tirsdag, februar 01, 2011

Kapitel 164

Senere på dagen, da de lige havde fået lagkage og boller, satte Tom og Chrizza sig ind i sofaen sammen med Gordon og deres mormor. Tom satte sig med armen rundt om Chrizza og nussede blidt hendes skulder med sine fingerspidser, mens han holdt hendes hånd i sin anden. Det var tydeligt at se, de var forelskede i hinanden, meget…
Oskars far og morfar stod ude på terrassen og tændte op for grillen, så de kunne begyndte at få gang i blandingen af den sene frokost og tidligere aftensmad, de kunne afslutte dagen på. Ude i køkkenet stod Oskars mor sammen med Simone og satte ting på plads i køkkenet.
Da Bill kom ud fra badeværelset, kom Oskar løbende mod ham og sprang næsten op i hans arme. Han stod og krammede sig ind til hans ben, mens han bare stod og rev ham lidt i blusen. Bill grinte lidt af ham og tog ham i hånden i stedet for. ”Hvad er der galt, Oskar?” spurgte han og satte sig på hug foran ham.
”Tom!” udbrød han og pegede.
”Hvad er der med Tom?” spurgte Bill forsigtigt.
”Kommmm….”, og han trak ham med ud i køkkenet, hvor man kunne se Tom og Chrizza sidde i sofaen igennem døren, der stod åbnet ind til stuen. Oskar stoppede op og begede meget tydeligt hen mod dem. ”SE!” udbrød han og så med store øjne op på Tom.
Simone og Oskars mor blev nysgerrige og gik hen til dem. ”Hvad er der, Oskar?” spurgte Simone og så i den retning, hvor han pegede stod og pegede hen med sin lille hånd.
”Hvorfor kysser Tom Chrizza?” spurgte Oskar og så meget forvirret op på Bill.
”Det må Tom godt”, svarede Bill roligt og smilede.
”Nej… Tom må ikke kysse Chrizza… Det må Bill”, sagde han og pegede op på ham.
Bill sendte Simone et hurtigt blik og bakkede tilbage mod bordet, hvor han satte sig på en af stolene. Oskar satte sig op på skødet af ham og så meget uskyldigt Bill i øjnene. ”Jeg er ikke kæreste med Chrizza mere, Oskar”, forsøgte han men blev afbrudt:
”Joooo, for I kyssede”.
Han vidste ikke rigtig, hvordan han skulle forklare det til en 5årig, så han bare i det mindste kunne forstå det… bare en lille smule, og han sukkede diskret. ”Når man er i et forhold… så kan der godt ske nogle ting, der gør, man pludselig ikke er sammen mere”. Han rynkede lidt på panden. ”Det forstår du godt, ikke?”
Oskar nikkede. ”Ligesom Anders And og Anderssine?”
Bill klukkede og rokkede med hovedet. ”Ligesom i Disney, ja… når sådanne ting sker, så er det ikke altid ligesom i film, Oskar. Det er ikke altid ligeså let”, han så op på Simone og Oskars mor, der var blevet tilskuere. ”Det er ikke altid, man finder sammen igen… ligesom Anders og Anderssine”.
”Er du Anders And?”
”Nej, jeg er ikke Anders And”, grinte Bill. ”Jeg er Bill… din fætter, fjolle”, og trykkede ham på næsen.
Oskar grinte og lagde sine arme omkring Bills hals. ”Du er den allerbedste fætter”, sagde han og kyssede ham.
Bill smilede og klukkede. ”Du er den bedste”.
”Men… Bill?”
”Ja?”
”Du må ikke være ked af, du ikke er Anders And, vel…”
Han smilede og trak på skuldrene. ”Tom og Chrizza skal have lov til at være kæreste”, og Oskar nikkede lidt. ”Nu er det hans tur til at være Anders And… Du må ikke være sur på Tom, vel… det går ikke. Hvem skulle ellers give dig svingture?” grinte han og kildede ham lidt i siden.
”Hvornår er det min tur?” spurgte han og så uskyldigt på ham.
”Din tur til hvad?”
”Jeg vil også være Anders And?”
Bill så op på damerne og grinte. ”Du kan da prøve at gå ind og spørge hende, om du må være hendes kæreste, Oskar”, smilede Bill stort og slap grebet omkring ham, som han hoppede ned.
Oskar løb ind i stuen, og Bill rejste sig langsomt fra stolen. ”Godt gået, skat”, smilede Simone støttende og rokkede med hovedet, mens Bill diskret trak på skuldrene. ”Prøv at lad som ingenting, Bill”, sagde hun. ”Det skal nok blive godt igen”.
”Jeg skal bare lade være med at rode rundt i fortiden hele tiden”, mumlede Bill og gik ind i stuen til de andre. Han havde hænderne i lommen og fik pludselig et stort smil på læben, da han så Oskar stå og hoppe forvirret op og ned foran Tom og Chrizza i sofaen. ”Oskar har noget, han godt vil spørge dig om, sunshine”, klukkede han og stillede sig bag Oskar, som han lagde sine hænder mod hans skuldre.
”Hvad vil du spørge om, ven?” spurgte hun sødt og så ham i øjnene.
Oskar satte sig op på Toms skød, vendte sig mod Chrizza og smilede genert til hende. ”Vil du være min Anderssine?”
Hun så op på Bill og forstod ikke helt. ”Det andet ord, Oskar”.
”Kærester…?” spurgte han så og nikkede ivrigt.
Tom så forbavset på Bill. ”Har du fået ham til at sige det her?” spurgte han og blev en smule vred, selvom han godt vidste, det bare var for sjov. Men Bill rystede smilende på hovedet. ”Hm…”, mumlede han bare og så hen på Chrizza igen. ”Jeg håber ikke, du skal til at være mig utro, skat”, jokede han og blinkede til hende.

Alexander: Hej bebs, hvornår regner jeg med at skulle se dig igen?
Chrizza: Mandag morgen, 8.00! :-D
Alexander: Det vil jeg se frem til så. Skal du noget mandag? Jeg tror, det er tid til at vi to skal være sammen igen… uden de to pladderhoveder af høns. Og ja, der mener jeg Erika og Malene.
Chrizza: Tom tager med hjem i morgen, men derfor kan du sagtens tage med hjem :-)
Alexander: Jeg vil ikke trænge mig på, Chriz.
Chrizza: Det gør du heller ikke :-D No worries… Jeg er sikker på, det ikke gør ham noget, og det gør slet ikke mig noget. Jeg vil faktisk rigtig gerne have, du tager med mig hjem på mandag, ok? :-D
Alexander: Jamen, ok så :-)

”Har David fortalt dig omkring det nye interview?” spurgte Bill og satte sig ned ved siden af hende ved spisebordet, da de var færdige med at spise. Hun så op på ham og rystede let på hovedet, hvorefter hun vendte hele kroppen mod ham. ”Han har snakket med dem inde på tv-stationen, og de har spurgt, om vi kan den 4. september, mener jeg nok, det var”.
Hun rokkede lidt med hovedet. ”Du og jeg igen?”
”Ja”. Chrizza smilede til ham og sagde ikke rigtig noget. ”Er der noget galt, skat?” spurgte han forsigtigt og lagde sin hånd oven på hendes.
”Nej, jeg har det bare lidt underligt”, mumlede hun og trak på skuldrene. ”Det er ikke noget”, tilføjede hun efterfølgende og så ham i øjnene. ”Den manglende søvn fra i nat er sikkert ved at trænge sig på”, klukkede hun.
”Jeg er sikker på, du godt må låne en seng, hvis det er”, svarede Bill og nussede hendes hånd lidt, men hun rystede på hovedet. ”Er du sikker?”
”Ja”, smilede hun og lagde sit hoved mod hans skulder.
Bill lagde sine arme omkring hende og trak hende ind til sig. ”Så lad os sidde her lidt”, hviskede han mod hendes øre, hvorefter han kyssede hendes hår forsigtigt. Han vuggede dem roligt fra sidde til sidde, mens han nussede hende blidt.

”Klokken er ved at være mange”, sagde Simone og så hen på de tre unge mennesker, der sad nede for enden af bordet og snakkede roligt med hinanden. ”Tom, Bill, Chrizza…”, sagde hun, og de så alle tre ned på hende. ”Hvad siger I til, vi finder hotellet?”
”Tja…”, mumlede Bill og så på sit ur.
”Det kan vi godt”, sagde Tom og rejste sig op. Bill og Chrizza rejste sig også op og så på hinanden. Tom så hen på dem og skulede lidt til dem. ”Hvad har I gang i?” spurgte han skeptisk og rakte ud efter Chrizzas hånd.
”Ingenting”, mumlede Bill bare og så væk fra Chrizza igen. ”Hvor er Gordon?” spurgte han og så rundt i lokalet.
”Hmm…”, sagde Tom for sig selv og så undersøgende på Chrizza. ”Hvad er der med dig og Bill?” spurgte han forsigtigt og lavt, så det kun var hende, der kunne det. Hun rystede bare på hovedet og smilede. ”Jeg mener det, skat”.
”Mener hvad?” Tom sendte hende et skeptisk blik og lagde sin hånd i hendes. ”Jeg mener det, Tom, der er ikke noget”, sagde hun overbevisende.
”Hm-hm…”, mumlede han bare og vendte hovedet væk fra hendes.
”Tom”, sagde hun lidt hårdt og trak sin hånd til sig igen. Han så ned på hende, tog fat om hendes håndled og trak hende med ud foran hoveddøren. Han fortsatte ned af trappen og hen til muren, hvor han endelig slap hendes håndled. ”Hvad skulle det her til for?” spurgte hun og forstod ham ikke.
”Dig og Bill…”, sagde han hurtigt. Chrizza rynkede på panden og rystede diskret på hovedet. ”Du kan ligeså godt fortælle mig sandheden”, sagde han lidt hårdt og fulgte hende op af muren, hvor han lagde sine hænder mod på hver siden af hendes hoved, så hun ikke havde en stor mulighed for at gå.
”Hvad er det, du vil have mig til at sige?”
”Sandheden”, brummede han.
Chrizza sukkede dybt og så væk. ”Jeg ved ikke, hvad det er, du tror om mig, Tom. Men behøver vi virkelig begynde at skændes over det her?” spurgte hun og så ham igen i øjnene. ”Kan du ikke bare forstå, jeg er sammen med Bill, fordi jeg føler, jeg har gået imod ham… det er jo ikke fordi, jeg stadig er forelsket i ham”.
”Men I har noget sammen, jeg ikke kan være med i”, sagde han lavt.
”Vi har da også noget sammen, hvor han føler dig udenfor, Tom”, hun lagde hovedet lidt på skrå og så ham dybt i øjnene. ”Bill fortalte mig, hvordan han har det, når vi to er sammen”.
”Ja?”
”Han siger, det er som om, du har magten over mig... han har ikke nogen mulighed for at være sammen med mig, uden du skal komme og overtage mig”, Tom skulle lige til at sige noget, da hun afbrød: ”Og når vi så endelig er sammen alene, ham og jeg… så tror du alt muligt om os”.
Tom sukkede diskret og så ned. Han rokkede lidt med hovedet og så tilbage i hendes øjne, hvor han fandt ro igen. ”Jeg er jaloux”, sagde han lavt. ”Jeg kan ikke lide, du er sammen med Bill, fordi jeg bliver jaloux. Jeg kan ikke lide at se dig med andre end mig”, indrømmede han og faldt sammen i skuldrene. ”Jeg bliver vildt jaloux af at se dig grine og have det sjovt med Bill…”
”Jamen… vi har det da også sjovt, når vi er sammen, skat”, sagde hun med en sød stemme, mens hun stille lagde sin hånd mod hans ene kind. ”Du behøver slet ikke at blive jaloux”, hviskede hun blidt.
Tom stod lidt og så hende i øjnene, hvorefter han vendte kroppen mod hende. ”Men det gør jeg altså bare, ok”, vrissede han og gik med hurtige skridt op mod hoveddøren.
”Tom!” Hun løb efter ham og greb fat i hans hånd, før han nåede helt hen til trappen. ”Tom, lad nu være”, bad hun og trak ham lidt tilbage. Hun vendte ham om mod sig og så ham i øjnene. ”Vil du ikke nok være sød nu, skat”, sagde hun lavt og stillede sig tæt op mod ham.
”Det er bare ikke fair”, mumlede han.
Chrizza slap hans hånd og lagde hans arme omkring sig, hvorefter hun lagde sine hænder mod hans kinder. ”Det er der heller ikke noget, der har sagt, det skal være, vel”, svarede hun lavt og så ham direkte i øjnene. ”Jeg ved godt, du og Bill er mega jaloux på hinanden”.
”Hm…”
”Men hvis vi skal prøve at få det her til at fungere ordentligt, så vi alle tre kan blive glade, så må vi bare tage det med, skat”. Tom så kort væk og tilbage i hendes øjne. ”Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at få både dig og Bill til at lade være med at blive jaloux på hinanden”.
”Jeg vil bare gerne være sammen med dig, skat”, hviskede han.
Chrizza smilede lidt og kyssede ham blidt. ”Jeg vil også gerne være sammen med dig, Tom, men Bill er der også, og ham vil jeg ikke skuffe”, hviskede hun og kyssede ham igen. ”Men jeg elsker dig”, hviskede hun mod hans læber, og de kyssede igen.
Der blev rømmet på sig oppe fra hoveddøren. ”Når I ellers bliver færdige, kan I så ikke lige komme op og sige farvel, så vi kan komme videre i programmet?” blev der sagt med en fjoget stemme. Tom og Chrizza så derop og grinte let. Det var Bill, der stod deroppe med korslagte arme og et stort smil på læben.
”Hvorfor fik jeg også en lillebror?” grinte Tom sarkastisk og lagde sin hånd i Chrizzas. Han smilede ned til hende og kyssede hendes kind. ”Jeg elsker også dig, smukke dukke”, hviskede han og så op på Bill, der stadig stod ligesom før og så ned på dem. ”Jeg håber, du kan sove med øjnene åbne, lillebror”, grinte han og gik sammen op til ham.

”Skal vi bo på hotel?” spurgte hun forarget, da de kørte ind på hotellets parkeringsplads.
Tom grinte af hende og aede hendes lår. ”Hvad havde du regnet med, skat? Vi er ikke ligefrem tæt på hjem, vel?” Chrizza trak bare på skuldrene og blev ved med at sidde med det samme ansigtsudtryk. ”Hvad er der?” spurgte han.
Hun rystede let på hovedet og smilede til ham. ”Ingenting”, svarede hun overbevisende.
Tom kyssede hendes pande og tog sin hånd til sig igen. ”Det skal nok blive sjovt, skat”, klukkede han og åbnede bildøren.
”Ja”, mumlede hun roligt og steg ud efter ham.
”Vi går ind og får nøglerne”, sagde Simone og fulgte efter Gordon, der allerede var to skridt foran hende.
Bill åbnede bagagerummet og rakte ud efter sin taske. ”Det bliver så sejt i morgen”, sagde han og smilede til dem.
”Jaaa”, grinte Tom og tog både sin og Chrizzas taske over skulderen. ”Glæder du dig ikke, skat?” spurgte Tom og lagde sin hånd i hendes. Hun trak på skuldrene og så uskyldigt op på ham. ”Nå nej, du ved jo ikke noget endnu”, klukkede han og klemte hendes hånd let.
”Du vil elske det, Chrizza”, indskød Bill og lukkede bagagerummet igen, før de begyndte at gå op mod hotellets indgang. ”Skal vi fortælle hende det?” spurgte Bill og så storsmilende hen på Tom.
”Ja!” udbrød Chrizza.
Tom grinte og puffede til hende. ”Ok…”.
”Det er en isbar”, sagde Bill glad.
”Isbar?”
”Bar lavet af is…” forklarede Tom grinende.
”Hvad er en bar lavet af is?” spurgte hun og forstod ingenting nu.
Bill grinte hysterisk og fik Tom med på det også. ”Der hvor vi skal holde fødselsdag i næste weekend… er en isbar her i Hamburg”.
Tom tilføjede: ”Vi skal ud og se på den i morgen”.
”Ahhhh… ok”, sagde hun lavt og rokkede med hovedet.
”Er du med nu?” grinte Tom.
”Ja, nu er jeg”, smilede hun lidt genert og vrængede på næsen.
Bill åbnede døren og fulgte efter dem hen til skranken. ”Hør, vi har et mindre problem”, sagde Simone og så hen på dem, da de kom imod dem. ”Vi har lidt vrøvl med værelserne”.
”Hvad er der?” spurgte Tom og gik med hen til skranken.
”Vi kan kun få to værelser”, sagde Gordon.
”Vi har to værelse med dobbelt senge, hvorpå det ene har en ekstra opredning”, forklarede manden i receptionen.
Chrizza stillede sig hen ved siden af Tom med Bill på den anden side af sig. ”Jeg kan godt sove på en ekstra seng”, forslog hun og nikkede med hovedet.
”Det skal du ikke”, sagde Tom hurtigt.
”Så lad mig sove på den seng altså”, sagde Bill og trak på skuldrene. ”Det er jo kun en nat”.
Gordon og Simone så begge hen mod ham. ”Mener du det?” spurgte hun.
”Ja, ja… hvis Tom og Chrizza vil have mig derinde”, svarede Bill og smilede til Tom.
”Vi skulle jo hygge os”, mumlede han og lagde arme omkring Chrizza.
”Og nu skal vi hygge os sammen med Bill”, klukkede hun og misforstod fuldstændig Toms hentydning.
Han vrængede på næsen. ”Ad”, mumlede han og så hen på Bill. ”Selvfølgelig… men jeg vil ikke høre noget brok fra din side af, forstået?”, grinte han og smilede til ham. 

Ingen kommentarer: