mandag, maj 16, 2011

Kapitel 202

Touren var blevet slået i gang med et brag af et show i Amsterdam. Det havde været rigtig dejligt at komme tilbage på scenen igen og se alle deres fans fyre den af sammen med dem til deres musik, som de kunne synge med på uden problemer.
Efterfølgende var de kørt til de franske byer Clermont Ferrand og derefter videre til Lyon. De havde altid haft et specielt forhold til Frankrig, og de havde givet sig god tid til at hilse på deres fans, og de kunne ikke forestille sig en bedre start på deres allerførste Europa tour. 
Dog var livet i bussen lidt primitivt, men de ville ikke klage. De kom hinanden meget ved, og de måtte leve med hinandens fejl. Når de kunne få et hotelværelse at overnatte på, gjorde de det, men så længe at de have koncerter fra dag til dag i forskellige byer, blev de nødt til at leve med at leve i bussen.
Efter deres to henrivende koncerter for alle de franske fans i Frankrig kørte de mod Belgien, hvor de skulle medvirke i TMF Awards om lørdagen og hurtigt videre til Bruxelles, hvor de havde en koncert den næste dag.
Egentlig skulle Chrizza havde været hos dem i den weekend, men det var nødt til at blive aflyst, da hun havde fået et arbejde tilbage i Tyskland, som hun ikke kunne sige nej til; hun skulle være med i et dommerpanel til en musikkonkurrence for ”talentløse”.
Den efterfølgende uge kom de tilbage til Frankrig, hvor de spillede koncert i Paris om tirsdagen. Tom havde ringet til hende op til flere gange ved deres ophold i Paris, da lige præcis den by fik ham til at savne hende endnu mere, end han allerede gjorde.
Det var svært at være væk fra hinanden, og de prøvede så godt de kunne at snakke sammen hver dag, men det virkede ikke rigtigt, da Tom ofte havde interviews, koncert eller andre arrangementer om aftenen, hvor hun havde tid til at snakke med ham.
Desuden brugte Chrizza også meget tid i skolen, og hun forsøgte at indhente noget af det, som hun muligvis skulle have gået glip af. Dog følte hun, at hun blev holdt udenfor hos Malene, Erika og Alexander, som hun ellers havde været så gode venner med tidligere.
De mente, hun havde forandret sig, og de kunne ikke kende hende. Alexander var stadig ikke helt på toppen over, hun var kærester med Tom, men hun var nu egentlig ligeglad. Hvis hun ikke havde de tre længere, så blev det bare nemmere for hende at finde ud af, om hun skulle tage imod tilbuddet om lejligheden i Berlin…
Den efterfølgende weekend kom hun så endelig ned og slog sig til dem. De havde haft fri fra onsdag og havde først koncert om mandagen, så de var taget tidligere ned til Toulouse, hvor de havde checket sig ind på et fancy hotel.
Det var godt to og en halv uge siden, de sidst havde set hinanden, og Tom havde været oppe og køre hele dagen… og dagene op til; han savnede hende så meget, og han kunne ikke gøre andet end at vente til hendes ankomst.

Tom: Hvornår kommer du, skat? Jeg savner dig alt for meget :’(
Chrizza: Jeg er næsten på vej, skat. Mit fly var forsinket. Buh ;o
Tom: Åhh… Hvor længe?
Chrizza:  Vi skulle have været fløjet for en time siden, skat, men jeg er lige kommet ind i flyet nu.
Tom: Så ses vi om… 2 timer? :-*
Chrizza: 2 timer skat :-)
Tom: Jeg glæder mig til at se dig smukke.
Chrizza: I lige måde flotte fyr :-*
Tom: Du må nok hellere slukke din mobil nu, skat. Du skulle jo nødig styrte ned ;o
Chrizza: Det ville være en skam, ja.
Tom: Det ville det bestemt, skat. Ha’ en god flyvetur. Jeg står i lufthavnen, når du kommer.
Chrizza: Aww skat :-* Elsker dig.
Tom: Jeg elsker også dig smukke dukke :-*

Der stod en masse fans og pressefolk i lufthavnen, da Chrizza ankom. Dørene gik fra hinanden, og hun blev helt overrasket. Dog gav hun dem ikke et blik, da hun forude kunne se Tom så med et sødt smil på læben og vente på hende.
Hun gik i normalt tempo og tog ikke øjnene fra ham. ”Hej skat”, klukkede hun og kyssede ham.
”Hej min pige”, hviskede han mod hendes læber, mens han lagde sine arme omkring hende og kyssede hende et par gange. Han så hende i øjnene og smilede. ”Du styrtede ikke ned”, klukkede han og blinkede til hende.
”Nej, jeg tænkte, jeg ville hellere være her sammen med dig i dag”, svarede hun lavt og så sig tilbage. ”Der er godt nok mange”, udbrød hun og så tilbage på Tom igen, der nikkede forsigtigt. ”Tænk, du har kunnet stå i fred, skat”.
Han smilede selvsikkert og nikkede til den ene side. ”Vi har fået bodyguards, skat”. Hun så hen mod dem og fik øjenkontakt. ”Det er Tobias. Han er min…”, hun så ham i øjnene og fnes. ”Men du er mest min”.

”Hvor langt skal vi?” spurgte hun og så forvirret fra vinduet i bilen og mod Tom.
”Jeg tror, vi er der om… mindre end 10 minutter, skat”, forsikrede han og kyssede hendes tinding. Hun slappede af og lænede sig tilbage mod hans overkrop og lod sit hoved hvile mod hans bryst. ”Jeg håber, du er sulten, skat, for vi skal ned og spise frokost med de andre, når vi kommer til hotellet”.
”Det er jeg også”, nikkede hun.
”Du vil elske hotellet”, klukkede han sødt, mens han forsigtigt legede med hende fingre i sine. ”Vi har fået ét værelse, så vi skal ikke sove hver for sig længere”. Hun løftede sit hoved og så ham i øjnene. ”Er det ikke dejligt?”
”Jo”, hviskede hun.
”Og så skal vi bare ligge og hygge natten lang”, hviskede han mod hendes læber og kyssede hende langsomt. Chrizza rokkede roligt med hovedet, mens hun smilede. ”Vi har et par interviews i morgen eftermiddag, men ellers så skal jeg intet i morgen”.
”Så er det måske i morgen, jeg skal invitere dig på middag?” klukkede hun.
Han trak på skuldrene og så ned på hendes finger. ”Hvis du har lyst, skat”, svarede han roligt, mens han lod sin fingerspids glide over hendes ring. Han så hende i øjnene og smilede. ”Jeg sagde jo, den ville klæde dig, smukke”.

”Se, hvem vi har der”, fnes Georg og pegede med strakt arm mod dem, som de kom gående hånd i hånd ind på hotellets restaurant. David, Gustav og Bill sad med ryggen til, og de vendte sig om.
”Hej alle sammen”, smilede hun og vinkede et lille vink.
”Hej”, sagde de i kor.
Hun gav først David et knus. ”Havde du en god tur herned?” spurgte han.
”Tja… jo, det var helt fint… flyet var forsinket, men ellers så var det helt fint, tak”, og gav Gustav et knus. ”Har du det godt, basse?”, klukkede hun sødt og vrængede på næsen.
”Jeg er i topform”, grinte han og smilede stort til hende.
”Så har vi måske en date nede i træningsrummet senere?”, grinte hun.
Han blinkede til hende. ”Selvfølgelig, har vi da det”.
Hun mærkede Bills hånd mod sin, som hun vendte hovedet mod ham. ”Hej flotte fyr”, sagde hun lavt og så ham i øjnene. Han smilede bare og rejste sig fra bordet. ”Hvordan har stemmen det?”, spurgte hun bekymret og smilede dog alligevel, da han lagde sine arme om hende og krammede hende tæt ind til sig.
”Der har slet ikke været noget”, svarede han mod hendes øre og slap hende igen. Hun så ham i øjnene og rokkede med hovedet. Han fik hurtigt et selvsikkert smil på læben og sagde: ”Jeg har en høne, at plukke med dig”.
Georg begyndte at grine højlydt. ”Siger du til en vegetar”.
De begyndte alle at grine, og Chrizza kunne næsten ikke holde smilet nede længere. ”Er det noget alvorligt, Bill, eller kan det godt vente?”.
”Det bliver nødt til at vente, for jeg har ikke fået min daglige dosis af Chrizza kærlighed…”.
Hun vendte sig om mod Georg og smilede til ham. ”Åh, er det din tur nu?”, grinte hun og gik hen mod ham med åbne arme. ”Du har heller ikke fået noget kærlighed i lang tid, Georg”. Og hun gav ham et længere kram.
”Jeg tror, hans kærlighedsbarometer er tanket op nu”, mumlede Tom, og man kunne tydeligt høre på ham, at han ikke var speciel tilfreds med, at hans ven stod og krammede løs på hans kæreste… også selvom det bare var for sjov, hvilket Tom også godt vidste; han blev vel nok bare meget hurtigt jaloux.

De kom op på deres hotelværelse igen, og Chrizza smed sig direkte ind i sengen. Hun lukkede sine øjne og tog et dyb indånding. Hun kunne høre Tom komme imod hende, og hun mærkede, at han lagde sig oven på hende. Dog lod hun sine øjne forblive lukket, men der kom helt automatisk et smil på hendes læber.
”Åben dine øjne”, hviskede han, og hun kunne mærke, at han var tæt mod hende. Hans varme ånde mod hendes læber gjorde hende tryg, og hun følte sig godt tilpas. ”Åben dine øjne, skat”, bad han igen.
”Mhh….”, mumlede hun, da han lod sine læber ramme hendes. Hun åbnede sine øjne og smilede bare endnu mere, da hun så hans ansigt så tæt mod hendes. ”Jeg har savnet dig, skat”, hviskede hun.
”Jeg har savnet dig ligeså meget”.
Hun trak underlæben ud og fnes. ”Men tager vi så ud og spiser i morgen?”
”Det ved jeg ikke, skat? Inviterer du mig ud?”, grinte han bare og drillede lidt.
”Hr. Kaulitz… Vil du gå ud med mig i morgen?”
”Uh, jeg kan lide den måde, du omtaler mig på, skat”, sagde han hæst og blinkede til hende.
Hun grinte bare af ham, som han begyndte at flirte med hende og trak hendes bluse op, som han begyndte at kysse hendes mave. ”Det bliver der altså ikke noget af nu, skat”, forsikrede hun ham og smilede bare roligt. ”Jeg skal lige ind til Bill”.
”Nej…”.
”Jo”, nikkede hun.
Han rystede på hovedet og rynkede diskret på panden. ”Bliv hos mig i stedet, skat”, bad han og flettede sine fingre i hendes.
Der var stille i et øjeblik, og han så bare direkte ned i hendes blå øjne. Man kunne sagtens se på ham, at han ikke var særlig vild ved tanken om, at de skulle være alene igen. ”Stoler du ikke på mig, Tom?”
”Vil du ikke nok bare blive her i stedet?”, hviskede han. 

Ingen kommentarer: