onsdag, november 03, 2010

Groupies bleiben nicht zum Frühstück - af Chrizza.

Denne historie er skrevet af Chrizza i anledning af en dansk stil, hun skulle skrive i 10. klasse. Stilen skulle slutte uventet, og det kan man da sige, denne historie gør ... Hvis I vil vide kommentarer og karakter, må I henvende jer til hende, da jeg ikke ønsker at offentligegøre det her og nu. Enjoy :-D


Det var lørdag aften, den perfekte aften til at gå ud. Det var ikke en hvilken som helst lørdag. Nej, det var den første lørdag i måneden, det vil sige, der var lige kommet en god sum penge ind på min konto, og det skulle da selvfølgelig fejres med en god tur i byen sammen med pigerne og drengene.
”Urgh”, udbrød jeg og slog hurtigt øjnene op. Jeg kiggede rundt på mit værelse og så hen på 3 af mine veninder, der stod og gjorde sig klar foran spejlet.
Julie kiggede sig tilbage og smilede til mig, mens hun gik langsomt hen mod mig. ”Du faldt i søvn. Klokken er 8, du bør gøre dig klar”. Jeg sagde ikke noget, men nikkede bare, mens jeg rejste mig fra sengen. Jeg tog mig til hovedet og rystede det sagte. ”Er du ok?” spurgte hun og lagde en hånd mod min ryg.
”Jeg havde mareridt”, stønnede jeg og sukkede dybt.
Mine to andre veninder, Mathilde og Simone vendte sig om og kiggede bekymret på mig. ”Casper igen?” spurgte Mathilde bekymret. Jeg nikkede. ”Urgh”, gøs hun og vendte sig om mod spejlet igen.
Simone gik langsomt hen mod mig og lagde beroligende sine arme om mig. ”Jeg skulle have været taget herover alligevel”, sagde hun lavt og knugede sit hoved mod min hals.
”Stop, Simone. Det var min egen skyld… du skal ikke bekymre dig over det mere”, bad jeg og kiggede hende i øjnene. ”Det er 3 år siden. Du skal ikke tænke over det”, smilede jeg halvt og lod en hånd glide igennem hendes korte, sorte hår.
”Men alligevel…”, mumlede hun og trak tungt på skuldrene.
Jeg smilede til hende og gav hende et hurtigt kram. ”Hjælp mig med at blive lækker”, fnes jeg og kiggede rundt på mine veninder, der bare kiggede smilende på mig uden at gøre noget. ”Hallo, hjælp tak”.
De kiggede kort på hinanden, da Mathilde sagde: ”Du er lækker, som du er”. Jeg himlede med øjnene og skar ansigt af hende. ”Ej, kom her”, klukkede hun og vinkede mig hen til hende. ”Vil du have løst hår?” spurgte hun og hev min elastik ud af håret.
”You’re the boss”.

Vi kom ind på clubben ved en halv 11 tiden, og det var allerede fyldt med mennesker. Godt, vi var på gæstelisten. Eller havde vi da aldrig haft en levende chance for at komme ind. Det var Julies kæreste, der havde fået os skrevet op på gæstelisten, da han kendte en, der arbejdede på clubben. Han havde så godt nok fri, da han selv skulle være med til at feste, nu når vi alle var samlet igen.
Vi havde fået et bord nede i blandt alle VIP’erne. Det var super fedt, og vi førte os frem; nogle mere end andre. Jeg havde det nu allerbedst med bare at være i baggrunden, men det mente de andre ikke, jeg skulle. De jokede om mig og fik mig i rigtig godt humør, som de nu ellers også plejede. Jeg havde savnet at være samlet os alle sammen, det var efterhånden længe siden, vi havde været det.
Der var en masse nede i VIP rummet. Heldigvis havde vi vores egen bar, men dansegulvet delte vi med de ”normale gæster”. Vores selskab brugte mange penge oppe i baren. Det var fedt at kunne bruge sine velfortjente penge på sig selv, og på noget man havde sparet op til de sidste par vagter.
Julie spurgte, om jeg ville med op i baren for at købe noget mere at drikke. Jeg trængte alligevel også til at strække mine ben, så vi gik op og stillede os ved baren, hvor en masse mennesker stod og hyggede sig. Julie tog mig i hånden og hviskede: ”Du må ikke kigge med det samme, men ham gutten, der står til højre, kigger labert på dig”. Hun smilede til mig og nikkede over mod ham som tegn på, jeg godt måtte kigge over mod ham.
Ganske rigtigt, der var en, der stod og kiggede på mig. Jeg fik øjenkontakt med ham, og han begyndte at smile til mig. Jeg smilte tilbage og kiggede hen i baren, hvor det nu var blevet vores tur.
Halvanden time senere var det igen tid til at få fyldt glassene op, og denne gang gik Julies kæreste, Simon, med op til baren. Der var endnu flere oppe ved baren nu, og det var svært at se, hvem der stod i kø, og hvem der ikke gjorde. Vi stillede os op bag nogen, der lignede, de skulle have deres glas fyldt op, da de begge stod med tomme glas i hånden.
Jeg kunne godt mærke på min balance, at jeg havde fået alkohol ind i blodet, men jeg kunne sagtens håndtere det på mine høje stiletter. Det havde egentlig aldrig været et problem, heldigvis, for jeg havde altid været lille, så sådan nogle høje stiletter havde altid været den bedste opfindelse efter min mening.
Jeg kiggede hen på Julie og Simone, der stod og holdt op hinanden. Hvor var de dog søde. Julie behøvede egentlig ikke at have stiletter på, men havde det nu alligevel. Jeg havde altid syntes, de passet godt sammen, men det havde de så først fundet ud af efter at have flirtet lidt i godt halvanden år.
Julie så at jeg stod og kiggede på dem og trak mig hen til dem. De lagde begge armen om mig og smilede til mig. ”Vi skal altså have fundet en dreng til dig”, jokede Simon, der godt vidste, at jeg ikke var interesseret… på en eller anden måde.
”Der er en, der har en godt øje til hende”, smilede Julie og puffede lidt til mig.
”Uhhh”, udbrød han og vrikkede med øjenbrynene. Jeg viklede mig ud af deres greb og vendte mig med ryggen til dem. ”Jeg vil høre mere”, grinte Simon og stillede sig op ved siden af mig.
”Der er ikke mere at sige”, fnes jeg og skulede til Julie bag mig.
Hun kilede mig i siden og kyssede mit hår. ”Jeg fortæller dig senere, skat”, sagde Julie til Simon og lagde armen og mig. ”Jeg driller bare”, klukkede hun og smilede til mig. Jeg rokkede med hovedet og gengældte hendes smil.
Køen blev mindre og det var snart vores tur. De få personer, der stod foran os, vendte sig om mod os, og jeg kiggede op på dem. Det var ham drengen fra tidligere. Jeg troede ikke Julie havde set det, men det fandt jeg ud af, hun havde, da hun skubbede mig blidt fremad mod ham. Han smilede til mig og kiggede kort ned i jorden, før han så mig i øjnene igen.
”I må godt komme foran”, sagde han og pegede hen på baren, hvor der ikke var nogen foran dem.
Uden at tøve takkede Julie og smuttede op til baren og bestille, hvad vi skulle have. Jeg blev stående bag dem, hængt fast i hans blik, indtil Julie råbte tilbage til mig: ”Chriz, kom nu”.
Jeg kiggede hen på hende og nikkede. Jeg gik imellem ham og hans venner, han stod sammen med. Jeg vendte mig om mod dem og smilede til ham. ”Tak”, sagde jeg og vendte mig om mod baren igen. Jeg stillede mit glas på disken og hørte egentlig ikke efter, hvad Julie bestilte til mig. Jeg stod bare i mine egne tanker. Hvor var han dog sød, tænkte jeg og smilede skævt.
Da vi gik fra baren igen, kunne jeg mærke, han rakte ud efter min hånd. Jeg stoppede op og kiggede tilbage på ham. Han smilede, slap min hånd igen og forlod sine venner, der nu var ved at bestille. Han stillede sig foran mig og bed sig i underlæben. ”Hej”, sagde han så og trak på skuldrene. ”Har du et øjeblik?” spurgte han hurtigt.
Jeg kiggede tilbage til vores bord og tilbage på ham igen. ”Ja… Ja, det har jeg”.
”Fedt”, fnes han og kiggede lidt ned i gulvet. ”Øhm…. Jeg synes, du er rigtig køn”, sagde han mod mit øre, da musikken var blevet lige en tak for høj til at kunne snakke normalt sammen. Jeg kunne mærke, hvordan jeg så småt rødmede og kiggede væk fra ham. Han grinte og lagde sin hånd mod min kind og vendte mit hoved mod ham igen.
”Jeg er måske lidt genert”, klukkede jeg og kiggede ham i øjnene. Woah, tænkte jeg bare og hang fast i de smukke, brune øjne.
Han kærtegnede kort min kind, hvorefter hans venner kom hen til os. ”Skal du med ned igen?” spurgte den ene og kiggede hen på mig.
”Naaa… Jeg bliver lidt…”, svarede han og kiggede på mig. ”Hvis det er ok med dig, selvfølgelig”. Jeg nikkede og smilede til ham.
Den anden af hans venner rakte ham et glas og puffede opmuntrende til ham. ”God fangst”, sagde han mod hans øre, så jeg ikke kunne høre det.
”Tak… og gå så”, grinte han og himlede med øjnene over sine venner. ”De er sådan lidt… du ved…”
Jeg nikkede. ”Det er fint nok”.
”Nå… men skål”, grinte han og løftede sit glas.
”Skål”, sagde jeg smilende og tog en tår af min drink. Jeg vrængede på næsen og satte mit glas fra mig. Jeg kunne ikke engang få det ned, så ulækkert var det.
”Hvad sker der?” spurgte han og lagde en hånd på min lænd. Jeg vrængede på næsen igen og rystede diskret på mit hoved. ”Kom med mig”, sagde han hurtigt og tog fat i min hånd. Uh, nogle store hænder, tænkte jeg og slappede lidt mere af, da han førte mig igennem hele VIP lokalet og ud på toiletterne.
Der var ingen mennesker derude, så han trak mig med ind i en af båsene og låste døren efter sig. Jeg satte mig ned på hug og spyttede det ud i toilettet. Jeg kunne mærke, at han holdt mit hår med sin ene hånd for mig, så det ikke ville komme i ulejligheder med det hele. Han satte sig ned på hug ved siden af mig og slap mit hår. ”Tak”, mumlede jeg og følte mig en smule dum.
”Her”, han rakte mig sin drink og smilede til mig. ”Jeg lover dig, den er ikke stærk”.
Jeg stolede på ham og tog en tår af hans drink, så jeg kunne få den grimme smag væk fra den afskyelighed, Julie havde givet mig. ”Tak”, sagde jeg igen og bed mig lidt i læben. ”Du er meget betænksom”, fnes jeg lavt og kiggede ham i øjnene.
Han trak på skuldrene og rejste sig op, hvorefter han tog mig i hænderne. ”Jeg ved heller ikke, hvad der sker”, grinte han og trak mig op fra gulvet.
”Det er skam ikke nogen dårlig ting”, svarede jeg hurtigt.
Han grinte og smilede til mig. ”Vil du ikke med en tur udenfor?” spurgte han og låste døren op igen.
”Tjo, det kan jeg vel godt”, klukkede jeg og fulgte med ham.
Han lagde sin arm omkring min mave og trak mig ind til hans side, mens vi gik ud på pladsen, hvor alle rygerne stod. Han skuede over pladsen og trak mig med lidt væk fra clubbens indgang, hvor der ikke rigtig var nogle mennesker omme.
”Er det fint her?” spurgte han og stoppede op. Jeg trak uvidende på skuldrene og klukkede. ”Du er sød”, hviskede han og lagde sine hænder mod mine hofteben. Jeg prøvede at være rolig, mens det hele boblede inde i mig. Han stillede sig tæt op af mig og pressede os op af muren. Jeg kiggede ham i øjnene hele tiden, jeg var som fortryllet. ”Må jeg godt kysse dig?” spurgte han så. Uden at tøve nikkede jeg diskret med hovedet og blev overvældet med den boblende følelse af at være elsket igen.
Sådan stod vi lidt og kyssede frem og tilbage, da jeg gjorde afstanden mellem vores læber nogle millimeter større. ”Mhh…”, mumlede jeg og lagde min ene hånd mod hans brystkasse.
”Hvad hedder du egentlig?” spurgte han så og smilede et fantastisk smil.
”Chrizza”, svarede jeg.
”Er det dit rigtige navn?” Jeg rystede smilende og diskret på hovedet. ”Hvad hedder du så?”
Jeg fnes og trak lidt på det. ”Det vil du ikke vide”.
Han klukkede sødt og sagde med en lav stemme: ”Chrizza….” Det lød så smukt, når han sagde det – næsten som en sang. ”Et smukt navn til en smuk pige”, smilede han sødt og nussede mig op af ryggen. ”Vil du vide, hvad jeg hedder?” spurgte han, og jeg nikkede. ”Hmm… Wolfgang”, grinte han, og han grinte endnu mere, da han så udtryk.
”Virkelig?”
”Nej… jeg hedder Tom”, smilede han sødt.
”Du må ikke drille sådan”, mumlede jeg og puffede til ham. ”Du er lidt dum nu”.
Han smilte og trak mig længere ind til sig. ”Hvordan kan jeg gøre det godt igen?” spurgte han fnisende og bed sig i læben. ”Et kys måske?”
Jeg kiggede ned på hans læber. ”Mhh…. ja”, hviskede jeg.
Hans kys gjorde mig blød i knæene. Jeg havde aldrig været ude for noget lignende, men jeg havde heller ikke noget imod det. Det var noget helt specielt. Hans berøringer var blide, som han stod der og forførte sin ene hånd ind under min korte kjo… nej, hov… vent!
Jeg trak mig hurtigt tilbage fra ham og kiggede ned i jorden. ”Hvad er der?” spurgte han og rakte sin hånd ud mod mig. Jeg kiggede op på ham og kunne ikke lade være med at føle mig tryg i hans øjne. Jeg tog imod hans hånd. ”Hvad er der?” spurgte han lavt og trak mig ind til sig. Jeg sukkede lavt og kiggede ham i øjnene. ”Er du jomfru?”
Jeg rystede på hovedet. ”Jeg ville ønske, jeg var…”
Han kærtegnede min kind og smilede til mig. ”Har du en kæreste?”
”Nej…”
”Hvad er der så galt?” spurgte han blidt.
Jeg sukkede diskret og søgte tryghed i hans øjne. ”Jeg blev voldtaget af min daværende kæreste… for 3 år siden”, sagde jeg lavt. ”Det giver mig flashbacks, når nogen kommer for tæt på”.
Han stod helt stiv og stirrede på mig. ”Det er jeg altså ikke ude på”, svarede han og smilede halvt. Jeg rystede på hovedet og lagde mit hoved mod hans hals. ”Det er jeg slet ikke”, hviskede han og nussede mig blidt og dejligt på lænden. ”Hvor gammel er du?” spurgte han lavt o kyssede mit hår.
”Yngre end dig…”, mumlede jeg bare.
Han smilede og nussede min ryg blidt. ”Det kan ikke være meget. Hvor mange måneder?”
”Det er nok mere år, tror jeg”. Jeg kiggede op på ham, og han så tilbage på mig med et skeptisk blik.
”Hvor gammel er du, smukke?”
”Jeg er… hmmm… 16”, tøvede jeg og smilede skævt til ham.
Han fik store øjne og gentog: ”16?” Jeg nikkede og blev nervøs. ”Hold da op…” Han var stille et øjeblik.
Jeg rokkede med hovedet og smilede halvt til ham. ”Jeg forstår godt, hvis du går nu”.
Han gav mig et længere kram og kyssede min hals. ”Hvis jeg går… så går du med mig”, smilede han og tog fat i mine hænder. Jeg smilte til ham og blev endnu engang blød i knæene over hans smil. ”Hvis du altså vil”. Jeg nikkede, og han kyssede mig hurtigt.

Klokken var nu blevet 3. Mine venner og veninder havde slået sig sammen med dem, Tom fulgtes med. Jeg følte mig godt tilpas, når Tom sad med sin arm rundt om mig, for ikke at snakke om, når han kyssede mig. Den tryghed, som jeg havde længdes efter, var endelig kommet tilbage. Det hele var bare så perfekt.
Julie, Simone og Mathilde havde haft fat i mig op til flere gange. Selvfølgelig, var de nervøse for mig, men jeg følte ikke, der var noget, de skulle være nervøse for. Jeg fortalte dem, hvad der var sket ude på toilettet, og hvordan han havde reageret. De var ikke helt sikre med ham, men jeg kunne heller ikke forsvare ham, for jeg kendte ham heller ikke helt endnu.
Tom havde introduceret mig for hans bror, Bill. Han virkede også meget venlig, men det var som om, han blev sur, da Tom præsenterede mig for ham. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle have haft gjort, men han blev ved med at skule til Tom, men han ignorerede ham bare og fortsatte med hans blide berøringer, der fik mig til at gyse af ren behagelighed.
Jeg kunne godt mærke, jeg havde fået for meget at drikke. Jeg lallede rundt og var helt oppe at køre hele tiden. Men jeg var ikke den eneste, der havde fået for meget…. Alle de andre var også i det bedste humør. Tom også! Han gramsede mig lidt her og der op ad mine ben, mens han kyssede mig på mit svage punkt på halsen, men det var som om, jeg ikke lod mig gå på af det mere.
”Skal vi ikke tage hjem til mig?” spurgte han og kyssede min tinding. Jeg kiggede på ham og smilede. ”Jeg betaler”, fnes han og tog min hånd. ”Kom…”. Han rejste sig op fra sofaen og trak mig med sig.
”Jeg bliver nødt til at sige det til Julie”, sagde jeg og kiggede ud over clubben, men jeg kunne ikke se hende. Jeg kiggede spørgende hen på Tom, hvis ansigt kom tættere på mit. ”Lad os komme af sted”, smilede jeg og kyssede ham.

Da vi fik fat i en taxa, trak Tom mig helt over mod sig, så jeg sad på midtersædet. Han trak mine ben over hans lår og skubbede mig bagud, så jeg lå halvt ned på sædet ved siden af. Han lænede sig over mig og begyndte at kysse mig, mens hans hænder gramsede mig her og der på mine lår.
Jeg kunne mærke, hvordan han hurtigt blev tændt og kiggede ud af taxaens vinduer. Det var perfekt timing, vi var ved hans lejlighed – som om han havde prøvet det før… Han smilede og hjalp mig op og sidde igen, hvorefter han betalte chaufføren.
”Vi skal på 2.”, sagde han lavt og lagde sine arme omkring mig, mens vi gik op af trappen.
Han låste os ind i lejligheden og skyndte sig at lukke og låse efter os. ”Jeg skylder dig for taxaen”, sagde jeg og lagde armene omkring hans hals.
Han trak mig ind til sig og smilede. ”Giv mig en uforglemmelig nat”, hvorefter han skubbede mig tilbage igennem gangen og ind på hans værelse og videre ned i hans seng.
”Tom”, sagde jeg lavt, da han lagde sig oven på mig og kyssede mig intenst.
Han kiggede på mig og smilede sødt. ”Shh…” fnes han og blev ved med at kysse mig.
Tom tog sin T-shirt af, mens han afled min koncentration fuldstændig. Jeg prøvede ikke at komme fri fra ham, da jeg mærkede hvordan han begyndte at søge ind under min kjole, som han hurtigt rev af mig. Jeg kunne mærke, hvordan hans ene hånd gramsede på mit ene bryst, mens han intenst kyssede min hals.
Han smed sine bukser og lagde sig helt ned oven på mig. Jeg lagde mine arme om hans hals og rodede lidt rundt i hans hår. Han kiggede mig i øjnene i et øjeblik og smilede til mig. Jeg gengældte hans smil og lod vores læber mødes i et længere kys, der udviklede sig til det rene snav.
Jeg kunne mærke, hvordan hans ene hånd flirtende og forførende ledte sig vej ned ad min mave og ned til mine trusser. Han trak dem af mig og gjorde det samme med sine egne. Det virkede ikke engang forkert, det virkede mere som om, de havde kendt hinanden i lang tid, som om det hele var meningen…

Næste morgen vågnede jeg ved, Tom lå og kiggede på mig. Han holdt sine arme rundt om mig og nussede mig i håret. Hvor var det dog en dejlig måde at vågne op på. Jeg kiggede direkte ind i hans brune øjne, og han sendte mig en smil, ingen kunne overgå.
”Godmorgen smukke”, smilede han og kyssede mig. ”Kan du huske mig?” fnes han.
Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af ham. ”Det kan jeg i hvert fald, hot-fyr-12”, svarede jeg ham med et smil på læben.
”Tak for i nat”. Jeg blev en smule genert og kiggede væk fra ham. ”Nurh, lille skat, du rødmer”, klukkede han. Jeg trak dynen over mit hoved. Han grinte af mig og trak dynen væk igen, så han kunne se mig i øjnene. ”Det var fantastisk”, sagde han lavt og trak mig helt ind til sig.
Da jeg skulle til at svare ham, bankede det på døren. Bill stak hovedet ind og kiggede kun på Tom, sendte mig ikke engang et enkelt blik. ”Tom, kan jeg ikke lige snakke med dig?” spurgte han og åbnede døren helt.
”Giv mig 1 minut, Bill”, svarede han og smilede til mig. Bill nikkede og gik igen, men lod døren stå åben. ”Jeg kommer igen”, smilede han til mig, da han rejste sig fra sengen og trak i sine boxershorts.
”Ok”, svarede jeg bare og satte mig op i sengen. Han lænede sig hen til mig og kyssede mig blidt, hvorefter han gik ud af værelset.
Der sad jeg så og kiggede rundt i et ukendt værelse. Jeg tog mig selv i at smile, når jeg tænkte på, hvilken dejlig aften det havde været aftenen før. Det kildede helt i min mave ved tanken om, jeg nok havde fundet kærligheden igen.
Men så snittede mit blik en stor plakat, der hang på ydersiden af Toms dør. Jeg anstrengte mig for at se, hvad der stod, og jeg tog mig selv i at læse det om og om igen bare for at være sikker på, jeg havde læst rigtigt.
Jeg rejste mig hurtigt fra sengen og fandt mit undertøj, som jeg hurtigt tog på. Det kunne simpelthen bare ikke være rigtigt, blev jeg ved med at sige inde i mit hoved, men det var det nok desværre. Hvor kunne jeg være så dum?
”Går du?” spurgte Tom forvirret, da han trådte ind på værelset igen, mens jeg var ved at trække min kjole fra aftenen før over mit hoved.
”Ja”, svarede jeg bare og prøvede at undgå hans blik.
Han gik hen til mig og rakte ud efter min ene hånd. ”Jamen, det må du ikke…” sagde han lavt, og jeg fik øjenkontakt med ham. Jeg tog min hånd til mig, bukkede mig ned for at samle mine stiletter op fra gulvet. ”Hvad er der galt?” spurgte han og fulgte efter mig ud i gangen.
Jeg kunne mærke, tårerne var på vej, og jeg havde svært ved at holde dem tilbage. Jeg var ikke andet end skuffet og såret over ham. Jeg troede virkelig, han var anderledes. Men det beviste bare, hvor naiv og dum jeg endnu engang havde været. Det var bare ikke meningen, at jeg skulle forelske mig igen.
”Jeg vidste, det ikke kunne passe”, mumlede jeg knust.
”Hvad mener du, Chrizza?”
Jeg åbnede hoveddøren, kiggede bag Tom, hvor Bill stod i døren til stuen. ”Groupies bleiben nicht zum Frühstück”, sagde jeg lidt hårdt og kiggede en sidste gang i Toms fantastiske øjnene, før jeg smækkede døren hårdt i efter mig.

Ingen kommentarer: