fredag, juli 01, 2011

Kapitel 220

Det var ikke kun fly-situationen, der var et helvede og ikke gik, som det skulle; det tog dem endda også godt halvanden time at komme fra lufthavnen og hjem til Chrizza i hendes lille by. Tom havde selvfølgelig dårlig samvittighed over, at han havde fået hende til at sidde der og vente på ham i så mange timer, mens hun kunne have været hjemme ved sin familie, men det gjorde det ikke bedre, da de kom hjem, og han så hendes forældre i øjnene.
Selvfølgelig, var der ikke noget, at være bange for, og han vidste også godt, at de ikke ville give ham skylden. Men alligevel brød han sig ikke særlig meget om hele situationen. Igen, det var jo slet ikke meningen, at hun skulle have været hjemmefra så længe, som hun havde været.
De sad inde på hendes værelse ved hendes skrivebord, da klokken var godt 22.30. Han havde sin ene arm omkring hende, som hun lænede sig op af ham. Hun var så træt, men alligevel ville hun ikke lade være med at lave det, for hun vidste udmærket godt, at da det var hendes fødselsdag den efterfølgende dag, så ville hun også helt automatisk være mere i fokus. Derfor skulle hendes lektier bare laves.
”Chrizza”, sagde han lavt og puffede lidt til hende med sin skulder.
Hun slog sine øjne op. ”Undskyld”.
”Det er min skyld, vi sidder her og laver lektier klokken halv elleve om aftenen, skat. Hvis det er, så kan jeg godt lave dine lektier i aften, så du kan få noget søvn”. Hun så ham i øjnene og kunne ikke lade være med at smile. ”Det er kun i dag… jeg tilbyder det ikke igen”.
Hun lagde sin hånd mod hans kind og kyssede ham blidt. ”Det gør ikke noget, skat. Jeg kan bare ikke finde ud af det her matematik”, beklagede hun sig. ”Kan vi ikke bare lade det ligge og gå videre med det næste?”.
”Hvad er det?”.
”Jeg skal læse noget i engelsk”, mumlede hun og fandt sin engelsk bog frem. Han rakte ud efter hendes kalder, hvor hendes lektier stod langt ned af siden. ”10 sider… deromkring”, sagde hun og så ham i øjnene.
”Skal jeg læse det højt for dig?”.
”Mener du det?”, klukkede hun og smilede.
Han nikkede. ”Ja, så kan jeg også øve mig i mit engelske”.
”Hvad skal du bruge dit engelske til, skat?”, spurgte hun forvirret og blev egentlig også mere og mere forvirret over Toms hemmelige smil. ”Tom… hvad skal du bruge dit engelske til? Hvad er det, du ikke fortæller mig?”
”Vi skal til USA !!!!!”, han jublede lavt.
”Hvem, hvad?! Har I fået jeres album ud i USA?”
Han nikkede roligt og smilede. ”Vi tager derover i starten af 2008”.
”Owh”, udbrød hun og kyssede ham. ”Hvor er det fedt, skat. Tillykke, tillykke, tillykke”.
Tom fnes og blinkede til hende. ”Det bliver det helt store, skat. Jeg glæder mig så meget”.
”Det kan jeg da godt forstå. Jeg er også rigtig glad på jeres vegne”, indrømmede hun, men dog prøvede hun at lade som ingenting, da hun pludselig begyndte at tænke, hvor længe de så skulle være væk fra hinanden. Det ville være forfærdeligt, men musikken kom i første række.
”Nå”, mumlede han og kyssede hendes pande. ”Skulle jeg læse for dig, skat?”.
”Hvis du gerne vil, så må du meget gerne”.
”Jeg vil gøre alt for dig, min pige… det troede jeg, du havde fundet ud af”, hviskede han mod hendes læber og kyssede hende et par gange, hvorefter han gjorde afstanden mellem dem lidt større igen. ”Hvad har du mere for?”.
”Tysk”, sukkede hun.
”Jamen det kan du jo godt finde ud af”.
Hun så skeptisk på ham. ”Nej, Tom!” Han grinte og himlede med øjnene. ”I retter mig aldrig, når jeg siger noget forkert, skat. Jeg laver måske grammatik fejl i alle mine sætninger, og der bliver ikke gjort noget ved det, fordi det bare er jer… men i skolen…”, hun sukkede. ”De er så meget efter mig, fordi de ved, at jeg snakker tysk til dagligt. De giver mig andre lektier for og får mig til at læse andre tekster end de andre”.
”Ja?”.
”De forventer så meget mere af mig, end de gør med de andre fra klassen”, muggede hun og vrængede på næsen. ”Det er unfar, for jeg synes ikke selv, jeg er god til tysk”. Hun så ham i øjnene og sukkede igen dybt. ”Du bliver nødt til at hjælpe mig, skat. Vil du ikke nok?”, bad hun og tog hans hånd i sin.
Han nikkede roligt. ”Gå ud og gør dig klar til natten, skat, så laver jeg dit tyske imens”.
”Jamen… det lærer jeg jo ikke noget af, Tom”.
”Nej, det kan du godt have ret i, men du lærer heller ikke noget i morgen i skolen, hvis du møder op og har kun sovet i ganske få timer. Og det er din fødselsdag i morgen, hvis du skulle have haft glemt det, så derfor beder jeg dig… må jeg ikke nok lave dine lektier”.
Hun klukkede sødt og kyssede ham. ”Jeg kunne nok godt vænne mig til at have dig rendende her, skat”, hun nussede sin næse blidt mod hans og fortsatte: ”Hvorfor kommer du ikke her noget oftere?”.
”Skat, gå nu ud på badeværelset”, bad han sødt og kyssede hende et sidste gang. 

Chrizza kom tilbage fra badeværelset igen og stillede sig bag ved Tom, som hun lagde sine arme omkring. Hun lænede sig ved over ham og hvilede sit hoved mod hans, mens hun flugte med i, hvad han lavede.
”Er det godkendt, skat?”, klukkede han og lagde blyanten fra sig.
”Mhh”, mumlede hun bare roligt og fnes. Han vendte hovedet op mod hendes og fik et kys på panden. ”Er du allerede færdig?”, spurgte hun, da han lukkede hendes hæfte sammen og rakte ud efter hendes engelsk bog.
”Ja?”. Han så uskyldigt på hende, og hun tog sine arme til sig igen. ”Jeg har ikke tænkt mig at sige, det var let, for det vil være unfair for dig, skat. Men jeg er tysker, så jeg har altså ikke svært ved det”. Han stemme var blidt, og han rejste sig fra stolen, hvorefter han tog hendes hånd i hendes og gik hen mod hendes seng. ”Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive bedre, skat. Men først skal du hjælpe mig med at blive bedre til engelsk”.
Hun klukkede og satte sig op. ”Jeg skal høre min kærestes engelsk skills for allerførste gang”.
Han himlede bare med øjnene. ”Jeg advarer dig lige, skat. Jeg er altså ret dårlig”. Han så hende i øjnene, lænede sig ind over hende og kyssede hendes læber. ”Kom her”, sagde han blidt, som han satte sig op i sengen ved siden af hende.
De satte sig op af sengegæret bag dem, og han havde sin ene arm omkring hende. Hun var nødt til at følge med i bogen, på den måde ville hun også have bedre mulighed for at arbejde videre med teksten i skolen dagen efter.
”Hmm”, mumlede hun roligt og knugede sig ind til ham.
”Du må ikke grine af mig, skat”, bad han og så uskyldigt ned på hende. Hun trak dynen op omkring sig og rystede på hovedet. ”Og du må heller ikke falde i søvn…” Han sendte hende et lille smil, mens hun roligt rystede på hovedet igen. Og Tom begyndte ligeså stille at læse højt for hende med sin helt egen måde og accent.

Hun kunne ikke lade være med at smile af ham, da han lukkede bogen sammen og rejste sig fra sengen. Selvom hun fulgte hans bevægelser meget nøje, som han gik hen til hendes skrivebord og lagde engelsk bogen fra sig, så undlod han al øjenkontakt med hende. Han bare alle mulige andre steder hen end hende.
Hendes latter var blid, og hun rakte ud efter hans hånd. ”Kom her, skat”, sagde hun lavt.
Tom vrængede på næsen og gik hen til hende. ”Hmm…”, mumlede han og lagde sin hånd i sin.
”Ahh, hvor er du dog sød, når du er sådan, skat”, klukkede hun og fik endelig øjenkontakt med ham. ”Kom og læg dig sammen med mig”, bad hun og så tiggende på ham, men han blev bare ved med at have det samme genert ansigt. ”Det er min fødselsdag om under 30 minutter, skat. Kom nu”.
”Du grinte af mig”, mumlede han.
”Nej, jeg gjorde ej, Tom”, skyndte hun sig af sige.
”Jo!”.
”Nej, jeg gjorde ej, Tom. Nu må du stoppe. Jeg smilede med dig… ikke af dig!”.
Han tog sin hånd til sig igen og lod den falde. ”Inden i… du var færdig af grin inden i”.
Hun satte sig på knæ i sengen og kom op i øjenhøjde med ham. Hendes hænder placerede hun mod hans bryst, mens hun roligt bevægede sit ansigt tæt mod hans. ”Nej, for det kunne jeg aldrig finde på. Ikke dig”.
”Jeg er ikke god til engelsk”, sukkede han og så uskyldigt på hende.
Hun rystede diskret på hovedet. ”Men jeg vil gerne hjælpe dig, skat. Ligesom du skal hjælpe mig i tysk, ikke sandt?”. Han rokkede med hovedet og så efterfølgende ned. ”Tom… lad nu være”, bad hun roligt.
”Nej”, mumlede han hæst.
Hun lagde sin ene hånd mod hans kind og kærtegnede den blidt. ”Jeg synes, det lød rigtig sødt, når du læste højt for mig. Jeg elsker dig for at være så nuttet nogle gange”, klukkede hun og fik endelig øjenkontakt med ham igen.
”Synes du, jeg var nuttet?”, fnes han og kunne ikke lade være med at smile lidt.
Hun nikkede. ”Nuttet… og herre sexy på samme tid”. Hun blinkede flirtende til ham og kyssede ham blidt på læberne et par gange, indtil hun gjorde afstanden større og sagde: ”Kom så, din frækkert. Kom med mig i seng”.
”Giv mig 5 minutter, skat”.
”Du kan få 4”, klukkede hun og kyssede ham en sidste gang, før han skyndte sig at finde sin toilet sager frem fra sin kuffert og videre ud på badeværelset, så han kunne komme til at ligge og hygge lidt med sin kæreste, der nu fyldte år inden for de næste 17 minutter. 

Ingen kommentarer: