torsdag, november 25, 2010

Kapitel 136

Tom stak hovedet ind i stuen, hvor hun sad og skrev på sin mobil. ”Du bliver og spiser, ikke?” spurgte Tom forsigtigt og smilede til hende.
”Ja”, svarede Bill for hende og kom gående ud fra gangen. ”Jeg går over til Andreas nu, og så finder vi noget mad, når jeg kommer tilbage igen”. Chrizza rokkede med hovedet og smilede til Bill. Han gik over mod hende og lagde sin hånd under hendes hage. ”Så har jeg en ting til dig, når jeg kommer tilbage”, klukkede han sødt og skyndte sig ud af stuen igen.
”Og så har jeg en lille ting til dig”, gentog Tom fjoget og skar ansigt.
”Tom”, bad hun roligt og rystede diskret på hovedet over ham.
Han fnøs hånligt og smed sig ned i sofaen. Han lagde hovedet mod hendes skød og tog hendes mobil ud af hænderne på hende. ”Jeg vil også give dig et eller andet… men jeg har ikke noget”, mumlede han lavt og trak underlæben ud.
”Du kunne starte med at give mig min mobil”, grinte hun og rakte ud efter hendes mobil i hans hænder, men han tog sin hånd til sig.
”Nu er vi endelig alene, så skal du da ikke sidde og skrive med God-knows-who”, grinte han og satte sig op.
”Derfor kan du da stadig godt give mig den”, og rakte endnu engang ud efter den.
”Nej”, drillede han og løb ud i haven.
”Ej, hvor er du ikke fair nu”, grinte hun og løb efter ham.
Han stoppede op og vendte sig om mod hende. ”Hvad får jeg for at give dig den?” spurgte han og holdt den højt oppe i vejret, sådan at hun ikke kunne nå den, selv hvis hun begyndte at hoppe op efter den. Hun sukkede dybt og skulede til ham, men endte op med at give det et lille forsøg, men hun kunne altså ikke nå det. ”Jeg skal bare havde af vide, hvad du vil give for den, skat”, klukkede han og blinkede til hende.
”Hvad vil du have?” spurgte hun.
”Lad mig høre, hvad du har at tilbyde”, grinte han og blev ved med at holde den højt. Hun sagde ikke noget, men sendte ham bare et flirtende blik, mens hun stille lagde sine hænder om ham og ned i hans baglommer. ”Åh åh”, grinte han lavt og pressede sig op mod hende.
”Ja”, hviskede hun og lagde hovedet mod hans hals, som hun blidt kyssede og banede sig vej op til hans øre, som hun bed i. Hun kunne mærke, hvordan hans arme så småt begyndte at falde den og tage fat rundt om hende, mens hun var i gang med sin afledningsmanøvre. Hun hørte ham sige nogle små støn, og hun kunne godt mærke på situationen, at hvis hun ikke snart stoppede, så ville hun fortryde det senere. Så derfor trådte hun et lille skridt tilbage og så må Tom, der kiggede meget tændt tilbage på hende.
”Du må ikke stoppe”, bad han og trak hende tilbage til sig igen.
”Tom, jeg kan mærke, du bliver tændt af det”, sagde hun lavt og tog fat i hans hånd.
Han fulgte efter hende indenfor. ”Kom med”, sagde han lavt og førte an. ”Der er noget, jeg gerne vil prøve”, og åbnede døren ind til sit værelse. Hun så skeptisk på ham, da han lukkede og låste døren efter dem.
”Jeg vil ikke have sex med dig”, slog hun fast og smilede forsigtigt til ham.
Han klukkede og trak på skuldrene. ”Det skal vi heller ikke, bare rolig. Jeg vil bare godt teste noget af”, sagde han lavt og satte hende over på sengen.
”Hvad skal jeg?” spurgte hun usikkert.
”Læg dig ned”, bad han og smilede til hende, og hun gjorde, hvad han sagde. ”Jeg har ikke prøvet det her med nogen anden, og jeg håber, det vil lade sig gøre”, sagde han lavt, og trak sin bluse over hovedet.
”Du skal ikke til at smide tøjet foran mig”, sagde hun og satte sig hurtigt op i sengen.
Tom grinte og gik over til hende. ”Det gør jeg heller ikke”, smilede han og kyssede hende blidt, hvorefter han lagde sig om på den anden side af hende. ”Jeg…” sagde han og kyssede hende igen. Han så hende i øjnene og opgav hans sætning. ”Bare kys mig, skat”, smilede han og pressede igen sine læber mod hendes, der blev til små, længere, blide kys og nogle forsigtige berøringer her og der.

Døren gik ude i gangen. Det gav et sæt i dem begge to, og de kunne ikke lade være med at smile over det. De havde glemt al tid og sted, de lå bare og svømmede rundt inde i deres egen lille boble.
”Jeg kommer lige om lidt”, sagde han lavt og kyssede hende en sidste gang, før hun hurtigt smuttede ud af værelset og ud i gangen, hvor Bill og Andreas stod. Tom derimod flød ud i sengen, mens han lå og smilede med øjnene lukket tilfredst. Han kunne ikke have det bedre lige nu. Den halve time sammen med Chrizza, hvor de havde ligget der i sengen, havde været guld værd.
”Chrizza, min gudinde så smuk”, sagde Andreas poetisk og krammede hende tæt ind til sig.
”Hej skat”, grinte hun og smilede til ham.
”Hvor er Tom henne?” spurgte Bill og kiggede rundt, mens de gik ind i stuen.
Nu måtte hun tænke hurtigt. Hun kunne ikke sige sandheden om, han skulle køle ned, ellers ville de bare blive opdaget endnu hurtigere, og desuden hvis de så ham, som han så ud lige nu, ville de også godt kunne gætte, hvad de havde lavet… eller hvad de havde haft testet.
”Han er lige ved at skifte bluse”, løj hun troværdigt og lagde armen om siden på Andreas.
Han gengældte og smilede ned til hende. ”Det lyder jo meget som Tom, ja”, grinte han og så hen på Bill, der kiggede skeptisk på hende. ”Hvad sker der?” spurgte Andreas forvirret og kiggede skiftevis på hende og Bill.
”Tom og Chrizza har sovet sammen i nat”, sagde han og skulede til hende. ”Bandit”, grinte han og blinkede til hende.
Chrizza himlede med øjnene og sukkede skeptisk. ”Det har vi snakket om, Bill. Der skete ikke noget”, fastslog hun og nikkede ivrigt.
”Hvorfor har I sovet sammen?” spurgte Andreas forvirret.
”Vi var til den samme fest, og så bad jeg Tom om at følge mig hjem”. Hun så op på Andreas, der viste et nysgerrigt udtryk, som om han ville vide mere. ”Ja… og så faldt han i søvn i min seng?”, klukkede hun og trak let på skuldrene.
”Og…”
”Så vågnede jeg med ham i morges, ikke andet?” sagde hun og smilede sødt til ham.
Andreas smilte selvsikkert til hende, mens han stille bevægede sin arm op og ned ad hendes ribben. ”Er I kærester?” spurgte han sødt.
”Nej”, svarede hun kort. ”Det er vi ikke”.
Han trak underlæben ud og spillede ked af det. ”Så er der bare mere chance for mig”, grinte han og puffede kærligt til hende.
”Det er lige det, der er, min drømmeprins”, klukkede hun sødt og sendte ham et lille kys gennem den sommerlune luft mellem dem.

”Mor og Gordon kommer hjem fra sommerhus i morgen engang, så hvis du har lyst til at blive, så kan du bare sove inde i deres seng”, sagde Bill og smilede sødt til hende. Chrizza rokkede overvejende med hovedet. ”Jeg synes, du skulle blive i nat”, tilføjede han og nikkede afsluttende.
”Nå, så det synes du alligevel?” klukkede hun og smilede til ham.
”Ja”.
Hun puffede til ham og skubbede ham ned i sofaen. ”Så kan det da godt være, jeg bliver”, smilede hun og satte sig tæt op af ham, hvorefter han lagde sin arm omkring hende.
”Vi skal øve til vores små live shows i morgen, kommer du med?” spurgte han og nussede hendes hår.
”Må jeg?”
Han nikkede ivrigt med hovedet og sendte hende et smil. ”Det kunne være smadder hyggeligt”, klukkede han lavt og trak genert på skuldrene.
”Jamen, det vil jeg så gerne”, svarede hun og lagde hovedet mod hans skulder.
Han sukkede diskret og bed sig i læben. ”Hvor længe skal du være væk?” spurgte han lavt.
”3 uger”, mumlede hun og så ham i øjnene. Bill vrængede på næsen. ”Jeg lover, jeg kommer ned til jer igen, når jeg kommer hjem igen”, tilføjede hun og smilede lidt. ”Jeg starter først i midten af august, så der er masser af tid”.
”Hvad så med touren?” spurgte han.
”Ja?”
”Kommer du der?”
”Er det ikke først i september?”
”Oktober”, rettede han hende og fniste. ”Kommer du?”
Chrizza trak på skuldrene. ”Jeg ved det ikke, Bill. Jeg har skolen, men jeg vil rigtig gerne være til nogle de af shows”.
”Der er en uge, hvor vi er i Frankrig hele ugen. Kan du ikke se, om du ikke kan holde fri der?” spurgte han tiggende og viste sine bedste hundeøjne.
”Hvorfor det?” klukkede hun.
”Jeg vil så gerne vise dig Frankrig”, smilede han sødt og kærtegnede hendes kind. Chrizza trak underlæben ud og smilede sødt til ham. ”Jeg mener det, skat. Jeg vil rigtig gerne”, sagde han lavt og rokkede med hovedet.
”Hvad vil du godt?” spurgte Tom nysgerrigt, da han trådte ind til dem i stuen.
”Give dig en på hovedet”, mukkede Bill og skulede sarkastisk til ham.
Tom smed sig i sofaen ved siden af dem. ”Pyh, godt jeg ikke er den eneste, der føler for at gøre det”, sagde han og smilede sødt til Chrizza. ”Sover du her?” spurgte han og ignorerede Bill fuldstændig.
”Ja”.
”Hos mig?” klukkede han og sendte Bill et hurtigt blik.
”Nej, dumme”, grinte hun og slog kærligt ud efter ham.
”Hvor så? Du skal ikke sove på sofaen, for så må du altså godt låne min seng”, sagde han hurtigt.
Hun fnes og smilede. ”Jeg sover i dine forældres seng”.

Ingen kommentarer: