mandag, juli 25, 2011

I ♡ BERLIN ~ kapitel 14


”Kom…”, bad jeg roligt og trak hende med hen til fjernsynet, hvorunder Tom og min store kollektion af dvd-film var. Jeg åbnede skabet og satte mig på huk foran, mens hun satte sig helt ned på gulvet og trak sine ben op under sig. Jeg så hende i øjnene og lod min hånd glide igennem hendes hår. ”Hvad kunne du tænke dig at se?”.
Hun trak lidt på det og så ud over dvd’erne. ”Hvad kan du anbefale?”.
”Her er gyserfilmene, de romantiske, drenge-filmene, vores dvd’er, tys…”.
Hun afbrød mig. ”Jeres dvd’er?”.
Jeg nikkede og så hende i øjnene. ”Vi er så selvglade, at vi selv har en kopi af alle de dvd’er vi har udgivet”. Jeg grinte og hev alle dvd’erne ud. ”Helt tilbage fra… 2005, tror jeg”. Jeg rakte den ud til hende, og hun så på omslaget. ”Ret gammelt”.
”Hvor er du sød, Bill”, fnes hun og lod sin finger køre hen over billedet af mig.
”Jeg var ikke sød, skat. Jeg var en hårdtarbejdende rock stjerne”.
Hun grinte af mig, og jeg himlede med øjnene, hvorefter hun så tilbage på omslaget. ”Dit hår er helt… stift. Og Tom…”, pause. ”I ser så unge ud”.
Jeg kyssede hendes tinding og tog dvd’en fra hende igen. ”Så er der en koncert dvd fra 2006. Vi havde lige fået en masse fans, og skulle på vores hidtil største tour rundt i Europa”, jeg klukkede og så selv på omslaget. ”Det hele var så nyt.. og spændende”.
Hun rakte ud efter den og så på omslaget. ”Hvorfor har du din finger i øret?”, klukkede hun.
Jeg puffede til hende og satte mig ordentlig ned på gulvet. ”Det er det, rock stjerner gør”.
Hun tog den næste dvd op fra gulvet. ”Hold da op… metal box ligefrem”. Hun så nærmere på omslaget og fik store øjne. ”Bill, dit hår!”.
”Søde Chrizza, du så selv billederne inde på væggen forleden dag, det burde ikke komme som sådanne en overraskelse for dig”.
”Jeg troede bare, det var noget, du havde gjort på grund af billedet. Du ved… når man skal have taget billede i skolen, så gør man altid lidt mere ud af sig selv end i hverdagen. Det kunne da godt være, du havde det på samme måde”.
Jeg klukkede og lagde min ene arm omkring hendes ryg og trak hende ind til mig. ”Jeg havde sådan et hår et godt stykke tid… et par år faktisk, og jeg blev genkendt. Jeg var ham fyren med løvemanken”.
Hun så op på mit hår. ”Hvorfor har du det ikke mere?”.
Jeg tog dvd’en fra hende og åbnede den. Der var en lille folder indeni med nogle billeder, som man kunne se på dvd’en. ”Kan du da godt lide det?”, spurgte jeg forsigtigt og viste hende nogle billeder.
”Ej, hvor er du altså sød, Bill”, fnes hun og lagde hovedet lidt tættere på, så hun kunne se bedre. Jeg bladrede til den næste side, hvor hele set listen stod. ”Hvorfor er der en seng?”, spurgte hun forvirret.
Jeg grinte nervøst. ”Tom har ikke været så… så fast i forhold og kærlighed, som han er nu”.
Hun rynkede på panden. ”Det forstår jeg ikke helt?”.
”Han har været lidt rundt omkring hos pigerne i Europa… og udenfor”.
”Har han bare fået sex og skredet igen?”, spurgte hun overrasket.
Jeg nikkede. ”Men sådan er han ikke længere. Nu har han jo Josephine”. Der kom automatisk et smil frem på mine læber. ”De er rigtig gode for hinanden, og de elsker hinanden rigtig højt. Det er rart at se”.
Der var stille et øjeblik. ”Du elsker Tom højt, gør du ikke?”.
”Jo…”, pause. ”Han er min bedre halvdel”. Jeg så hende i øjnene og smilede. ”Vi er ligesom en person. Vi tænker det samme, og vi drømmer det samme. Vi er den samme”. Jeg trak på skuldrene. ”Identiske tvillinger for the win”, grinte jeg.
”I er heldige, I har hinanden”, sagde hun med en blid stemme. Jeg nikkede og blev lidt væk i hendes øjne. Jeg rystede på hovedet og kom ud af min egen lille verden. Jeg bladrede videre i det lille hæfte uden at sige noget, da jeg pludselig anede ud af øjenkrogen, at hun smilede. ”Dit hår, Bill. Der er et eller andet ved det, der fascinerer mig”.
Jeg så på hende. ”Hvorfor det?”.
Hun trak på skuldrene. ”Det ved jeg ikke”, svarede hun og så ned på billedet igen. Hun lod sin ene finger glide hen over billedet. ”Hvor er du… smuk”. Hun sukkede og så endelig op på mig. ”Bill, hvorfor er du så smuk?”.
Jeg smilede til hende og kyssede hende blidt. ”Fordi jeg har en smuk mor”. Hun sagde ikke mere, og jeg lagde folderen tilbage i dvd-boksen igen, men der røg et reklame papir ud, som jeg skulle til at lukke omslaget igen.
”Hvad er alle de her?”, spurgte hun og tog papiret op i sine hænder. 
”Det er vores cd’er, vi har udgivet”.
”Wow, Bill”, udbrød hun, og jeg havde svært ved at høre, om det var positivt eller negativt.
”Hvad er der?”.
Hun rystede på hovedet og så mig i øjnene. ”I er jo utrolig kendte”.
”Er det godt eller dårligt?”, spurgte jeg forsigtigt.
”Hmm…. Det ved jeg ikke?”, sukkede hun og så ned på papiret igen. ”Jeg tænker bare…”. Hun sukkede og trak diskret på skuldrene, mens hun bare sad og så ned på papiret. Hun sagde ikke noget, og det fik mig til at blive en smule bekymret.
”Hvad er der galt, skat?”.
Hun så mig i øjnene. ”Du har så meget succes, Bill… og dine fans; jeg så hvordan du er over for dem”. Pause. ”Du burde ikke være sammen med en som mig”. Hun så væk og bed sig i læben. Jeg skulle lige til at sige noget igen, da hun afbrød mig. ”Jeg burde slet ikke være her lige nu, Bill, og du burde ikke have haft sagt det til mig”.
”Jo, jeg vil gerne have, du ved det”. Hun så mig i øjnene, og jeg kunne se, at hun havde tårer på vej. Jeg trak hende helt ind til mig og lagde begge mine arme omkring hende. ”Du må ikke græde. Please, lad være med at græd”.
”Jeg kan bare ikke se, hvordan du kunne falde for en som… mig”.
”Jamen… det er sådan en som dig, jeg gerne vil have, skat. Du behandler mig anderledes, og du sagde ja til at gå ud med mig, selv da du ikke vidste, hvem jeg i virkeligheden var”. Hun så op på mig og en tåre trillede ned af hendes kind. ”Jeg vil ikke have nogen andre end dig, skat”.
”Mener du det?”.
Jeg nikkede og lod min tommelfinger glide hen over hendes kind. ”Jeg føler virkelig noget for dig, og jeg vil ikke spilde min chance, for jeg ved, jeg nok ikke vil få den igen”. Jeg kyssede hendes pande. ”Det er ikke hver dag, man møder kærlighed ved første blik”.
Hun smilede sødt til mig og knugede sig derefter mod mit bryst. ”Du er alt for sød mod mig”.
”Jeg er bare forelsket, skat”. Hun så op på mig, og jeg kunne ikke lade være med at presse mine læber mod hendes i et længere kys. ”Nå… hvad har du lyst til at se?”, spurgte jeg og pegede på alle de dvd’er, der stod på hylden foran os.
”Du mangler stadig 4 dvd’er, Bill”, og hun tog den næste op fra gulvet. ”Tokio Hotel TV”.
Jeg smilede. ”Sig det igen”.
”Tokio Hotel TV”.
”Jeg kan godt lide den måde, du siger Tokio Hotel på”, fnes jeg. Hun blev en smule genert og hev dvd’en ud af omslaget. ”Der er også en folder.. skal vi tage et lille kig sammen?”.
”Hvor er du smuk, Bill”, mumlede hun.
”Du er smuk”, hviskede jeg mod hendes øre. Jeg åbnede folderen, og det første billede, der kom frem var af os alle fire. ”Jeg tror, det er fra New York eller Los Angeles… i hvert fald et eller andet sted derovre”.
”Hvor har I ikke været henne?”.
Jeg tænkte mig om. ”Det ved jeg ikke. Vi har været så mange steder”.
”Har I været i Danmark?”. Jeg nikkede forsigtigt. ”Hvorfor har du ikke sagt til mig, at du har været i Danmark?”.
”Jeg tænkte ikke over det”, og trak uskyldigt på smilebåndet. ”Jeg var der kun en dag, og så var jeg videre til næste by i et nyt land. Men jeg vil gerne dertil igen… sammen med dig forhåbentligt… hvis du kan tilgive mig over, jeg ikke har fortalt dig, at jeg allerede har været i dit land”.
”Selvfølgelig”, og hun gav mig et lille kys. Vi bladrede igennem folderen, og kom til den sidste side, hvor hun fnes sødt. ”Jeg vil gerne have en bluse med dig på, Bill. Hvor kan jeg få fat i sådan en henne?”.
”Hvilken en vil du have?”, spurgte jeg.
”Den der er flot”, og udvalgte en. Jeg nikkede roligt, og hun så op på mig. ”Jeg har ikke hørt noget af jeres musik, men jeg tror… jeg er allerede en fan”, hun lagde sit ansigt tæt mod mit. ”Jeg er i hvert fald stor fan af ham der forsangeren… fyren med løvemanken”.
”Hvis du spørger mig”, kys. ”Så er det også ham”, kys. ”Jeg synes bedst om”, kys.
Hun rykkede sig lidt tilbage igen og så ned på gulvet, og hun rynkede på panden. ”Hvorfor er der ikke noget billede her?”, mumlede hun og trak underlæben ud. ”Bill”, beklagede hun sig og så op på mig.
”Se på mig, og du får et 3D billede af, hvordan jeg så ud”. Jeg åbnede omslaget og tog endnu en folder ud. ”Den er kun omkring 4 måneder gammel, så der er ikke ændret sig så meget siden der”, sagde jeg lavt og rakte hende folderen, så hun selv kunne kigge i den.
”Ohmigod, Bill”, udbrød hun og fik store øjne. ”Hvad er det for noget tøj?”.
Jeg klukkede. ”Kan du lide det?”. Hun nikkede ivrigt. ”Det var også pisse varmt at have på, men jeg klarede det”. Hun bladrede. ”Jeg skiftede tøj et par gange i løbet af showet. Det er den bedste tour, vi nogensinde har lavet”.
”Det ser vildt fedt ud”.
Jeg nikkede. ”Det var det også”, indrømmede jeg. ”Det er ærgerligt, jeg ikke kendte dig der… så kunne du have haft set den live”.
”Det er ærgerligt, jeg ikke kendte dig dengang… jeg vil gerne have haft kendt dig, da du var så ung”.
”Hentyder du til, jeg er gammel, unge dame?”.
Hun grinte. ”Nej, men du ved godt, hvad jeg mener, Bill”. Jeg nikkede. ”Bare at opleve, hvordan du er gået fra at se sådan ud”, og pegede på den allerførste dvd. ”Til at se ud som du gør nu”. Hun så mig i øjnene. ”Det må have været en vidunderlig oplevelse”.
”Hvad får dig til at tro det?”, spurgte jeg skeptisk.
”Det ved jeg ikke?”. Hun smilede. ”Det var bare en idé, jeg havde”.
”Hmm… det har godt nok også været en vidunderlig oplevelse”.
”Og alle de piger”, hun klukkede. Jeg så forvirret på hende. ”Bill, er du den første rock stjerne, der aldrig har udnyttet din succes til at få en pige på krogen?”.
Jeg nikkede. ”Aldrig”.
”Virkelig?”, men det virkede ikke som om, at hun var helt overbevist.
”Jeg mener det”, sagde jeg og smilede. 
Hun lagde alle dvd’erne ud på en række. ”Du siger til ved den tid, hvor du sidst fik sex, ok?”.
”Ok…”, mumlede jeg og tog hendes hånd i min.
Hun pegede på Humanoid City Live. ”Kun hvis det gælder dig så”.
”Nej, jeg tæller ikke”.
”Så nej”.
Hun pegede derefter på Tokio Hotel TV, og jeg måtte endnu engang sige: ”Nej”.
”Der er gået over 4 år fra denne her dvd til denne her, Bill”, sagde hun overrasket. ”Hvordan kan du ikke….?”
Jeg rakte hende den allersidste dvd – den første vi havde udgivet. ”Her, der har du svaret, Chrizza. Jeg er ikke til one-night-stands, og jeg vil aldrig komme til det. Jeg har ikke haft en kæreste i rigtig mange år, jeg har ikke engang været forelsket siden der… Jeg behandler pigerne ordentligt, og det håber jeg, du vil huske, når dine forældre spørger”.
Hun så overrasket på mig. ”6 år?”.
”Hey, kig ikke sådan på mig… det var ikke mig, der mistede sin mødom i går”. Vi grinte lidt, og jeg trak hende ind til mig. ”Jeg har aldrig haft lyst til at invitere en pige op på mit hotelværelse for bare at have sex for sjov og så aldrig ses igen. Det skal betyde noget, og det skal gøres med den rigtige”.
”Det var derfor, du var usikker i går? Med mig…”.
Jeg nikkede. ”Hvis jeg vidste, at du aldrig havde haft sex før, så ville jeg nok heller ikke have haft sprunget så hurtigt til det. Misforstå mig ikke… men jeg har altid tænkt på, at den første gang skal være noget specielt… noget man kan tænke tilbage på”.
”Var din det?”.
Jeg vrængede på næsen. ”Jeg var alt for ung”, mumlede jeg og så ned i mit skød. ”Vi vidste ikke rigtig, hvad vi lavede, men vi havde da sex. Og det var vel det, det hele gik ud på. Men vi prøvede aldrig igen”.
”Hvad gik der galt?”.
”Jeg begyndte med bandet, og jeg havde ikke så meget tid til hende længere. Vi sås kun ganske lidt, fordi jeg skulle være i studiet sammen med bandet og teamet hele tiden, fordi de så en stor mulighed for os”.
”Vil det være det samme med os, Bill? Vil du heller ikke have tid sammen med mig?”.
Jeg så hende i øjnene. ”Jo”. Pause. ”Det skulle gå så hurtigt den gang. Det hele gik så hurtigt, og pludselig var vi overalt… alle snakkede om os, og vi skulle turnere Tyskland tyndt”. Jeg sank en klump. ”Det er slet ikke sådan længere”.
”Nu er det vel hele verden”, mumlede hun.
Jeg lagde min hånd mod hendes kind. ”Vi rejser rundt i hele verden, men du kunne jo tage med mig, skat. Jeg føler mig altid så ensom, når jeg ligger på mit værelse om aftenen. Jeg ville elske at have dig ved min side under hele forløbet, skat”.
”Det ved jeg ikke rigtig…”.
”Hvorfor ikke?”, jeg kærtegnede hendes kind. ”Der er ikke planer om noget nyt lige i øjeblikket. Vi har sommerferie, og vi skal først i gang med at arbejde på vores nye album om noget tid”. Jeg trak på skuldrende. ”Nu… er vores tid, skat. Det kunne ikke passe bedre”.
”Vil du have tid til mig?”.
”Ja, jeg vil altid kunne finde tid til dig, Chrizza. Du må ikke tro andet. Ja, jeg vil nok være travl i en længere periode, men det vil ordne sig, ikke… vi kommer til at være lykkelige sammen, og vi kan få vores helt eget sted, hvor vi kan slå os ned, når jeg har mine fridage”. Jeg kyssede hende blidt og så hende i øjnene. ”Jeg tror kun, det kan ende med at blive til noget godt”, hviskede jeg og lod mine læber ramme hendes igen, blidt og romantisk. Så forbandet romantisk. 

Ingen kommentarer: