søndag, marts 20, 2011

Kapitel 181

Det bankede på døren, og Chrizza gik ud og åbnede. De var ankommet i Verona for ikke lang tid siden, og der havde ikke været en gang, hvor de ikke var blevet forfulgt af diverse paparazzier og mediefolk, der alle ville have sandheden at vide.
”Hej Bill”, sagde hun roligt og lukkede døren efter ham.
”Hej sunshine”, han smilede til hende og gik ind i stuen. ”Hvad så? Kan du klare presset?” spurgte han og blinkede til hende. Chrizza vrængede bare på næsen og stillede sig over foran ham. ”Jeg synes, du klarede det rigtig flot i dag”.
Hun trak lidt på det. ”Det var lidt akavet til tider”, indrømmede hun.
”Med Tom?”
”Hm-hm…”.
”Du vidste jo, det ville komme”, sagde han.
”Ja, men det er bare underligt at høre på, synes jeg”.
Bill nikkede og så hende i øjnene. ”Jeg tror ikke, du skal tage dig af det, Chriz. Det er hans fortid”.
”Ja”, mumlede hun og smilede til ham. ”Jeg vil ikke rode rundt i fortiden mere end højst nødvendigt”.
”Nej”, rystede han på hovedet og smilede. ”Hvor er Tom egentlig henne?”
”Han er lige i bad”, svarede hun roligt og lod sine hænder falde mod hans lår, hvor hun stillede klappede ham, som om det var trommer. Hun så ham i øjnene og smilede lidt.
”Har du fundet ud af, om du tager du med i aften?” spurgte han.
Hun tøvede kort. ”Jeg ved det ikke, Bill. Jeg synes, jeg har fået lidt for meget i dag”.
Bill klukkede. ”Du bliver nødt til at vende dig til det, skat”.
”Ja… Ja, jeg ved det godt, men jeg er nybegynder… det ved ud også godt”.
”Måske du skulle tage med”, foreslog han.
Chrizza nikkede langsomt. ”Jeg tror også, det er det, det bliver til”, sagde hun lavt og smilede.
”Hvordan har du det ellers med det hele?”
Hun trak lidt på det. ”Jeg har det faktisk godt nok”.
”Du ved godt, du kan komme til mig, hvis der er noget, ikke…”
”Tak, Bill mus”, grinte hun og krammede ham.
”Alt for dig, sunshine”, hviskede han, og hun knugede sig ind mod hans hals.

Chrizza bankede stille og roligt på badeværelsesdøren. Tom åbnede døren og stak en trutmund ud. Hun grinte og kyssede ham, hvorefter hun kunne få lov til at komme ud til ham. ”Din dumme dreng”, grinte hun og rev lidt i hans håndklæde, han havde bundet rundt om livet.
Han greb fat i hendes hånd og førte hende op af døren. ”Du må ikke kalde mig dum, skat, så bliver jeg ked af det”, sagde han lavt og trak underlæben ud, men han kunne ikke rigtig holde masken, så han måtte give op.
Tom lod sine hænder glide op under hendes bluse og op langs hendes ryg, mens hun låste sine hænder bag hans hoved. ”Jeg tager med i aften”, sagde hun og så ham i øjnene.
Han fik julelys i øjnene og smilede stort. ”Virkelig?”
”Hm-hm”, mumlede hun lavt og kyssede ham. ”Jeg vil gerne med”.
”Jeg vil også gerne have dig med, skat”, hviskede han mod hendes læber og kyssede hende.
”Bill var her lige”, sagde hun og skubbede ham væk fra hende.
”Nå, så var det ham, du snakkede med”, klukkede han. ”Jeg kunne høre, du snakkede… Jeg troede, du var ved at blive sindssyg”, grinte han og blinkede til hende.
”Det ved du jo godt, jeg er, skat”, grinte hun og satte sig op på badeværelsesbordet.
Tom stillede sig tæt op af hende, svingede hendes ben omkring sit liv, hvorefter han lod sine hænder ligge mod hendes lænd. ”Ved David godt, du tager med, skat?” spurgte han lavt, mens han roligt førte sit ansigt mod hendes.
”Din søde bror ville fortælle ham det”, klukkede hun og rev fat i en af hans dreads. ”Ikke nu, skat”, sagde hun og trak hans hoved lidt væk, så han ikke kyssede hende, for hun kunne godt mærke, hvilket humør han var i.
Tom trak underlæben ud. ”Så må jeg jo vente til i aften”, sukkede han og blinkede til hende.
”Det må du vel”, sagde hun og smilede til ham. ”Men det kan du også godt, Tom”.
”Hvor ved du det fra?”, spurgte han og førte stille sin hånd op af hendes ryg. Chrizza greb fat i hans hånd og så ham i øjnene; hun havde et smil på læben. ”Du ved godt, hvor meget jeg vil have dig lige nu, skat, og så giver du mig ikke engang lov”.
Chrizza grinte af ham og kyssede hans kind kort. ”Jeg har nogle ting, jeg skal ordne først, skat”.
”Hvad skal du?” spurgte han hurtigt.
”Jeg skal i bad, og jeg skal gør…”
”Lad mig komme med dig i bad, skat. Please…”
Hun så undrende på ham. ”Jeg vil ikke have sex med dig, Tom”, sagde hun lidt mere seriøst.
”Heller ikke hvis jeg tigger dig rigtig meget?”, spurgte han med en sød stemme. ”Please, please, please, please”, hviskede han, mens han stille rettede sit ansigt mod hendes igen. Han lod din overkrop læne over mod hendes, og hun svajede i ryggen.
”Tom…”, sagde hun lavt.

”Mhh, de første paparazzier”, sagde Tom sukkende og så ned på Chrizza. Hun trak kort på skuldrene og lod som ingenting. ”Vi skal nok klare det, skat. Vi står sammen om det her”, hviskede han mod hendes øre, hvorefter han blidt kyssede hendes tinding.
”Ja”, hviskede hun og smilede til ham.
”Er I parat til at tage af sted?” spurgte David og så rundt på dem alle.
”Jeg er her, så det er vi vel”, grinte Georg.
Bill puffede til Chrizza og blinkede til hende. ”Hvad skulle det til for, Bill?”, grinte hun og stillede sig tæt ind mod Tom. Han lagde sine arme omkring hende og stillede sig bag hende. Bill kom bare hen mod hende og stod lige foran hende og så hende direkte i øjnene. ”Dumme dreng”, klukkede hun og skubbede til ham.
”Hvem er det lige, der er mest dum her?”, spurgte han ironisk og så skeptisk på hende, som de begyndte at gå igennem lobbyen. Chrizza pegede diskret på ham. ”Hvad mig?” udbrød han og grinte igen.
”Nu må I godt opføre jer lidt ordentligt”, sagde David bagfra, da de tog i håndtaget og gik ud af hotellets hovedindgang.
Alle paparazzierne og mediefolkene råbte i kor, og der var blitz overalt. Tom blev ved med at holde Chrizza i hånden, han så ned på hende, smilede til hende og flettede sine fingre fint i hendes.
Pludselig føltes det, at der var langt hen til bilen, som skulle køre dem af sted til award showet. Chrizza vidste ikke, om hun kunne vende sig til sådan noget her med alle de billeder, der blev taget af dem, men hun ville ikke miste Tom, så hun gjorde det for dem – Hun var taget med for Toms skyld.
Foran dem holdt en stor 8-sæders vogn med dørene åbne. Tom, Georg og Chrizza satte sig ind bagerst i bilen, mens Bill og Gustav tog de midterste. Dørene blev lukket og David sagde fra forsædet:
”Det tager omkring et kvarter til showet, så skal I vente yderligere et kvarter på, det bliver jeres tur på den røde løber, hvor I derefter bliver vist ind til jeres backstage rum, hvor I kan opholde jer, indtil I skal på scenen”.
Bill nikkede forsigtigt med hovedet. ”Og Chrizza?”
”Ja?”
”Hun skal med os på den røde løber, ikke?”
David så om på hende, og hun sad med et skræmt blik. ”Det er nok en god idé… Det er synd, hvis hun skal gå alene, og desuden skal der vist også opklares nogle rygter her til aften”, sagde han og så hen på Tom, der hurtigt fik et smil på læben.
”Jeg glæder mig”, klukkede han og klemte hendes hånd tæt. Chrizza smilede bare og så ham i øjnene. ”Men alligevel synes jeg stadigvæk du er dum”. Han blinkede til hende og puffede diskret til hendes skulder.
”Åh…”, sukkede hun. ”Du ligner en julemand”, mumlede hun og så uskyldigt på hende.
”Du kan godt glemme alt om at komme til at sidde oppe på mit skød, skat. Det er kun for artige piger, og dem er du i hvert fald ikke en af”, sagde han og blinkede til hende igen. De andre begyndte at lytte lidt med til, hvad han snakkede om, og Bill vendte sig om og så meget underligt på Tom. ”Hvad?”
”Hvad snakker du om?”
”Chrizza er en uartig pige”, sagde han og skar ansigt. Bill så mærkeligt på Chrizza, der rystede på hovedet over Tom. ”Hun ville ikke have sex med mig, og hun gjorde ikke, hvad jeg sagde, hun skulle gøre…”.
”Ej, Tom, hold din mund”, udbrød hun overrasket og så på ham.
”Du rødmer, rødme-fis”, grinte han og nussede sin næse mod hendes. ”Hvorfor rødmer du, smukke dukke?”, klukkede han og så hende i øjnene, selvom han udmærket godt vidste hvorfor, men hun svarede ham ikke. ”De ved det da godt, skat”, sagde han lavt og så hen på Georg, der sad på den anden side af Chrizza.
”Jeg siger ikke noget”, skyndte han sig at sige.
Gustav begyndte at grine. ”Gustav”, sagde hun og prøvede at se hen på ham, men Tom holdt hendes hoved hen mod sig. ”Gustav, det er ikke sjovt”, sagde hun og rynkede på panden. ”Tom, slip dog”, og hun begyndte at grine.
”Vi ved jo alle sammen godt, at Tom får sin vilje i aften”, sagde Gustav klogt, og de andre gav ham ret.
”Ja, og jeg vil tage dig så hårdt, at du ikke kan gå i morgen”, sagde Tom lavere og så hende i øjnene. Det lød lidt ligesom en trussel, men det vidste de godt, det udmærket ikke var. Det var bare Toms måde at være kærlig (?) på
David rømmede lidt på sig oppe fra de forreste sæder i bilen; han vendte sig ikke om, men blev ved med at kigge ud af forruden, mens de kørte mod hallen, hvor de skulle spille. ”Det lyder da ikke særlig rart”, sagde han med en usikker stemme, og de alle sammen grinte hysterisk.

Anders: Held og lykke med den røde løber i aften, søs :-D Make me proud.
Chrizza: Mange tak, jeg falder sikkert…
Anders: Det skulle ikke undre mig, men så kender vi dig jo bare igen. Og hils drengene.
Chrizza: Det skal jeg nok gøre, og du må også hilse de gamle.
Anders: Naturligvis :-) Og vedr. dig og Tom… I har været i aviserne.
Chrizza: Årh… lad være med at mind mig om det :-*
Anders: Har det været hårdt?
Chrizza: Ja! Og det er ikke engang overstået endnu, men jeg skal nok klare det. Vi står sammen.
Anders: Det er jeg glad for at høre :-) Men vi snakkes ved engang, når du har lidt mere tid. Hør, hvornår kommer du egentlig hjem igen?
Chrizza: Åwh, savner du mig? :3 Jeg kommer hjem søndag aften.
Anders: Det ved jeg nu ikke rigtig… men godt du snart kommer hjem igen :-) Hyg dig, søster. 

Ingen kommentarer: