fredag, januar 21, 2011

Kapitel 160

Klokken var kun omkring 9 om morgenen, da Chrizza åbnede døren forsigtigt ind til Toms værelse. Hun var lige kommet ud af badet, havde taget undertøj og en af Toms aflagte bluser på, imens hun kunne finde noget andet tøj og tage på.
Chrizza havde sovet inde hos Bill i hans seng om natten, og var derfor blevet vækket tidligt, da han skulle af sted ind til byen for at mødes med Angela, der havde inviteret ham ind og spise. Angela skulle eftersigende have nogle problemer med sine forældre igen, igen, igen…
Simone og Gordon var taget af sted til den sidste arbejdsdag før de kunne tage hjem igen og holde en velfortjent weekend sammen med Tom, Bill og Chrizza, der allerede skulle hjem igen om søndag eftermiddag, da hun skulle starte i skolen mandag morgen klokken 8.
”Godmorgen frække dukke”, kom det med en sprød stemme ovre fra sengen af. Hun smilede lidt for sig selv og sendte ham et lille smil, som hun vendte hovedet mod ham. ”Har du ikke savnet mig i nat?” spurgte han og strakte sig i sengen.
”Hm-hm…”, mumlede hun bare og bukkede sig forover for at rode lidt i hendes taske, der stod nede på gulvet.
”Jeg har savnet dig”, mumlede han lavt og gik langsomt hen mod hende. Hun rejste sig op igen og så sig tilbage. Tom stillede sig helt tæt op af hende og lagde sine arme omkring hende bagfra, mens han kyssede hendes hals blidt og forførende. ”Du ved godt, jeg ikke kan lide at se dig med mit tøj på, ikke?”, klukkede han lavt og bevægede stille sine hænder ned ad hendes mave.
”Hvorfor?” drillede hun. Han lagde sine hænder ind under t-shirten og trak den langsomt op af hendes mave.
”Du ved godt hvorfor”, hviskede han.
Hun fnes lidt. ”Så må du jo fortælle mig, hvilket af mit tøj du så vil se mig i”.
”Hvem siger, du overhovedet skal have tøj på?” spurgte han forførende, mens hun lagde sit hoved tilbage mod hans skulder.
”Nåå…”, mumlede hun lavt.
”Hm-hm skat… det må jeg jo lige se på”, hviskede han og trak t-shirten over hendes hoved. Chrizza klukkede lidt, da han vendte hende om og trak hende med over til sengen. Han skubbede hende ned i sengen og smilede sødt til hende, som han stod der foran hende og så meget tilfreds ud. ”Mhh…”, hviskede han og lagde sig oven på hende.
”Er jeg godkendt?” klukkede hun roligt og lagde sine hænder mod hans skulderblade, som hun lå og markerede lidt med sin pegefingerspids.
Han kyssede hende blidt på munden og blev ved i nogle minutter. ”Du ved godt, hvad jeg er ude på, ikke?” spurgte han så og begyndte at kysse hendes hals blidt – på det forbudte sted. Da hun ikke svarede ham, så han hende i øjnene og smilede. ”Vil du?”
Chrizza svarede stadig ikke men fik bare et lille smil på hendes læber, der udviklede sig til et større og større smil. Hun pressede sine læber mod hans, og efterhånden som minutterne gik, blev det vildere og vildere med dem, men alligevel forholdte de sig roligt.
”Du må ikke sammenligne mig”, hviskede hun forsigtigt og så usikkert i hans øjne.
”Det kunne jeg aldrig finde på, skat”. Hun smilede og kyssede ham. ”Jeg tænker kun på dig og mig nu… og forevigt… og vi skal have det bedste sex nu”, hviskede han og blinkede forførende til hende.

”Åwh skat”, sukkede han og trak hende tæt ind til sig. ”Du aner ikke, hvor meget jeg havde brug for det der”, klukkede han og smilede til hende. ”Jeg… elsker… DIG”, smilede han og kyssede hendes pande.
Chrizza grinte og fumlede sig ud af hans favn. ”Jeg er ked af, jeg lod dig vente så længe, skat”, sagde hun lavt og trak underlæben lidt ud.
”Det skal du ikke tænke på, skat. Det var det bedste sex, jeg nogensinde har fået”, smilede han og flettede sine fingre fint ind i hendes.
”Det skal du jo sige”, mumlede hun og så ham i øjnene.
”Nej, jeg mener det faktisk… nu må du tro på mig”, smilede han. ”Jeg vil ikke snakke om alle de piger, jeg har været sammen med… men jeg har aldrig elsket på denne her måde… jeg har aldrig haft følelser med i det”.
Chrizza vrængede en smule på næsen. ”Hvor er det klamt”, sagde hun lavt og skar ansigt. Tom grinte bare og lænede sig over mod hende. ”Du er virkelig ucharmerende, når den side kommer frem i dig, Tom”, indrømmede hun.
”Jeg er ikke sådan mere… takket være dig, skat”, smilede han og kyssede hende blidt. ”Og tak…”, hun så uforstående på ham, ”Jeg ved godt, jeg har presset på, men hvis jeg vidste, det ville være sådan her, kunne jeg have ventet i al evighed”, og da hun skulle til at svare ham: ”Vær sød ikke at lade mig vente i 3 måneder til at få sex igen, skat, det er ikke til at holde ud”, tilføjede han hurtigt.
Hun begyndte at grine stille af ham, mens hun lagde sig hen til ham igen. ”Bare rolig, skat”, smilede hun og kærtegnede hans ansigt. ”Jeg vil have et normalt forhold med dig… og du skal sige til, når du har nogle behov og regler, ligesom jeg skal have lov til at sige behov og regler”.
Tom nikkede roligt og smilede sødt, når han så hende i øjnene. ”Ej, jeg føler virkelig, jeg misbruger de ord, men det er det, jeg føler… jeg elsker dig virkelig, Chrizza”, indrømmede han og kyssede hende en enkelt gang.
”Jeg elsker dig”, hviskede hun mod hans læber.

Bill: Sunshine, har du ikke lyst til at tage med in til Berlin og bruge – skal vi sige – 3 timer på at holde mig i hånden i morgen? :-*
Chrizza: Hvad skal vi lave derinde? :-)
Bill: Jeg er måske kommet til at bestille en tid til en ny tatovering. Haha, ups. Kom nu, skat! Det vil blive så fedt, jeg mener det.
Chrizza: HVAD!? :O
Bill: Ja? Det er en fødselsdagsgave til mig selv så… Kom nu, det kunne være så rart, hvis du tog med mig… Andreas har en date med Silja, og Tom gider ikke, det ved jeg allerede uden at have spurgt ham.
Chrizza: Og så skal det lige gå ud over mig?
Bill: Du er min bedste veninde, skat. Har du glemt den der gode, gamle sang der? ”That’s what friends are for” :-D
Chrizza: Bill, du er ikke rigtig klog!
Bill: Jeg bliver 18 om 2 uger, jeg bliver nødt til at gøre et eller andet, der kan gå mig til at føle mig bare en lille smule voksen. Hvad er bedre end en tatovering, der minder mig om det? :-D
Chrizza: Jeg ved ikke? Et KØREKORT måske?
Bill: Vi snakker om det, når jeg kommer hjem, skat. Du vil ikke fortryde det, I promise :-*

”Din bror skal have en ny tatovering i morgen, Tom”, sagde hun lavt og lagde sin mobil fra sig. ”Han er ikke rigtig klog”, mumlede hun bare og krøb tæt ind til ham igen.  
”Hm-hm…”, mumlede han bare og kyssede hendes kind.
De var endnu ikke stået op eller fået tøj på fra deres lille elskovsleg tidligere på formiddagen, og nu var det godt en time siden, men de orkede ikke at stå op. De lå så godt der i sengen i hinandens arme, mens de roligt nussede hinanden og havde det rigtig godt i hinandens nærvær.
”Skal I ikke have lavet en tatovering sammen?” spurgte hun.
Han blev stum for et øjeblik og begyndte så at nusse hende igen. ”Jeg vil ikke udsætte mig selv for den smerte… Det er kun Bill, der er dum nok til at gøre sådan noget”, mumlede han mod hendes kind.
Chrizza klukkede stille. ”Du ændrer din mening, det er jeg sikker på… en eller anden dag så bliver du sådan en hardcore type med piercinger og tatoveringer overalt”, grinte hun og så hen på ham.
”Snakker vi om mig her?” grinte han.
”Tror du ikke?”
Han kyssede hendes næsetip og klemte hende tæt. ”Du er ikke rigtig klog, skat”, hviskede han bare og klukkede sødt mod hendes kind. ”Måske skal vi have lavet noget sammen, det ved jeg ikke… men smerte”, han sukkede, ”Jeg kan ikke holde det ud”.

Omkring en time efter, lå de stadig i sengen og nussede. Tom satte sig op i sengen og lod sin hånd glide langsomt ned ad hendes bryst og mave. ”Jeg har virkelig ikke lyst til at rejse mig, skat… men jeg bliver nødt til at gå i bad”, sagde han lavt og så hende i øjnene.
”Jeg går ingen vegne”, smilede hun og tog sin hånd i hans.
Han lagde sin overkrop ned over hende og smilede. ”Hvordan kan jeg være sikker på?”
”Fordi det er meningen, du skal stole på mig”, klukkede hun og kyssede hans næsetip en enkelt gang. ”Eller…”
Tom afbrød hende: ”Ellers kan du gå med mig, skat”, smilede han og blinkede til hende. ”Så låner vi badekaret”, tilføjede han og kyssede hendes hals. ”Hmm…”, mumlede han og så hende i øjnene igen. ”Hvad siger du til det?”
”Ok”, smilede hun og skubbede ham blidt ned fra sig, hvorefter hun tog det lagen, de havde rundt om sig og rejste sig fra sengen.
”Åh, hvor er du ond”, grinte han og sprang op af sengen. Hun viklede det hurtigt rundt om sig og løb ud fra værelset med en nøgen Tom lige i hælende. ”Kom så her, skat”, klukkede han, mens han løb efter hende.
Chrizza stoppede pludselig op og vendte sig om mod ham, så han løb lige ind i hende. ”Haha, du er helt nøgen”, klukkede hun og vrængede sødt på næsen af ham.
”Det ville du også være, hvis du ikke var så egoistisk og tage lagnet for dig selv”, grinte han og stillede sig helt tæt op af hende. Han viklede sine hænder ind under landet og lagde sine hænder mod hendes røv. Chrizza smilede bare til ham og lagde sine arme omkring ham, så han også fik lagnet omkring sig. ”Åwh, det var sødt af dig, skat”, grinte han og kyssede hendes hals intenst.
”Hmm…”, sukkede hun og lukkede øjnene.
Tom tog fat rundt om hendes ben og løftede hende op til sig, hun svingede sine ben omkring hans mave, mens han gik ud på badeværelset. Han lukkede døren efter dem, hvorefter han satte hende ned på badeværelsesbordet, mens han tændte for vandet i badekaret.
”Jeg kan bare ikke få nok af dig”, hviskede han og stillede sig helt tæt op af hende, igen svingede hun sine ben omkring ham, mens han holdt om hende.
Efter nogle minutter blev deres kys mere og mere intense, og man kunne efterhånden godt se på det hele, hvad det førte til. Først var det sex på land, hvorefter de bevægede sig ned i badekaret, der efterhånden var ved at blive fyldt godt op. Thank God, de var alene hjemme…

”Har I haft en god dag?” spurgte Simone muntert over deres gode humør, da hun kom hjem fra arbejde få timer senere. Tom og Chrizza kiggede bare på hinanden og smilede sødt. ”I virker så glade, det er dejligt at se”.
”Vi har også haft en rigtig skøn og dejlig dag”, svarede Tom så og trak Chrizza med op fra sofaen. De gik ud i køkkenet, hvor Simone nu stod og tømte opvaskemaskinen.
”Hvad har I så lavet?” spurgte hun nysgerrigt og smilede til dem. De så på hinanden og kunne ikke lade være med at grine stille. ”Åh”, smilede hun og vidste godt, hvad det var, de ikke helt ville fortælle.
”Ja, mor… Dét”, sagde Tom og følte sig for første gang en smule genert over emnet sex.
Tom smilede bare og aede hende blidt på kinden. ”Mor, du ved godt, Bill skal have lavet tatovering i morgen, ikke?” spurgte Tom og satte sig ved spisebordet.
Simone så tilbage og kiggede seriøst på ham. ”I morgen?”
”Hm-hm…”
Hun himlede med øjnene og rystede på hovedet. ”Nå, men det må han også selv om… Jeg bestemmer jo snart ikke over jer mere”, svarede hun og trak på skuldrene.
”Så du bliver ikke sur denne gang?” spurgte han storsmilende.
Simone grinte. ”Nej… Nu ved jeg det jo i forvejen”.
”Hvad er der sket?” spurgte Chrizza nysgerrig og så skiftevis på Tom og Simone.
Tom overgav sig og begyndte: ”Den stjerne Bill har nede på hoften”, hun nikkede, ”Mor vidste ikke, han skulle have den lavet…”
”Jeg blev meget… overrasket, da han kom hjem og viste mig den”, tilføjede hun.
Chrizza fik store øjne. ”Havde du ikke givet ham lov til det?”
”Nej”.
”Men hvordan kunne han så få den lavet?”
Tom tog hendes hånd og smilede. ”Der er ikke nogen, der siger nej til Bill”, grinte han bare og klemte hendes hånd tæt. Chrizza smilede og rokkede lidt med hovedet. ”Tager du med ham derind i morgen så?” spurgte han.
”Ja, det regner jeg lidt med”.
Han nikkede og trak på skuldrene. ”Så længe jeg ikke skal sidde og se Bill få stukket 1000 nåle ind i sig, så er det helt fint med mig, skat”. Han grinte. ”Jeg foretrækker bare at høre på ham genfortælle smerten, i stedet for at være der imens den bliver påført”.

Der blev banket på døren, og Bill stak hovedet ind. ”Hej”, smilede han og så hen i sengen, hvor Tom og Chrizza sad og så film.
”Hej bedste ven”, klukkede hun og vinkede ham over.
”Må jeg komme ind?” spurgte han forsigtigt.
”Kom ind”, sagde Tom, hvorefter han satte filmen på pause og rejste sig lidt mere op i sengen, så Bill kunne sidde i fodenden, hvis han følte for det. ”Jeg hører, du skal være kriminel igen i morgen”, grinte Tom.
Bill trak lidt på skuldrene. ”Du kan jo bare tage med og være kriminel sammen med mig”, foreslog han og så uskyldigt på sin bror.
”Nej tak”.
Han så hen på Chrizza. ”Du tager med, ikke?”
”Jo”.
”Fedt, mange tak”, smilede han og rokkede lidt fra den ene side til den anden.
Hun så lidt undrende på ham i et kort øjeblik. ”Men jeg forstår ikke, hvorfor du ikke vil tage dit kørekort først… Det er da mere et minde for at blive 18 år, Bill… Du kan jo altid få lavet en tatovering”.
”Jeg kan også altid få mit kørekort”, svarede han klogt.
Tom sukkede dybt. ”Jeg ville ønske, vi kunne nået at have fået vores kørekort til vores fødselsdag – det kunne have været sådan en fed entre”, klukkede han og så hen på Bill, der bare sad og nikkede ivrigt. ”Vi skal have det kørekort så snart vi bliver 18!” sagde Tom og så seriøst på Tom.
”Uh, så skal I også ud og investere i nogle lækre biler…”, klukkede hun.
Tom tog hendes hånd og smilede til hende. ”Nu skal vi lige bestå først, ikke?” grinte han.
”Tvivler du på dine egne køre evner, Tom?” Han puffede til hende og rakte tunge. ”Hov, nu er det vist min tur til at sladre, hva’?” grinte hun og kravlede væk fra Tom og satte sig over ved siden af Bill i stedet. 

Ingen kommentarer: