torsdag, december 02, 2010

Kapitel 139

Det var torsdag den 21. juni, natten til fredag. Drengene havde været på en lille promotion tour rundt i Europa, hvor de havde været til diverse shows og enkelte singning sessions her og der, og nu var de så endelig kommet hjem til Tyskland igen.
Om lørdagen var det tid til, Chrizza skulle af sted på sin tre ugers tur til Orlando, Florida, men hun opholdt sig alligevel i Berlin, da hun havde en aftale med David om fredag, hvorefter hun så kunne tage tilbage til Danmark og videre for at holde en lang, afslappet sommerferie i USA med sin familie.
Det var godt to uger siden, Bill havde fået sandheden af vide omkring Chrizza og Tom, og han havde det stadig svært ved at se virkeligheden i øjnene. Selvom han ønskede at se hende lykkeligt – det samme som han også ønskede at se sin bror – så havde han hellere set sig selv i rollen som personen, der gjorde hende lykkelig.
Tom og Bill havde holdt en smule afstand fra hinanden siden den dag. De havde snakket sammen, ja – men ikke om dét. Selvom de begge tænkte på den samme ting, så ville de ikke tage emnet op. De kunne hade hinanden til døden, men der var intet, der kunne blive ændret; som det så ud lige nu, så havde Tom en fremtid i Chrizzas hjerte.
Klokken var godt 2 om natten, da de landede hjemme ved Tom og Bills hus. De var begge utrolig trætte, da de kom hjem, og gik begge direkte i seng. Men Tom kunne bare ikke falde i søvn, der var noget, der blev ved med at irritere ham, og hans tanker gjorde ham sindssyg.
”Årh”, udbrød han efter at have ligget og vendt og drejet sig i sengen uden at falde i søvn. Han så på klokken, den var halv 4 om morgenen. Tom sukkede dybt og fumlede med sin mobil. Skulle han, eller skulle han ikke, spurgte han sig selv, mens han bare lå og gloede på sit baggrundsbillede af ham selv, Chrizza og Bill, men hans blik var fuld rettet mod én af personerne…
”Hallo?”
”Det’ Tom. Jeg har brug for dig”, sagde han lavt og satte sig op i sengen.
”Tom, det er nat. Lig dig til at sov”, bad hun og sukkede træt.
”Jeg kan ikke falde i søvn”, beklagede han sig. ”Jeg savner dig”.
”Jeg savner også dig”.
”Må jeg ikke tage ind til dig?” spurgte han og svingede benene ud over sengekanten. ”Der er noget, jeg gerne vil snakke med dig om, inden du tager af sted”.
”Jamen, jeg kommer jo hjem til jer i morgen… kan det ikke vente?” spurgte hun lidt utålmodig.
”Bill vil ikke lade mig være alene med dig, jeg er sikker”, forsikrede han hende. ”Skat, please. Jeg lover dig, du kan sove igen. Jeg vil bare gerne se dig”, sagde han med en sukkersød stemme, han vidste, der gjorde hende blød i knæene.
Hun sukkede opgivende og klukkede derefter. ”Ok, men du tager hjem, inden jeg har møde med David så”.
”Ja, ja…”
”Og en ting mere…”
”Hmm?”
”Du siger ikke noget til nogen”.
”Selvfølgelig ikke, skat. Jeg kommer om en halv time så”, sagde han hurtigt og rejste sig fra sengen. ”Vi ses, skat”.
”Vi ses, dumme dreng”, mumlede hun og lagde på.
Tom tog sig selv i at smile, da han lagde på. Han kiggede ned på sit baggrundsbillede og sukkede dybt. Han ville ønske, han kunne se ud i fremtiden… han ville vide, om ham og Chrizza på nogen måde havde en fremtid sammen. Han håbede det i hvert fald, for han havde aldrig prøvet at have sommerfugle i maven på den måde før. Det hele var så nyt og spændende, så meget han ville have afprøvet.

Chrizza rejste sig fra sengen, mens hun gabte. Hun måtte have været faldet i søvn igen, efter hun havde snakket med Tom, for hun følte i hvert fald, hun var meget langt væk, idet hun hørte ham banke på døren.
”Hej”, sagde hun lavt og så ind i hans øjne.
”Hej smukke”, smilede han og skyndte sig ind og lukkede døren efter sig. ”Undskyld”, mumlede han lavt og førte hende op af væggen i gangen. Hun sagde ikke noget, mens smilede bare lidt til ham, mens hun låste sine arme bag hans hals, da hun så pludselig blev overfaldt af Toms læber. Han lod sine hænder glide ned langs hendes hofter og tog fat rundt om hendes lår, hvorefter han løftede hende op til sig og svingede hendes ben rundt om sig.
Sådan stod de og kyssede blidt, indtil han bevægede sig ind mod hendes soveværelse. Han lagde hende ned i sengen og gav slip på hende, mens han så hende dybt i øjnene og kunne ikke lade være med at smile.
”Kom”, hviskede hun og smilede sødt til ham, mens hun lagde sig til rette i sengen.
Tom smed sine sko og sin trøje, hvorefter han lagde sig ned i sengen til hende. ”Jeg mener det, skat”, sagde han lavt og så hende i øjnene, hvorefter han trak hende helt ind til sig.
”Hvad?”
”Du gør noget ved mig, jeg aldrig har været ude for før”. Chrizza trak underlæben ud og klukkede. ”Jeg tror, det er forelskelse”, hviskede han og pressede sine læber mod hendes.
”Hvor er du sød”, klukkede hun og lagde sin ene hånd mod hans brystkasse.
”Nej, du er sød”, grinte han med en sukkersød stemme.
Chrizza så skeptisk på ham med et glimt i øjet. ”Det er du altså ikke særlig god til”, indrømmede hun og himlede med øjnene.
Tom lagde sin hånd oven på hendes og smilede. ”Det ser så let ud i filmene”, grinte han. ”Og så ender det altid godt”. Hun svarede ikke, men lå bare og smilede, mens hun så ham ind i hans brune øjne. ”Vil vores historie ende godt?” spurgte han forsigtigt og lagde sit ansigt tæt mod hendes.
Hun var stille i noget tid, indtil hun diskret begyndte at bide sig i læben. ”Jeg ved det ikke, Tom. Jeg vil ikke love dig noget…”
”Vil du overhovedet med mig?”
”Ja, Tom, men jeg vil godt have alt det med Bill på afstand”, hviskede hun, og man kunne ane en lille tåre i hendes øjne. ”Jeg føler ikke, det er fair for ham. Og jeg ved, han stadig kan lide mig”.
”Men…”
”Jeg ved godt, jeg leger med dine følelser… og hans… men jeg kan ikke gøre noget ordentligt, så I begge bliver tilfredse. Jeg ønsker ikke, I skal være uvenner”.
”Der er noget, jeg godt vil spørge dig om”, sagde han lavt og vådtede sine læber.
”Hm?”
”Har vi to en fremtid sammen?” Hun svarede ikke med det samme. ”Ser du mig som din… kæreste?”
Chrizza lukkede øjnene hårdt sammen og vidste ikke, hvad hun skulle gøre. Selvfølgelig ønskede hun Tom som sin kæreste, men ikke som tingene så ud lige nu. Hun vidste, Bill ville blive mere end skuffet over hende, hvis hun valgt Tom. Og desuden kendte hun også den legende side af Tom, hvilket skreg, der var andre piger end kun lige Chrizza selv. Men Tom havde forandret sig… Han sagde, han aldrig havde følt sådanne før. Han måtte have indset, han ikke kunne blive ved med at være den ufølsomme dreng, som han normalt var, ellers havde han ikke nogen chance hos en pige som Chrizza.
”Ja”, svarede hun hæst og så ham i øjnene.
”Jeg ser dig som min kæreste”, sagde han forsigtigt og kærtegnede hendes kind.
”Tom, skal jeg være helt ærlig?”
Han så uforstående på hende. ”Selvfølgelig…”
”Jeg har kendt dig i et år nu… Jeg ved godt, det måske ikke er så meget igen, men det er nok til at finde ud af, hvilket menneske du er…” Hun sank en klump i halsen og fortsatte: ”Du leger, Tom. Jeg ved ikke, om jeg vil kunne stole på, du ikke bare ville lege med mig også”.
”Hmm….”, mumlede han og rynkede på panden.
”Du har været sammen med halvdelen af byens piger, Tom. Helt ærligt… Hvordan tror du ikke, det får mig til at føle?”
”Det passer altså ikke”, tilføjede han lavt.
Hun sendte ham et skeptisk blik. ”Jeg kan ikke vide mig sikker på, om du kunne finde på at gå bag mig ryg og være mig utro, hvis det var det, du lige havde lyst til. Ja, jeg stoler på dig, men der er bare nogle indbildte billeder, du har plantet i mit hoved, der siger, du ikke tager piger seriøst”. Han så på hende med en smule knust udtryk. ”Jeg er ked af at sige det, Tom, men jeg bare ikke, om jeg stoler på dig så meget… endnu”.
Han var stille i et øjeblik, mens han overvejede, hvad han skulle svare. ”Jeg… Tr… Hmm… Jeg ved godt, jeg måske ikke har været helt cool, men jeg føler virkelig, det her er noget helt andet”, hviskede han hæst.
”Hvordan?”
”Du får mig til at få sommerfugle i maven, Chrizza. Jeg har aldrig prøvet det her kærligheds pjat. Jeg har aldrig været god til det… misforstå mig ikke, men jeg ved ikke, hvordan man er god nok mod en pige. Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg føler virkelig, jeg har brug for at vide det. Jeg vil ikke behandle dig, som jeg behandler andre piger, jeg har været sammen med”. Han slap hende og lagde sig tungt om på ryggen. ”Jeg vil så gerne være ligeså romantisk som Bill, men jeg kan ikke… det ligger bare ikke til mig”.
Han lå helt stille uden at sige noget i nogle minutter, mens Chrizza lå og kiggede op på ham, da hun pludselig så noget, hun aldrig havde skulle tro, hun ville se… og så lige Tom…”Tom”, sukkede hun blidt og lagde sig op til ham. Hun lagde sin arm over hans mave og benet over hans. ”Du græder”, hviskede hun mod hans kind, som hun kyssede efterfølgende.
Tom kneb sine øjne hårdt sammen og lagde en arm om hende. ”Jeg kan ikke lide, du tænker sådan om mig, Chrizza”.
Hun så ham i øjnene, og hun følte sig som en forbryder, i det hun så hans våde øjne. ”Undskyld”, hviskede hun og bed sig i læben.
”Tror du virkelig ikke, jeg kan elske dig ordentlig?” snøftede han.
”Det var ikke det, jeg mente, Tom… jeg ved bare, hvordan du har det med at skifte dine piger ud hele tiden…”
”Jeg er jo ikke kærester med nogen af dem”, sukkede han og kiggede væk fra hende.
Hun lagde sin hånd mod hans kind og vendte hans hoved mod hendes igen. ”Må jeg få 3 uger til at bedømme, om jeg stoler på dig eller ej?”
”Hvad mener du?” spurgte han usikkert.
”Måske er det også for meget at forlange…”, mumlede hun for sig selv.
”Nej, sig det. Jeg vil gøre hvad som helst, skat”.
Hun kunne ikke lade være med at smile ved tanken om, hun havde fået knækket den hårde skal ind Tom; hun havde fået ham til at græde, og hun vidste ikke, om hun skulle græde eller le over det selv.
”Jeg tager væk i 3 uger… Jeg skriver til dig, som jeg plejer, og skriver også til Bill. Men hvis jeg på noget tidspunkt føler en træng til at være sammen med dig, ligesom nu. Så ved jeg også godt, at jeg kan klare det”.
”Men hvad skal jeg så gøre?”
”Hvis du holder fingrene væk fra andre piger i de tre uger, så viser du også, jeg kan stole på dig, Tom, ok?”
Han så tomt ind i hendes øjne. ”Er du ude på at dræbe mig?” spurgte han ironisk men beholdte det tomme ansigt.
Chrizza klukkede lavt og kyssede ham. ”Det er jeg i hvert fald ikke, Tom. Men jeg bliver nødt til at vide, om jeg kan stole på dig. Det kan du godt se, ikke?”
Han nikkede og rynkede på panden. ”Stoler du ikke på mig?”
”Ikke nok på dét punkt… endnu”.

Ingen kommentarer: