onsdag, marts 23, 2011

Kapitel 182

Tom tog Chrizzas hånd i sin og lagde den mod sit hjerte. Han smilede til hende og så hende i øjnene i et øjeblik, før han sagde: ”Jeg elsker dig ubetinget” og lod sine læber ramme hendes ganske let.
”Nu er I kedelige igen”, sagde Bill sukkede og puffede til Tom, så han blev ukoncentreret.
Han slap hende hånd og vendte sig om mod Bill. ”Jeg er faktisk lige ved at have lidt kvalitets tid med min pige”, klukkede han og skulede skeptisk mod ham. Bill begyndte at grine og gik hen foran spejlet for at rette på det sidste, før de skulle ud på den røde løber. ”Piger”, grinte han og himlede med øjnene.
”Det hørte jeg godt”, sagde Bill og rakte tunge af ham.
Chrizza smilede og låste sine hænder bag hans hoved. Tom tog fat mod hendes hofteben og trak hende langsomt bagud, indtil de ramte sofa ryggen, hvor Tom støttede sig imod. ”Er du nervøs, skat?” spurgte han og rokkede hende lidt frem og tilbage.
”Mhh”, mumlede hun. ”Det ved jeg ikke… det tror jeg ikke?”.
”Det er godt, for der er heller ingenting at være nervøs over”, han smilede til hende. ”Men du er med på, at vi fortæller dem det derude?”, spurgte han stille og lod sine hænder ligge mod hendes lænd.
”Ja”, sagde hun langsomt. ”Det er nok det bedste”.
Tom nikkede og sendte hende et sødt smil. ”Jeg tror, det bliver meget bedre”. Hun rokkede med hovedet og så på Bill, der stod og så ind i spejlet over mod dem. ”Bill, du ser fjollet nok ud, du behøver ikke at gøre mere ved det”.
Chrizza grinte. ”Siger du… du ligner en julemand, skat”.
Alle begyndte at grine, og Tom gjorde også selv. ”Du er sgu da også kun ude på ballade, er du ikke?”, spurgte han og overfaldt hende.
”Ah, Tom. Lad være”, udbrød hun og vendte sig om.
”Ikke før du siger undskyld, og du lover, du kan opføre dig ordentligt”, sagde han grinende.
”Undskyld, skat”, klukkede hun. ”Hvordan skal jeg nogensinde gøre det godt igen?” Tom fik et selvsikkert smil, og han lod sin hånd glide stille ned af hendes bare lår, mens han hviskede lidt for frække og stødende ting i hendes øre. Chrizza blev helt stille og vendte sig om mod ham. ”Du er da godt nok vild, hva’?”, sagde hun lavt, smilende.
”Du kender mig, skat”, smilede han og kyssede hende blidt.

”Så er det nu, drenge og piger”, sagde David og så rundt på dem.
Gustav, Georg og Tom begyndte at grine lavt bagi, og Tom puffede til Bill. ”Han mente vist dig”, klukkede han.
Bill himlede med øjnene og slog ud efter Tom. ”Jeg hader dig”, grinte han og så hen på ham. ”Du skal sove med øjnene åbne, lillebror”, sagde han og så skulende på ham, men han havde lidt svært ved at holde masken.
”Jeg har heller ikke tænkt mig at sove i nat… jeg har andre ting at tage mig til”, sagde han og lagde forsigtigt sin hånd mod Chrizza røv, hvorefter han forsigtigt og flirtede nussede hende, mens han så med et frækt blik mod hende.
”Du er lidt for meget lige nu”, indrømmede hun og smilede til ham.
”Jeg ved det godt”, mumlede han og fortsatte med at røre hende. ”Jeg kan ikke rigtig gøre for det, tror jeg… du har gejlet mig op”. Chrizza så uskyldigt på ham. ”Det er din egen skyld”, klukkede han. ”Du kan bare lade være med at være så fræk”.
Bill fnøs og så væk. ”Tom, stop med det der pis lige nu”, sagde David seriøst. ”Det bliver en smule anderledes i dag, fordi vi var Chrizza med, og der vil være en del spørgsmål omkring alt det, der går rygter om i øjeblikket”. 
”Hm…”, mumlede Bill og rokkede med hovedet.
”Bill, du holder fast i den historie, du fortalte til Johannes B. Kerner, og Tom og Chrizza… I skal være åbne omkring jeres forhold. På den måde så kan vi undgå for mange spørgsmål og opkald senere hen”.
”Wohu”, klukkede Tom, men klappede hurtigt i, da han så Davids skarpe ansigt. ”Undskyld”, mumlede han lavt og smilede sødt og uskyldigt. ”Jeg skal nok opføre mig ordentlig nu, David”.
”Det ville også være på tide”, sagde Bill fjoget og smilede til ham.
Tom grinte og puffede til hans skulder. ”DU skal sove med øjnene åbne, lillebror”. Bill himlede med øjnene og rystede på hovedet over ham. ”Eller skulle jeg hellere sige… min søster”.
”Hvis Bill er din lillesøster, så må du altså ikke drille ham sådan”, sagde Chrizza og så klogt på Tom.
”Hm-hm, og hvorfor ikke det?”
”Fordi man må ikke drille piger, har din mor ikke lært dig det?”
Bill grinte. ”Mor har lært os, hvordan man skal behandle piger, men alligevel har Tom altid gjort det stik modsatte”. Tom vrængede bare på næsen og tog fat i Chrizza hånd, hvorefter han ignorerede Bill fuldstændig.

Chrizza havde aldrig nogensinde set så mange paparazzier og medie folk på samme sted. Det var underligt at stå foran dem, men hun prøvede at ignorere det og bare være sig selv – hun vidste jo godt, de ikke var kommet for hende, men de var her for Tokio Hotel.
Hun stod mellem Tom og Bill, og hvis hun ikke havde haft sine høje stiletter på, så ville det have set meget dumt ud med deres højdeforskel. Tom så ned på hende og smilede. Bill så  sig til siden og så smilende på dem, hvorefter han klukkede.
”Det er vildt”, hviskede hun roligt til Bill og smilede stort.
Bill lagde sin arm omkring hendes skuldre og lagde munden mod hendes øre. ”Du skal vende dig til det, skat. De er her også for din skyld”, sagde han og pegede ud mod kameraerne. Han så ned på hende og blinkede til hende.
Tom fik hendes øjnekontakt og nikkede bagud, hvor der stod en masse mediefolk med deres kameraer og mikrofoner. Hun vrængede smilende på næsen og klukkede. ”Vi står sammen”, sagde han og tog hendes hånd i sin.
Alle kameramændene med deres blinkende kameraer gik amok, og de råbte ekstra meget nu. ”Må vi få et kys? Kan vi få et billede med Tom og Chrizza? Kyyyys”, blev der råbt fra alle sider, og de så på hinanden. 
”Skal vi ikke drille?” grinte Tom og så forelsket på hende.
”Snyde?”
Han nikkede og stillede sig tæt op af hende, lagde sin ene hånd mod hendes hofte, den anden mod hendes kind, mens hun langsomt låste sine hænder bag hans hoved. De smilede til hinanden, mens deres ansigter kom tættere og tættere på hinanden.
Larmen omkring dem blev ekstrem, da de næsten snittede hinandens læber og gjorde afstanden større igen. De grinte stort og tog hinanden i hånden i stedet. Tom vinkede ud til dem alle sammen, hvorefter de alle fem gik hen til mediemenneskerne.
”Godt lavet”, sagde Georg, der gik ved siden af Tom.
”Hmm…”, grinte han bare og trak på skuldrene, hvorefter han slap Chrizzas hånd.
Hun gik om bagved og stille sig ved siden af Gustav. Han puffede diskret til hende uden at sige noget. ”Hvordan er vejret dernede?” grinte hun og så ned på ham.
”Hvis du tog dine sko af, så ville du få svaret”, klukkede hun smilende og prikkede hende i siden.
Tom så sig tilbage og rakte ud efter hendes hånd. ”Kom”, sagde han blidt, lige før de kom hen og skulle starte på alle deres mindre interviews, hvor Chrizza skulle være med til nogen af de første, hvorefter hun ville gå i forvejen ind til backstage området. Hun tog imod hans hånd, og han flettede langsomt sine fingre fint i hendes. ”Mhhh…”, mumlede han og klemte hendes hånd.

”Vi står her sammen med Tyskland mest succesfulde band, Tokio Hotel”, sagde en lille dame. ”Der har været skrevet meget om dem de seneste par dage, både fordi de er her i Verona til Festivalbar, men også fordi der er noget romance imellem arbejdet”. Kameraet førte hen mod dem, og de smilede stort. ”Hej og velkommen til Festivalbar”.
”Mange tak”, sagde Bill.
”Og velkommen til Verona, er det første gang?”
”Ja, det er vores første gang i Verona…”
”Og forhåbentlig ikke den sidste”, tilføjede Tom.
”I er her for at promovere jeres nye CD ”Scream”, har jeg ret?”
Bill nikkede. ”Ja, og så selvfølgelig for at være her i aften og holde en lille fest sammen med vores italienske fans”. Tom klukkede, og han så hen på Bill. ”Vi skal optræde i aften, og vi er nomineret til en pris”.
”Tror I, I har gode chancer for at vinde?”
”Vi er oppe imod nogle fede band, så ærligt.. nej, jeg tror ikke, vi har gode chancer”.
”Vi har aldrig gode chancer… Vi er bare heldige”, sagde Tom smilende.
Værten rokkede med hovedet og så hen på Tom. ”Der har været skrevet meget om dig og jeres undersåt Chrizza de seneste par dage”.
”Hun er ikke vores undersåt”, sagde Tom hurtigt. ”Hun er… Hun hjælper os, når vi er i studiet”.
”Du sagde i går, at du har en kæreste…”
”Ja”, nikkede han.
”Kan du udbyde lidt mere?” spurgte hun interesseret.
Tom smilede. ”Hun er en fantastisk pige, og jeg er nok gået hen og blevet meget forelsket”, svarede han kort. Bill grinte og puffede til ham. ”Ok, ja… Chrizza og jeg er kærester”, sagde han så endelig, og han kunne ikke lade være med at smile.
”Så det er officielt nu? Du danner bare med Chrizza?”
”Ja, det gør jeg”.
 ”Hvordan tror du, jeres fans vil tage det?”
”At hvad?” spurgte han.
”Hvordan tror du, jeres fans vil tage det, at du har en kæreste?”
Han tænkte kort. ”Jeg håber da, de vil tage det positivt. Jeg har endelig forelsket mig, så…”. Han trak på skuldrene og smilede uskyldigt.
”Der er selvfølgelig ikke nogen tvivl om, der vil komme noget negativt fra nogens side, men det tror jeg ikke, vil blive taget så tungt igen”, indrømmede Bill. ”Det er første gang, vi har prøvet noget lignende, men jeg håber da, fansene vil tage det positivt, ja”.
”Vi er jo almindelige mennesker ligesom dem… vi ville jo ikke blive sure, hvis de forelskede sig”, tilføjede Georg.
”Præcis”, svarede Bill kort og rokkede med hovedet.
”Hvordan har I andre det med, Tom har fundet sammen med jeres kollega?”
”Vi er kun glade på Chrizza og Toms vegne”, sagde Georg.
”Ja”, nikkede Gustav.
Tom smilede og klukkede hemmeligt. ”Smigr”, grinte han.
”Og Bill?”
”Ja, jeg er selvfølgelig også rigtig glad på min brors vegne, og jeg håber da, han kan finde ud af, at behandle hende ordentligt”, grinte han og så hen på ham. ”Ej, jeg ved, han godt han opføre sig ordentligt. Hun har trods alt været i vores lille klub i lang tid nu”.
”Men er det ikke rigtigt, I har været kærester engang?”
Han rynkede på panden. ”Tjo, tja…”, mumlede han. ”Altså, vi havde noget kørende for godt et års tid siden, men det var bare en periode… vi er bedstevenner nu, og der er intet, der kan komme imellem os… ikke engang Tom”, grinte han og puffede til ham.

Tom kom smilende ind af døren og smed sig i sofaen hos Chrizza. ”Så er den klaret”, klukkede han og lagde sit hoved på hendes skød. Han så op på hende, og hun lagde sin ene hånd mod hans bryst. Hun sagde ikke noget, men hendes smil viste, at hun var lykkelig, og Tom lagde sine hænder mod hendes. ”Jeg har læst, at man skal sige, man elsker sin kæreste mindst én gang om dagen”, sagde han lavt. ”Har jeg fortalt dig, at jeg elsker dig i dag?”
Hun smilede sødt. ”Jeg tror, du har nævnt det, ja”, klukkede hun og bøjede sig ned. ”Men det skader ikke at sige igen”.
Tom blinkede til hende. ”Jeg elsker dig”, hviskede han.
”Jeg elsker også dig, skat”, hviskede hun og kyssede ham blidt et par gange, lige indtil Georg, Gustav, Bill og David kom ind af døren og satte sig omkring dem. Tom satte sig op i sofaen og så hen på David, der så ud som om, han godt ville sige noget.
”Det var rigtig godt på den røde løber i dag, venner”, sagde han stolt. ”Du fik bragt budskabet ud, Tom. Godt! Og jeg tror ikke, der var nogen misforståelser om, at du er forelsket i Chrizza”. David så hen på Chrizza og grinte. ”Hvis du ikke vidste det, så er Tom meget forelsket i dig”.
Hun så hen mod ham og lagde sin hånd mod hans lår. ”Hø hø”, grinte han tørt og blinkede til hende. ”Jeg siger jo bare sandheden… for engangsskyld”.
”Hvor lang tid går der, før vi skal optræde?” spurgte Bill en smule utålmodigt.
”Om en halv time skal I til at gøre jer klar, men I skal først på scenen om godt en time”, forklarede David. ”Andreas kommer herud og underholder dig lidt, mens vi er væk”.
”Andreas? Kommer han… her?”
Han smilede til hende. ”Ja, han spurgte mig i går, om det var sådan, at du skulle være alene, nu hvor drengene skulle optræde, for så ville han godt komme og holde dig lidt med selskab imens”. Chrizza smilede og så hen på Tom. ”Hvis det er i orden med overmanden…”
Tom så hen på ham og trak lidt på det. ”Det er det vel… du skal jo også have det godt, skat”, sagde han lavt og lagde sin hånd mod hendes lår. ”Men hvor lang tid skal vi sådan cirka være her?” spurgte han og så igen hen på David.
”Vi tager tilbage til hotellet kort efter, I har optrådt. Vi skal med et fly i morgen tidlig, så Gustav kan komme hjem og holde fødselsdag med sin familie”. Gustav klukkede sødt og sad uroligt. ”Jeg går ud fra, I også godt vil være lidt hjemme”. 

Ingen kommentarer: