mandag, juli 04, 2011

I ♡ BERLIN ~ kapitel 13


Vi vågnede ved halv 9-tiden den næste morgen, da der var nogen, der ringede på min dør nede fra gaden. Jeg lod som ingenting og rejste mig ikke engang op for at svare ved telefonen, men jeg rakte derimod bare ud efter min mobil og så, at ingen havde prøvet at kontakte mig; derfor var der heller ingen grund til at svare.
Jeg så hende, som hun slog sine øjne op, og jeg så ind i dem fra det allerførste sekund. Det var svært at tage mit blik fra hende, og selvom vi ikke snakkede sammen, så delte vi en samme tanker bare ved at se hinanden dybt i øjnene. Jeg havde det så godt, og jeg kunne ikke tænke mig at være nogen andre steder med hende, end lige her i min seng.
Jeg havde ikke fået så forfærdelig meget søvn den nat, men da jeg endelig faldt i søvn, havde jeg haft en mærkelig drøm, der hurtigt fik mig til at vågne igen. Det havde været forfærdeligt, og jeg takkede mig selv for at være vågnet. Heldigvis havde jeg ikke vækket Chrizza ved mit bratte spjæt i sengen, og jeg havde efterfølgende svært ved at falde i søvn igen… igen.
Ved at ligge så tæt med hende og bare se hende foran mig, blev det endnu mere klart for mig, at jeg virkelig var klar til at tage det næste skridt sammen med hende. Det var ikke med min gode vilje, at hun skulle forlade mig i dag, men måske var det også godt med lidt afstand efter et par dage i hinandens nærhed – 24/7.
Der var så mange tanker, der kørte rundt oppe i mit hoved, og jeg begyndte at have svært ved at finde ud af mine egne tanker. Jeg var forvirret, og jeg kunne mærke, at jeg fik hovedpine. Jeg var altid så pivet, når jeg havde hovedpine, men jeg prøvede at lade være med at tænke på det og lade det gå ud over hende, ligesom jeg plejede at lade det gå ud over Tom.
Jeg smilede til hende, som hun lå med sit ansigt tæt på mit. Hun gengældte mit smil og rykkede lige lidt tættere mod mig, og jeg mærkede hendes læber mod mine i nogle små blide kys. Hun lagde sig halvt oven på mig og lagde sin ene hånd mod min kind, mens hun lod sin anden stryge igennem mit hår.
Jeg mærkede hende tunge trænge igennem mine læber, og det videreførte snav. Der var intet seksuelt i det overhovedet. Det var blidt, og der lå ikke mere i det. Dog vidste jeg godt, at jeg nok ville gå hen og blive tændt af det inden for ganske kort tid, men det var nok bare mere naturligt, når jeg havde sådan en pige som hende liggende oven på mig... Hvem ville ikke føle det samme som jeg?
Det var som om, mine tanker fyldte hele mit hoved nu, og der var ikke plads til andet end mine spekulationer. Jeg prøvede at ignorere det og pressede sine øjne hårdt sammen. Hovedpinen var kommet hurtigt, men jeg ville ikke indrømme det overfor mig selv – ikke endnu. Jeg svingede min ene ben omkring hendes og trak hende tæt ind til mig.
Jeg ønskede at være sammen med Chrizza, men der var alligevel noget, der fik mig til at ville lade hende gå. Det gjorde mig ked af det, men jeg ville ikke fortælle hende det; jeg skulle holde mine tanker for mig selv, for jeg vidste godt, jeg var følelsesladet, da i dag var dagen, hvor hun skulle forlade mig – om det så bare var for nogle dage eller for altid. Men lige pludselig vidste jeg ikke længere, hvad jeg håbede på.
”Chrizza”, hviskede jeg og trak mit hoved til den ene side.
”Hmm…”. Jeg så hen på hende og tænkte over, hvorfor jeg havde afbrudt det hele. Jeg måtte tænke hurtigt, og jeg sendte hende et lille smil for at holde hende hen. ”Er der noget galt, Bill?”, hendes stemme var blid, som hun kørte sin hånd igennem mit hår.
Jeg rystede på hovedet og smilede sødt. ”Vil du elske med mig en sidste gang, før du tager hjem?”, spurgte jeg. Hun fnes og kyssede mig blidt. Jeg vidste, at jeg ville komme til at savne hendes bløde berøringer, og jeg var ikke meget for at indrømme det, da jeg ikke ville se mig selv om en eller anden Tom-i-forklædning, men jeg ville nok også komme til at savne at elske med hende. Det hele var så fint og romantisk. Så dejligt.
Hun lod mig tage kontrollen, og jeg lagde mig oven på hende. Jeg tog hendes bh af hende og smed den ned på gulvet, hvorefter jeg begyndte at kysse hende fra munden, ned af halsen og ned over hendes bryst.
Og vi begyndte efterfølgende at elske for den sidste gang…

Jeg lod mine fingre stryge igennem hendes hår et par gange, mens jeg så hende i øjnene. ”Jeg ville egentlig have haft taget dig med i  zoologisk have i dag… men jeg føler mere for at ligge her sammen med dig”, indrømmede jeg og placerede mine læber mod hendes i et lille, fint og blidt kys.
Hun rokkede med hovedet. ”Jeg kan godt lide din idé”, hun fnes og kyssede mig igen.
”Hvad har du lyst til at lave, skat?”. Hun trak lidt på skuldrene. ”Har du lyst til at se en film sammen med mig?”, spurgte jeg og kærtegnede hendes kind. ”Vi kan enten ligger herinde og se en… eller vi kan sidde inde i stuen”.
”Stuen”, svarede hun blidt.
Jeg smilede og kyssede hendes næsetip. Hun fnes sødt, og jeg trak hende med op fra sengen uden at sige noget. Hun så mig bare i øjnene og lod min kontrollere hendes krop, da det gik op for mig, at vi stadig var nøgne.
”Vi må nok hellere lige finde noget tøj først og få noget morgenmad”, sagde jeg og klemte hende tæt ind til mig. ”Har du overhovedet mere tøj tilbage? Vi glemte jo helt at gå op på dit værelse i går, før vi forlod hotellet”, jeg så hende i øjnene, og hun bed sig i læben.
”Det tror jeg faktisk ikke?”, fnes hun uskyldigt. ”Jeg har kun undertøj”.
”Jeg har ikke noget i mod, at du render rundt i undertøj, skat”, klukkede jeg og kyssede hende.
”Nej, det har du vel ikke, Bill”. Hun grinte sødt, og jeg rystede på hovedet, hvorefter vi hver især tog vores undertøj på.
”Lad os se, hvad vi kan finde, som du kan tage på”, og jeg tog hende i hånden og førte hende hen til mit skab. Jeg håbede det og skuede ud over alt mit tøj. ”Hvad kunne du tænke dig, skat?”, spurgte jeg og lod hende kigge lidt selv.
”Hvad vil du helst se mig i?”, fnes hun og klemte min hånd.
”Jeg vil allerhelst se dig sådanne”, og jeg kiggede op og ned ad hende. Jeg blinkede til hende og kyssede hendes tinding. ”Hvad med denne her?”, spurgte jeg så endelig og trak en T-shirt ud, jeg havde hængende på en bøjle.
”Jo”, nikkede hun og tog den over hovedet.
”Hvor er den fin til dig”, sagde jeg og hev lidt i stoffet. ”Hvad skal jeg så tage på nu?”.
”Hvad er det her?”, spurgte hun nysgerrigt. Jeg trak den ud af skabet og så lidt på den. Det var et godt stykke tid siden, at jeg havde haft den ude af skabet, og jeg kunne nu egentlig ikke lade være med at smile. ”Hvad er der?”, spurgte hun endnu mere nysgerrigt.
”Det var en trøje jeg designede her for nogle år siden”, klukkede jeg. ”Jeg kan huske, jeg altid havde det på… når vi øvede, eller når vi rejste. Jeg var så glad for den”, og vendte den om for at se ryggen og tilbage til igen.
”Hvorfor går du ikke med den mere?”
Jeg trak lidt på skuldrene og blev ved med at kigge ned på den. ”Det ved jeg ikke?”, jeg smilede lidt og så hende i øjnene. ”Vil du låne den?”, spurgte jeg endelig og fik den af bøjlen. ”Vil du låne denne her i stedet?”.
”Øh…”.
Jeg smilede. ”Kom nu, søde Chrizza”, klukkede jeg og rev lidt i T-shirten, hun havde på.
”Ok”. Jeg trak roligt T-shirten over hendes hoved og smed den over i sengen. ”Ohh”, mumlede hun blidt, da jeg lod mine hænder glide ned over hendes bryst. Jeg blinkede til hende og åbnede den lukkede lynlås i trøjen. ”Skal jeg ikke have noget på inden under?”.
”Nej”, hviskede jeg og hjalp hende i den.

Vi fik morgenmad, og jeg bad hende om at gå ind i stuen, mens jeg ryddede af bordet. Hun stod og kiggede ud af vinduet, da jeg kom ind til hende. Jeg lagde mine arme omkring hendes liv og lod min overkrop presse mod hendes. Hun sagde ikke rigtig noget, men lod sit hoved hvile mod mit. Jeg placerede små kys mod hendes hals og kæbe, og efter nogle minutter vendte jeg hende om mod mig og så hende i øjnene.
”Jeg er virkelig glad for dig, Chrizza”.
Hun sank en klump. ”Jeg er også vild med dig, Bill”. Hun lod sine finger lave glidende bevægelser mod min tatovering på mine ribben, da vi havde indgået en mindre aftale for dagen: Hvis hun tog min trøje på og bare sine trusser, så ville jeg gå i mine jeans med bar mave.
Jeg kyssede hende blidt og tog hendes ene hånd i min. ”Jeg har egentlig aldrig spurgt dig… kan du lide mine tatoveringer?”. Jeg kunne ane et lille smil på hendes læber, da hun vådtede dem forsigtigt med sin tungespids. ”Kan du lide vores logo i nakken?”, og jeg mærkede, hvordan hendes fingre søgte op ad mine ribben, om ad mine skulderblade og stoppede mod min nakke, hvor hun lod sine finger køre i cirkler omkring logoet.
”Ja”, hviskede hun.
”Hvad med denne her?”, og jeg vendte min underarm opad.
Hun førte sine fingre ned og lod dem igen køre blidt hen over den. ”Mh… ja”.
”Og hvad med denne her?”, og så ned på mine ribben.
”Åh ja”, fnes hun og kyssede mig.
”Kan du lide min stjerne?”, spurgte jeg endelig. Hun smilede hemmelighedsfuldt og lod langsomt sine fingre glide hen over min mave. ”Mhhh”, kom det fra mig, som hun kyssede min hals. Hun så mig i øjnene, og jeg mærkede hvordan hendes fingre kørte hen over stjernen og skiftede derefter kurs til mine bukser.
”Men jeg er også kan vild med denne her”, klukkede hun og begyndte at køre sin ene hånd frem og tilbage over mit skridt. Jeg så hende i øjnene, men pludselig fik jeg svært ved at koncentrere mig. ”Åh”, fnes hun og tog sin hånd til sig igen.
”Nej…”, hviskede jeg og så hende i øjnene. ”Du må ikke stoppe”. Hun smilede forførende. ”Please”,  hvorefter hun begyndte at lukke mine jeans op, og hun satte sig ned på knæ foran mig. ”Åh”, stønnede jeg tilfredst, da jeg mærkede hendes læber mod mig. 

Ingen kommentarer: