fredag, marts 18, 2011

Kapitel 180


Nu er det officielt; den flirtende og pige-glade guitarist fra Tokio Hotel, Tom Kaulitz har nu ikke kun forelsket sig i sit arbejde – men også i sin co. worker, Chrizza. Piger, I kom for sent; Toms hjerte er allerede fuldt besat.
Tokio Hotel er i Italien for en stund, hvor de vil promovere lidt for deres nye album ”Scream” (den engelske oversættelse af deres bedste numre fra deres to albums), mens de også laver en del interviews med spørgsmål fra deres fans.
I næste måned skal de fire Magdeburg’er af sted på deres allerførste Europa Tour, hvor de vil komme en del rundt om Frankrig, Belgien og Holland. Men hov, det er ikke det, alle snakker om i øjeblikket; Tom har en kæreste. 
I en chat på Habbo.it torsdag eftermiddag blev det gjort meget klart, at der var noget omkring snakken om, Tom havde noget kørende med Chrizza, da de blev set sammen i lobbyen på deres hotel, hvor de opholdt sig. Da spørgsmålet gik på, om de fire fyre var singler, var Tom meget tøvende, men det endte alligevel med et ja, han var single.
”Det var helt tilfældigt, at jeg så ind i lobbyen lige på det tidspunkt, hvor både Chrizza, Tom og hans bedste ven stod ved elevatoren”, siger et øjenvidende, Vale – fan af Tokio Hotel. ”Tom havde sin arm omkring hendes ryg, og da de stoppede op, kyssede de hinanden, før Tom gik tilbage til sin chat igen”.
Denne nyhed om Toms nye og unge kærlighed kom fredag eftermiddag, da Tokio Hotel var direkte i radioen, denne gang med Chrizza også. Endnu engang havde deres fans sendt dem spørgsmål, og de svarede meget perfekt og ligeud på dem alle.
”Er I alle singler?” blev der så spurgt om, og Toms tvillingebror, Bill samt Georg og Gustav svarede hurtigt ja, mens Toms tøvende ansigt kom frem igen. Denne gang blev der svaret et andet svar; ”Jeg har en kæreste”.
Erica, vært på Radio 105, hvor Tokio Hotel gæstede fredag eftermiddag. ”Jeg kunne godt mærke på Tom, at han var meget kropsnær med Chrizza under hele interviewet. De sad meget tæt, og de havde øjnekontakt op til flere gange. De var rigtig forelskede”.
Felix, vært på Radio 105, fortsætter: ”Da spørgsmålene begyndte at handle om kærlighed, var mange af dem rettet mod Tom, da han jo er en pige glad fyr, men alligevel sad han med sit kække smil på læben og snakkede selvsikkert omkring sine tidligere erobringer”.
Spørgsmål fra fan: Er det rigtig, du har været sammen med 25 piger?
Toms svar: Det er nok over nu… for at være ærlig, kan jeg ikke engang tælle dem.

Tirsdag aften gæstede Chrizza og Bill Kaulitz i Johannes B. Kerner, og da afslørede hun, at hun har en hemmelig kæreste. Dog kunne vi ikke få noget ud af hende, da vi kontaktede hende onsdag, men nu er det klart; denne hemmelige kæreste er altså Tom Kaulitz, tvillingebroderen til hendes tidligere flirt og muligvis eks kæreste.
Her tænker vi selvfølgelig tilbage til de billeder, vi bragte af Chrizza og Bill, da de tilbragte en hyggelig weekend sammen i Paris sidste vinter, hvor de kom hinanden meget nær en mørk aften foran Eiffeltårnet.
Mange fans mener, Chrizza og Bill har været kærester, og en kilde tæt på parret siger, de stadig er sammen, men efter hvad Bill udtalte sig omkring hos Johannes B. Kerner, så skulle de ikke danne par længere, men han ville ikke modsige, at de havde noget sammen dengang i Paris.
”Bill taler tit om, hvad han ser, som en drømme pige for ham. Han tror på kærlighed ved første blik, og han har prøvet det én gang”, udtaler en anonym fan. ”Han sagde i radioen, at det sødeste han havde gjort for en pige var, at tage hende med ud til et hotel og hygge sig”.
Som skrevet før tog Bill Chrizza med til Paris sidste vinter; kunne disse to historier have noget med hinanden at gøre? Efter hvad vores kilder siger, så har de haft en forhold i nogle måneder, mens andre siger, de stadig har noget kørende.
Men hvad betyder det, når hendes store kærlighed er Tom Kaulitz? Ved Bill godt, at hun går rundt og hygger med Tom i offentligheden, og er de overhovedet stadig et par – har de nogensinde været et par?
Hvis vi nu opsumerer og sætter historierne mod hinanden:
Fakta nummer 1: Bill har indrømmet, Chrizza og ham har haft noget kørende.
Fakta nummer 2: Chrizza har en kæreste.
Fakta nummer 3: Chrizza er set nusse og kysse med Tom.
Fakta nummer 4: Tom har en kæreste.
”Bill og Chrizza var her på denne restaurant, og de så meget forelskede ud”, siger en tjener fra Paris. ”Jeg serverede for dem, og de var næsten ikke til at komme i kontakt med, når de først gik i gang med at stirre ind i hinandens øjne”.
Dog kom der hurtigt efter denne udtalelse også fra en tjener, denne gang i Berlin området: ”Tom og Chrizza var meget forsigtige med deres kropssprog, og under hele middagen var der mange øjne mod dem. Da de forlod restauranten gik de meget tæt, og der var klart kærlighed imellem dem”.
Men hvad skal vi tro på? Er Toms kærlighed virkelig Chrizza og omvendt? – Vi siger ja! Har Chrizza haft et forhold med dem begge? – trekantsdrama. Men hvad mener Tom egentlig om, at sin tvillingebror har været sammen med sin nuværende kæreste? Vi prøvede at kontakte Tom selv og deres magnement, men vi kan ikke få nogle brugbare udtagelser fra dem.
Indtil da må vi nøjes med at krydse fingre for denne unge og nyblomstrende kærlighed, og vi ønsker Chrizza og Tom al held og lykke i fremtiden og tillykke med den søde forelskelse og kærlighed; må den vare længe. 

Ingen kommentarer: