rigtige lejlighed til det… det skal bare ikke være lige nu… det vil være forkert af mig”.
Tom nikkede og lagde sin guitar fra sig igen. ”Jeg synes i hvert fald, det er en rigtig sød tanke, skat, og jeg er sikker på, han vil blive vild med den”. Han trak hendes ben hen over sine og de lænede sig tilbage i sofaen. ”Men har du så ellers haft en god dag i dag, min pige?”

Tom lagde op til noget på sofaen, og hun skulle lige til at gå med til det, da hun kom til at tænke på Bill. Hun blev forvirret over, om hun tænke på ham, fordi han havde sagt, at de ikke måtte bolle på sofaen, eller måske kom hun til at tænke på ham, fordi den sidste fyr, hun havde været ved at have sex med rent faktisk var Bill…
Hun åbnede øjnene og gjorde afstanden mellem deres læber større. ”Vi skal ikke gøre det her”, sagde hun halvt forpustet. Han rynkede på panden og lod sin hånd glide ned af hendes bare ryg, mens han bare smilede frækt til hende. ”Jeg mener det, skat”, klukkede hun.
”Hvorfor ikke?”, hviskede han mod hendes hals og kyssede den på det forbudte sted, så hun kom helt fra den igen. Da hun ikke svarede ham, stoppede han og så hende i øjnene i stedet. ”Vi er jo alene hjemme, skat”.
”Nej”, klukkede hun.
”Vi kunne gøre det over det hele”, og kyssede hende.
”Jeg lovede Bill, vi ikke ville gøre det på sofaen”.
Tom så forkert på hende og fnøs. ”Siden hvornår har du snakket om vores sexliv med min bror?”
”Han skrev det bare til mig, skat… jeg snakker ikke med nogen om det”, hun prøvede at få ham til at komme lidt ned på jorden igen ved at køre sin hånd nedefra og op af hans boxershorts. ”Skal vi ikke gå ind i din seng i stedet?”, hviskede hun mod hans læber.
”Så kan vi også indvie min nye seng”, klukkede han og trak hende med op af sofaen.
”Har du nu fået ny seng igen”, sukkede hun ironisk, da Tom bar hende op i sine arme og ind til sengen. Han lagde hende roligt og lagde sig ned oven på hende. ”Så må vi jo nok hellere se at få indviet den, så den kan blive en del af familien”, klukkede hun.

”Tror du ikke, Bill bliver glad, når han hører, hvor vi har haft sex, skat?”, grinte Tom bare.
”Så længe at det er i sengen, så er det vel ok”, mumlede hun roligt, mens hun smilede til ham. Hun lod sin hånd kærtegne hans bryst. ”Vi behøver vel heller ikke ligefrem at fortælle ham det, gør vi?”, spurgte hun forsigtigt.
”Du har nok ret, skat… snakker jeg for meget om det, når vi er sammen med de andre?”.
Chrizza trak lidt på skuldrene og vrængede på næsen. ”Altså… du kan godt være lidt kæphøj nogle gange, skat”, indrømmede hun ærligt. ”Men det betyder jo ingenting. Jeg tror bare ikke, det er så fedt for Bill at høre på”.
”Hver gang vi snakker, skal det altid handle om Bill”, sukkede han.
Hun fik et mere seriøst ansigt og så ham bare direkte i øjnene. ”Det kan ikke undgås, Tom. Bill og jeg har haft en fortid sammen, som både ham og jeg ikke kan glemme lige med det samme… også selvom det er længe siden nu, så betyder det stadig rigtig meget for os”.
”Betyder det her ikke noget for dig?”.
”Jo, skat”, hviskede hun. ”Men han er min bedste ven, og jeg kan ikke lide at se ham ked af det, ligesom jeg heller ikke kan lide at se dig ked af det, ikke? Jeg ville rigtig gerne kunne få jer begge til at være glade, men så tror jeg ikke, jeg vil have nogen kæreste længere”.
Tom fik et trist blik. ”Hvis jeg ikke havde dig, så ville jeg jo heller ikke være glad, skat”.
”Åhh”, klukkede hun sødt og kyssede ham. ”Tror du ikke godt, vi kunne prøve… en gang for alle… at få det hele til at fungere ordentlig, Tom?”, hun smilede og så tiggende mod ham. ”Jeg lover dig, jeg vil gøre alt for at se os alle tre have det godt sammen igen”.
Han nikkede. ”Jeg vil bare ikke miste dig, skat”, hviskede han mod hendes læber.
”I lige måde”, og kyssede ham længe.
”Vil du ikke lige gå ind og se, hvad klokken er”, spurgte han og løsnede grebet lidt omkring hende.
”Hvor henne?” Hun rejste sig op i sengen og ledte efter et ur på værelset.
”Jeg har intet ur herinde”, klukkede han og pegede hen mod døren. ”Derude…”.
”Ej, dit fjollehoved”, grinte hun og rejste sig fra sengen.
”Nu bedte jeg jo sødt om det, ikke, skat?”, klukkede han bare og blinkede til hende.
”Nå, nå”, grinte hun sødt, og han så bare efter hende, som hun gik ud af værelset og åbnede sin sengeskuffe, som han rodede lidt i. Han nåede lige at ligge sig tilbage i sengen igen, da hun kom luntende ind igen stadig kun iført i sit undertøj. ”00.23”, sagde hun glad og trak sine ben op under sig, som hun satte sig på sengen.
”00.23?”, spurgte han og satte sig op i sengen. Han trak dynen over dem og lagde sine hænder mod hendes lår. ”Ved du så, hvad det betyder, skat?” spurgte han lavt og fandt hendes hænder derunder, som han tog i sine.
”At klokken er mange”, klukkede hun og trak på skuldrene.
Han lagde hovedet tæt mod hendes og smilede. ”Det er den 30. september, skat”.
”Åhh…”, udbrød hun og trak underlæben ud.
”To måneder med dig, min pige”, hviskede han. Hun kyssede ham flere gange, og han kunne mærke, hvordan hun smilede, mens de kyssede. ”Vi har virkelig været sammen i to måneder”, pause. ”Tænk, du har kunnet holde mig ud så længe”, klukkede han.
Hun puffede til ham og smilede bare. ”Ih, hvor jeg dog elsker dig, Tom”, sagde hun lavt og lagde hovedet på skrå, mens hun mærkede en kilden i sin mave.
Han slap hendes ene hånd og førte ind under sin pude. ”Jeg elsker dig, skat”, hviskede han og placerede en lille æske i hendes hænder. Hun rynkede kort på panden, mens hun bare så ham i øjnene. ”Det her beviser, hvor meget jeg elsker dig”.
”Nej Tom…”, sagde hun hæst og fik en klump i halsen. Han nikkede roligt med hovedet, som han slap æsken og lod den ligge i hendes hånd. ”Hvorfor gør du sådan noget mod mig?” spurgte hun og sank klumpen.
”Fordi jeg vil vise dig, at jeg elsker dig”.
”Jamen… du gør så meget andet for mig, skat. Du har givet mig så meget…”. Han trak på skuldrene og smilede til hende. ”Du giver mig kærlighed hver dag, Tom. Det er nok for mig”, sagde hun ærligt.
”Jeg vil jo gerne forkæle dig lidt, skat”.
”Du forkæler mig”, skyndte hun sig at sige.
Han kunne godt selv se det og rokkede roligt med hovedet fra den ene side til den anden. ”Jeg vil bare gerne give dig noget, som du kunne kigge på, hvis du kommer til at savne mig, når vi ikke er sammen, skat”.
”Jeg har mine øreringe. Og desuden kunne du også bare købe mig en mobil”, klukkede hun sødt og slap hans hånd, som hun lagde mod hans kind. ”Jeg er sikker på, den ville have været billigere…”.
Tom trak dynen fra hendes ben og lod sin pegefinger lave små mønstre på æsken. ”Jeg tror, den ville være rigtig smuk”, og lod sin finger glide hen mod hendes ringfinger, som han så hende i øjnene.
”Du har købt en ring til mig?”.
Han smilede sødt og vådtede sine læber. ”Du kunne jo prøve at åbne den, skat”. Chrizza kunne ikke lade være med at smile til ham, og hun åbnede æsken. Hun fik store øjne, og han kunne ane en rørt tåre i hendes øjne. ”Kan du lide den?”, spurgte han endelig.
”Din dumme dreng…”, klukkede hun roligt og lagde sine arme omkring ham. ”Selvfølgelig, kan jeg lide den, skat”. Hun kyssede ham flere gange og smilede sødt til ham. ”Jeg får jo helt dårlig samvittighed, når jeg ikke har købt noget til dig”.
”Du skal ikke købe noget til mig”, skyndte han sig at sige, men hun så bare skeptisk på ham. ”Jeg mener det, skat… du skal ikke bruge dine penge på mig. Det behøver jeg ikke; jeg behøver bare dig og din kærlighed”, han sendte hende et lille smil. ”Inviter mig ud og spise eller tag mig med dig til Danmark, skat. Jeg tager ikke imod gaver”.
Hun rystede på hovedet over ham med et smil på læben. ”Du gør det da heller ikke nemt for mig, Tom”, klukkede hun og krammede ham tæt ind til sig. ”Så må vi jo bare finde ud af en hyggelig middag”.
Han nikkede og kyssede hende længe. ”Hvilken mobil kunne du så tænke dig, skat?”, jokede han og blinkede til hende. Hun himlede med øjnene, og skubbede ham bagud i sengen. Han lod sig trække hende overskrævs på sig, og hun lænede sig ned over ham. ”Give me something, baby”, klukkede han og blinkede flirtende til hende. 

Ingen kommentarer: