onsdag, august 24, 2011

Kapitel 231


Klokken var få minutter i midnat, da musikken pludselig blev afbrudt og Dj’en sagde, at alle skulle ud på dansegulvet. ”Vi vil se jer alle sammen danse, som om der ingen i morgen er, og fejre de sidste minutter af Chrizzas fødselsdag, og danse os ind i den nye dag, hvor Vivien fylder år”.
Alle strømmede ud på dansegulvet og begyndte at danse, da musikken startede igen. Nogle var mere fulde end andre, men det var sikkert, at alle ville få en eller anden form for tømmermænd den kommende dag – om det var en mild udgave eller den hårde, der var ingen, der kunne slippe for det.
Da denne ene dans var færdig, fortsatte nogle med at danse videre, og det var nu blevet lørdag den 10. november. Chrizza løb hen til Vivien med et stort smil på læben, hvorefter hun gav hende et stort kram. ”Tillykke med fødselsdagen, Vivien min skat”.
Mens de stod og snakkede lidt højtrystende på grund af alkoholen, kom Tom hen og lagde sine arme omkring hende bag fra. ”Jeg skal have dig til at gøre noget for mig, skat”, sagde han blidt i hendes øre.
”Undskyld”, sagde hun og vendte sig om mod Tom. ”Hvad?”.
Han trak hende med ud til siden, så han kunne støtte sig op af væggen. ”Jeg skal have dig til at gøre noget for mig, skat”. Hun rystede på hovedet og smilede til ham, som hun lagde sine arme omkring hans mave. ”Jeg mener det. Du bliver nødt til at hjælpe mig”.
”Hvad skal jeg gøre?”.
”Gå ind og kys Bill”.
”Hvad?”, spurgte hun forbavset.
”Du hørte mig godt, skat. Gå ind og kys Bill. Giv ham et ordentligt kys. Vådt!”.
”Nej, det vil jeg ikke”, rystede hun på hovedet.
Han nikkede og lagde sin hånd på hendes kind, og et smil på frem på hans læber. ”Jo, skat. Jeg beder dig om at gå ind og kysse min bror”. Han kunne godt selv høre, hvor forkert det lød, men fortsatte bare alligevel: ”Han er ked af det, og jeg vil ikke se ham sådanne”.
”Mhhh….”.
”Gør det”, smilede han. ”Jeg skal nok lade være med at se på det”.
”Mener du det?”. Hun var stadig lidt overrasket og meget usikker på, hvad han ønskede af hende, men hun trak på skuldrene og vådtede sine læber med tungespidsen, da han nikkede ivrigt med hovedet. ”Jeg vil ikke have noget ballade, Tom”, fnes hun.
”Nej, skat. Jeg beder dig om at gå ind og gøre mig bror i godt humør igen. Jeg tror, du har det, der skal til at få et smil på hans læber igen”, klukkede han. ”Jeg ville gerne selv gøre det… men du ved… det går nok ikke”.
”Mh, ok”, mumlede hun usikkert.
Han blinkede til hende og trådte til siden. ”Men lad nu være med at nyd det, skat”. Hun smilede og svingede sine arme omkring ham, hvorefter hun plantede et vådt kys på hans læber. ”Åha, jeg venter på dig henne ved bordet”, fnes han og tog hende i røven.
Hun smilede bare hemmelighedsfuldt og tog sine arme til sig igen, hvorefter hun søgte efter Bill i den store mængden af mennesker, indtil hun fandt ham. ”BILL!”, råbte hun og fik øjenkontakt med ham, som hun begyndte at løbe ind til ham.
”Hva…”, mumlede han for sig selv, som han tog fat omkring hendes lår og løftede hende op til sig. Hun svingede benene omkring ham og låste sine hænder bag hans nakke. ”Hvad lave…”, men han blev afbrudt af hendes læber mod sine. Han holdt godt fast omkring hende, som han tunge kom imellem hendes læber. Folk var begyndt at se lidt skævt på dem, som de stod der og kyssede vildt, men det fik dem ikke rigtig til at stoppe. De blev bare ved, og der var ingen tvivl om, at Bill kunne lide det.
”Tom, se lige hvad Chrizza og Bill laver”, udbrød Georg og pegede hen mod dem.
”Jeg ved det godt”, svarede han bare ligegyldigt med et smil på læben.
Han var forvirret. ”Hvad foregår der?”
”Chrizza skal bare give lidt kærlighed til Bill. Ikke andet”.
Han viftede sine hænder foran hans øjne. ”Hallo? Er du fuldkommen væk derinde, Tom?”.
”Nej”, grinte han bare og satte sig ned.
Han fnøs og så tilbage på dem igen. ”Jamen… jeg tror, Bill er ved at suge al kærligheden ud af hende”.
Tom overgav sig og vendte hovedet om mod dem. Han kunne ikke lide, hvad han så, som hans bror stod og ragede hende godt og grundigt på røven, mens han ansigt var begravet i hendes. Han prøvede ikke at lade det gå ham på, men han kunne virkelig ikke lide, hvad han så. Så han vendte sig om og gik målrettet ud mod det lille lokale igen, der var blevet brugt som skjulested op til flere gange nu. ”Sig til, når de er færdige”, råbte han efter Georg.
Georg stod lidt for sig selv og så på Bill og Chrizza, der blev ved med at kysse meget intenst, og han vidste, at han nok ikke skulle blande sig i det, men han kunne alligevel ikke lade være med at gå hen til dem; han ville være der for sin ven, Tom.
”Chrizza, Bill…”, sagde han og prøvede at deres opmærksomhed, men det lykkedes ikke. ”BILL OG CHRIZZA!”, råbte han og fik øjenkontakt med dem begge. Han slap hende og smilede for første gang helt op til øjnene. ”Tom er gået ud i det der lokale omme bagved”.
”Åh”, mumlede hun og tog sig til hovedet. Hun begyndte at gå derud, da Bill greb fat i hendes hånd. ”Tom venter på mig”, grinte hun fjoget og havde svært ved at stå på benene. ”Jeg bliver nødt til at gå ud til ham”.
”Du kommer tilbage, ikke?”.
Hun smilede. ”Selvfølgelig… handsome”. Bill slap hendes hånd igen og lod hende gå ud bagved, hvor Tom sad i det lille lokale. Hun åbnede døren og låste den efter sig igen. ”Hej skat”, klukkede hun og gik hen imod ham, som han sad på det eneste bord, der var derinde.
”Det er det dummeste, jeg nogensinde har bedt dig om”, mumlede han.
Hun rystede på hovedet. ”Jeg vil ikke have ballade”.
Han så hende i øjnene og smilede. ”Det får du heller ikke. Jeg er bare sur på mig selv”. Han rakte ud efter hendes hånd, så hun kunne få lidt kontrol over sin fulde krop. ”Du har fået alt for meget at drikke”, grinte han.
”Det har du også”.
Han nikkede. ”Ja”. Hun blev ved med at se ham i øjnene, mens hun lagde sine hænder mod hans skridt. ”Mhhh”, mumlede han fnisende og kyssede hende. ”Jeg kunne godt finde på at tage dig lige nu”, og lod sine hænder glide ned af hendes bryst og tog fat omkring hendes bryster. ”Ville du have noget imod det?”. Hun åbnede langsomt hans bukser og trak ham ned fra bordet. Han satte sig på en stol og fik hende placeret sig oven på sig. ”Jeg har ikke noget kondom”, hviskede han mod hendes læber.
Hun trak i hans boxershorts og klukkede, som hun selv fik trukket sine trusser til side. ”Det var dig, der gerne ville have en barn, ikke?”. Han grinte og tog et fast greb omkring hendes lænd, så hun ikke skulle falde bagover. 

Ingen kommentarer: